tudle debatu zbavil všech OT příspěvků, protože tedle flame nikdy neskončí
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Martin_534 píše:nejlepší by bylo, kdyby nějakej moderátor - co zemi?
tudle debatu zbavil všech OT příspěvků, protože tedle flame nikdy neskončí
hele ja to od zacatku porovnavat nechtel...Martin_534 píše:co na to napsat? snad jen to, že za stejný peníze vytuněný dvoukilo zajede lepší časMattiK píše:tak budem brat turbo motoryto bude prdel
vemem na sprint civica 1.6 SOHC type-T a uvidime jak na tom bude nissanak:D:D:D
a pak se můžeme dostat k autům co jezděj 1/4 míli pod 10s, a sx je pořát víceméně seriový auto s ca18det motorem bez razantního odlehčování, u crx si už tak jistej nejsem, ale věřim, že bude spousta crx, který se s přehledem pod 10s dostanou
Ze by T jako turboDanecek píše:co je to type-T?
1.6 SOHC Type-T = 1.6 SOHC s turbemDanecek píše:co je to type-T?
Proc se proboha nemuzou srovnavat?blázen píše:nemůžou se nikdy srovnavat - nejen kvuli předo - či zadohrabu a nikdy bych je ani nesrovnaval. ted sem psal o
---seriovych vozech. seriovy vuz=v provedeni ve kterem vyjel z linky---
tys byl na brzděZemi píše:Proc se proboha nemuzou srovnavat?blázen píše:nemůžou se nikdy srovnavat - nejen kvuli předo - či zadohrabu a nikdy bych je ani nesrovnaval. ted sem psal o
---seriovych vozech. seriovy vuz=v provedeni ve kterem vyjel z linky---Na okruhu nebo na 400m je prece jedno s kym se kdo utka ne? Kdyz ma nekdo 1,8TURBO a dokaze se tady hadat o tom ze 1,6ka nemuze jet stejne ba lepe tak to mluvi samo za sebe.
![]()
stock vs. stock
200SX - 1185kg/169PS = 7,01kg/PS
CRX - 900kg/131PS = 6,87kg/PS
CRX VT - 1025kg/150PS = 6,83kg/PS
Myslim ze uz staci...
Jeste takovej malej dodatek... Kolik stoji udelat z 131PS prijemnych 151PS (tzn. 5,9kg/PS ktery nema ani Integra TypeR) ? Vsak si to spocitejme sami.
short ram intake,4-2-1,50 mm midpipe with no silencers,cat replacer,freeflow muffler,d16z5 ecu with chip 8300 rpm!fuel pressure regulator,fuel 98 octan(super plus) > http://home.karneval.cz/10521362/D16A9.jpg
tady nekdo mluvil o type-R????MarauderZ28 píše:já myslel že Civic 1,6 Type-R je výrobek z továrny ofiko Honda žádnej úpravce
Boze ty jsi tak ukecanej tvor uz mi zase zacinas srat.blázen píše:to mattik:zrychleni na 100km ma stejne a co dal? co na 200km? co za 200km? nezlob se ale opravdu to jede jinač obě auta mam projete trochu víc než myslíš. Mám mezi kamarády vlastniky pěkných CRX tak sem se svez víckrát toho se neboj,..
to zemi:necpi tu surt bláboly za kolik se da zvyšit výkon.. je to k smíchu mam ti spočitat za kolik se da u dvoukila zvednout na 220-230K? pak si propočti PS/kg ..¨
to marauder: no comment,
Nemam te radblázen píše:zemi ty mě nemáš vůbec rád...