Tak obvolano vsechno mozny a hovno krk... Jsem dneska zjistil ze podle Quaife se tahle prevodovka pouzivala v Lotusu Elise... Toho ale na vrakaci nepotkam co.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
.. vydrž poptám se ti.. máme učet u nolimitmotrosports a ti jsou dealerem Quaife pro Hondy, napsal jsem jim uvidíme co odpoví...
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
zatím nejlepší nabídka je 1550USd bez dorpavy, tak dej kdyžtak vědět jestli je to pro tebe zajímavé ( podle výsledku aukce )
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
no koukal jsme přímo na stránky Quaife bud je to jinej model nebo ty to máš prřes dealera s top slevou, jinak druhej problém muže bejt že to z En vezou do US to taky navýší cenu, bohužel jendnáni s anglánama je jeste horší jak s amíkama
Idaho píše:no koukal jsme přímo na stránky Quaife bud je to jinej model nebo ty to máš prřes dealera s top slevou, jinak druhej problém muže bejt že to z En vezou do US to taky navýší cenu, bohužel jendnáni s anglánama je jeste horší jak s amíkama
zemi tam jeejden problém ta cena je bez DPH, které budeš muset doplatit pokud si to koupíš
což je při současném kurzu 27tis bez dopravy..
Idaho píše:zemi tam jeejden problém ta cena je bez DPH, které budeš muset doplatit pokud si to koupíš
což je při současném kurzu 27tis bez dopravy..
Kamose to stalo 22k vcetne dopravy prave na toho Civica... No jestli to vemu tak hold budu muset pres nekoho kdo s tim ma primo zkusenosti... V prdeli vsechno...
možná na toho civica stojí jinak , nebo je to ten samej? netuším jaké jsou možnosti nebo nutnosti nákupu bez VAT , al ekdyž prodávám bez DPH do zahraničí já tak musím dodat danové informace protesjího subjektu a předávám to fin. uřadu, kterej si to "doplacení" už řeší sám..
Idaho píše:možná na toho civica stojí jinak , nebo je to ten samej? netuším jaké jsou možnosti nebo nutnosti nákupu bez VAT , al ekdyž prodávám bez DPH do zahraničí já tak musím dodat danové informace protesjího subjektu a předávám to fin. uřadu, kterej si to "doplacení" už řeší sám..
To je lepsi tam poslat joudu aby to narval do batohu.
Idaho píše:možná na toho civica stojí jinak , nebo je to ten samej? netuším jaké jsou možnosti nebo nutnosti nákupu bez VAT , al ekdyž prodávám bez DPH do zahraničí já tak musím dodat danové informace protesjího subjektu a předávám to fin. uřadu, kterej si to "doplacení" už řeší sám..
To je lepsi tam poslat joudu aby to narval do batohu.
no když to narve do batohu tak mu napočítaj VAT , když mu ho nenapočítaj bude to muset dostat na fakturu a tA pujde na finančák.. no to víš už jsou v EU už to není jako dříve ((