Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
jj, tohle se mi zdá jako nejlepší řešenímonty01 píše:Na rezonátor bych se vyprd, je nanic , radši bych dal plnoprůchozí střední tlumič,kat ,rozdvojení a dozadu dva další plnoprůchozí koncový tlumiče-velikost co se vejde.Dytuska píše:Hoši když jste u toho skládání trubek! Potřebuju radu! Já s mým autím jezdím každý den dosti km a mám hlavu jen jednu, takže mi nesmí prasknout! Budu teď dávat duál, jaký je normální složení? může být svody, sport. kat., rezonec a pak rozdvojka a koncovky??
Protože tam není žádnej tlumič, tak to asi bude mco řvát ne??
taky doufam, ze je nejlepsi pac po problemech s prehnanou hlasitosti plne pruchoziho sem se rozhodl pro stejnou konstrukci jakou jste na zaver vygenerovali vy tady akorat bez kat., ten uz tam davno neniDytuska píše:jj, tohle se mi zdá jako nejlepší řešenímonty01 píše:Na rezonátor bych se vyprd, je nanic , radši bych dal plnoprůchozí střední tlumič,kat ,rozdvojení a dozadu dva další plnoprůchozí koncový tlumiče-velikost co se vejde.Dytuska píše:Hoši když jste u toho skládání trubek! Potřebuju radu! Já s mým autím jezdím každý den dosti km a mám hlavu jen jednu, takže mi nesmí prasknout! Budu teď dávat duál, jaký je normální složení? může být svody, sport. kat., rezonec a pak rozdvojka a koncovky??
Protože tam není žádnej tlumič, tak to asi bude mco řvát ne??