Co koupit na AFR a EGT
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Co koupit na AFR a EGT
Potřebuji to na Eclipse. Zatím chci poladit na +- 300PS a když půjde vše jak má, tak možná více. 

Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
Dík za info.honza 2.0 16v píše:směřoval bych dotaz na Leona4x4, nebo jak si tady na foru říká..![]()
smotnýho by mě to zajímalo taky- třeba kluci z anglickýho coupe clubu používaj měřáky od innovate -nevím jetsli jsem to ted nezprznil...

Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Používám WB LM-1 od Innovate Motorsports a k tomu ještě LMA-2 který ti umožní logovat k A/F, otáčky motoru RPM, a ještě další 4 veličiny, já loguji 2x Boost za pomoci externích MAP, 1x IAT napojíš jen na čidlo, 1x EGT je třeba postavit zesilovač z jednoho IO a snímač ve výfuku. Innovate Motorsports dodávají také jiné moduly k LM-1, které mají v sobě již MAP senzor- do modulu je natáhneš hadičku, a mají v sobě i zesilovače pro EGT senzor atd... objednával jsem na www.LM-1.de
a možná by stačil i LC-1 a moduly. Možnost dataloggingu u LM-1 jsem využil snad jen jednou (do LM-1) potom jsem začal logovat on-line z LM-1 přímo do notebooku, je to rychlejší (nezdržuješ se přehráváním dat) a nejseš omezen časem 40min max logu, ale z LC-1 nemám zkušenost.
a možná by stačil i LC-1 a moduly. Možnost dataloggingu u LM-1 jsem využil snad jen jednou (do LM-1) potom jsem začal logovat on-line z LM-1 přímo do notebooku, je to rychlejší (nezdržuješ se přehráváním dat) a nejseš omezen časem 40min max logu, ale z LC-1 nemám zkušenost.
BMW 750iAL BiTurbo PRODÁNO, nyní KAWASAKI ZX10R
>>>Pneuservis, Klimatizace<<<
>>>Antény a satelity<<< http://www.volny.cz/antenysatelity
>>>Pneuservis, Klimatizace<<<
>>>Antény a satelity<<< http://www.volny.cz/antenysatelity
Idaho má v nabídce přístroje od Prosportu a nebo PLX.....
myslím že pro tvoje potřeby bohatě stačí od prosportu Af metr a EGT .....
Přeci jen Fugo a jeho zástavba přeplňování do motoru kde to nikdo nedělal si žádá měření dalších veličin ale u tebe to neni potřeba na DSM vozy je cesta vyšlapaná už několik skoro desítek let......
Přeci jen Fugo a jeho zástavba přeplňování do motoru kde to nikdo nedělal si žádá měření dalších veličin ale u tebe to neni potřeba na DSM vozy je cesta vyšlapaná už několik skoro desítek let......
OK. DíkyKrosmen píše:Idaho má v nabídce přístroje od Prosportu a nebo PLX.....

Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw