Zemi píše:Taky jsem premyslel nad maluchem ze bych do nej narval B16, ale obavam se ze predelat ten podvozek aby to schopne zatacelo by byla prace nad hlavu...
ty ho stejne za pul roku koupis
ee Ma ho kazdej.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
Zemi píše:Taky jsem premyslel nad maluchem ze bych do nej narval B16, ale obavam se ze predelat ten podvozek aby to schopne zatacelo by byla prace nad hlavu...
ty ho stejne za pul roku koupis
ee Ma ho kazdej.
kazdej by ho nemel s motorem z Hondy
Jinak jsem se chtel zeptat,jaky je vahovy rozdil toho tvyho mazla a malucha
Ales píše:
Na vahu zajedu az to bude zase jezdit,taky me to zajima,pak dam vedet,vyrobce udava origo Hmotnost:
Vlastní (s palivem, nářadím a výbavou) 600 kg
tzn. že až to bude hotový bys mohl míc kolem 70 Kw na tunu, že?? to je pěkný ;o)
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion
Ales píše:
Na vahu zajedu az to bude zase jezdit,taky me to zajima,pak dam vedet,vyrobce udava origo Hmotnost:
tzn. že až to bude hotový bys mohl míc kolem 70 Kw na tunu, že?? to je pěkný ;o)
160kW na tunu zni trochu lepe ne? No nedokazu si to porad tak nejak predstavit, ale zrealizovat to proste musim... Motor mam, auto taky tak jen trochu te prace.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
Ales píše:
160kW na tunu zni trochu lepe ne? No nedokazu si to porad tak nejak predstavit, ale zrealizovat to proste musim... Motor mam, auto taky tak jen trochu te prace.
od tebe ZEMI to zni tak jednoduse,ze asi na tom fakt nic nebude
Ne ted vazne,dostat to do neho to nejakym zpusobem pujde.Nejhorsi je potom vyladit ten podvozek,to celkem bude orisek
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Ales píše:nastaly rodine problemy,malucha musim prodat nemate nekdo zajem cena 20tis
za dvacet komplet auto nachytane na lak?
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily