MAte radsi novy auta nebo oldies? :)
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
no osobně mám radši starší design, s Hnípou jsm epárkrát kecal, i když zrovinka ne škodě bych se asi nevracel, ikdyž jediná výjimka by bylo asi eRko.. Jinak stará auta - forever 

Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Aha tech je strasne malo v Nemecku...F.N.T (Jergi) píše:Nový auta jsou už většinou okoukaný a se současnym stavem doplňků je bejt těžký originální....to takhle starej cult ala Golf I, to je u mě číslo 1
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Já ale nepíšu o německu ale o nás, u nás každej spíš rve tuny spojlerů, než aby se zaměřil na stoprocentně vymazlenej cult....Zemi píše:Aha tech je strasne malo v Nemecku...F.N.T (Jergi) píše:Nový auta jsou už většinou okoukaný a se současnym stavem doplňků je bejt těžký originální....to takhle starej cult ala Golf I, to je u mě číslo 1
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Cult nebo plasty... Uz je to skoro to samy...F.N.T (Jergi) píše:Já ale nepíšu o německu ale o nás, u nás každej spíš rve tuny spojlerů, než aby se zaměřil na stoprocentně vymazlenej cult....Zemi píše:Aha tech je strasne malo v Nemecku...F.N.T (Jergi) píše:Nový auta jsou už většinou okoukaný a se současnym stavem doplňků je bejt těžký originální....to takhle starej cult ala Golf I, to je u mě číslo 1

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasim se Zemim, vzhledove upravenejch aut je jak v D tak u nas jak nas**no, ale pod kapotou, az na vyjimky sama serie 

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jo JeDeMe takze je ten vykon potrebamilosh píše:Zemi, co to je to JDM, to jako JeDeMe?

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Achjo tady to nekdo neunesl... Radsi pojizdnou rakev nez c***-****eF.N.T (Jergi) píše:Jééžiš, že jsem tohle čekal....prostě výkon, výkon a zase výkonJá píšu o designu momentálně ne o motorech....prostě vzhledově se mi nejvíc líběji culty bez jakejchkoliv spojlerů....netahejte sem zase ty vaše pojízdný rakve

Oldies foreva...

BIOTCH!!!
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Já to unes celekem v pohodě, jelikož ten přepeklitej výkon klidně oželimZemi píše:Achjo tady to nekdo neunesl... Radsi pojizdnou rakev nez c***-****eF.N.T (Jergi) píše:Jééžiš, že jsem tohle čekal....prostě výkon, výkon a zase výkonJá píšu o designu momentálně ne o motorech....prostě vzhledově se mi nejvíc líběji culty bez jakejchkoliv spojlerů....netahejte sem zase ty vaše pojízdný rakve
![]()

VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
Zemi, ja sem zvedavej jestli budete mit s zenou nekdy potomky a budes je rvat na ty "sedacky" vzadu, pokud tu od spolujezdce nebudu mit stale u sebe v kufru 
Pro mladyho kluka to sou pekny auta, ale pro rodinu totalne neprakticky a pochybuju, ze budes mit 1 karu na srazy a druhou pro manzelku a deti..

Pro mladyho kluka to sou pekny auta, ale pro rodinu totalne neprakticky a pochybuju, ze budes mit 1 karu na srazy a druhou pro manzelku a deti..
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
spravnemilosh píše:Zemi, ja sem zvedavej jestli budete mit s zenou nekdy potomky a budes je rvat na ty "sedacky" vzadu, pokud tu od spolujezdce nebudu mit stale u sebe v kufru

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Ja spis novejsi
Ja preferuju spise novejsi modely, nejspis proto, ze s tuningem teprve zacinam a dost dobre si nedovedu predstavit tunovat nejakyho cadillaca.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nedavno sem koukal na nejakej test, kterej byl similovanej podle jednoho cloveka kteryho nabourali
Po testu se sli kouknou a clovek rikal ze to vypada jako predtim, a pak nejakej clovek od Volva rikal jak tam rozdelili pohybovou energii z jednoho bodu ne vetsi prochu aby zabranili takovymu pruniku...
celkem zajimavy
Po testu se sli kouknou a clovek rikal ze to vypada jako predtim, a pak nejakej clovek od Volva rikal jak tam rozdelili pohybovou energii z jednoho bodu ne vetsi prochu aby zabranili takovymu pruniku...

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
bordelicky jsem to napsal, ale myslel jsem to tak, clovek od Volva rikal JAK ji rozdeluji oniamogh píše:vzdycky kdyz rozdelis silu na vetsi plochu tak vznikne mensi napeti ze jo
nebo si to myslel jinak bordele? napsal si to tak nejak zajimave
Co záás?Zemi píše:A VW Vento je nejbezpecnejsi auto...amogh píše:zavodni ram neni vsechno, zalezi taky na deformacnich zonach
jinak ja neumim asi rict jestli oldies nebo spis novejsi auta

VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
Hlavně nechápu smysl toho,, že když se založí téma, jestli máme radši, nebo jestli se nám líběji víc starý nebo nový auta a já se vyjádřim, že se mi prostě líbí Golf I v dokonalym cult stylu a dojde to tady k tomu, jestli je Vento nejbezbezpečnější auto a nebo jestli jsou Golfy v cultu dostatečný rakety, nevim co to má společnýho s tim, že jsem odpověděl na otázku, že se mi prostě líběji 

VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi