Něco na el. spoje v autě
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Něco na el. spoje v autě
Existuje něco čím mohu vyčistit zoxidovaný kontakty v autě? Nekterý konektoru jsou zoxidovaný uvnitř kam se ničím nedostanu, plíšek z vnitřku konektoru taky nevyndám a odstřihnout a naletovat novej nechci.
Nevíte o nečem čím by se to dalo profouknout -> neco na kontakty ve spreji?
Nevíte o nečem čím by se to dalo profouknout -> neco na kontakty ve spreji?
http://fimosperky.cz - obchod s ručně vyráběným zbožím 

- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Něco na el. spoje v autě
jj Kontaktol funguje, ale casem se zasejc stejne vytvori ten heges na konektorech.
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
stříkni na to wd40 nebo konkor, já to taky tak dělam a fpoho
vw golf II 1.6 carb.
výškově stavitelnej podvozek
ATS CUP 195/50 R15
<a href="http://pomalu-a-vklidu.wz.cz"> pomalu-a-vklidu </a>
výškově stavitelnej podvozek
ATS CUP 195/50 R15
<a href="http://pomalu-a-vklidu.wz.cz"> pomalu-a-vklidu </a>
Chlapi, jak moc je kontox, či kontaktol vodivý? Jde o to, že mi chcíplo auto a tak jsem vystříkal patice pojistek a relátek wdčkem a kontoxem, teď diagnostika hlásila chybu imobilizéru a nechce umožnit čerpadlu natáhnout benzín. Nemohlo dojít tím nastříkáním těch sraček ke zkratu? Nemohl jsem tím spíš elektronice uškodit? Ono relátka a pojistky byly silně zoxidovány a šly i mizerně z patic ven, tak mi to přišlo jako dobré řešení, ale jestli jsem spíš něco neposral.
Alfa Romeo 145 1.6TwinSpark 88kw
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A neumřel ten imobilizér když už to chcíplo?
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Chtěl jsem odjet, rožly se vstřiky a už jen točil startér a prd, ale čerpadlo jsem slyšel. Pak jsem prostříkal svorkovnice, otočil klíčkem a rosvítila se kontrolka imobilizéru a konec. Čerpadlo už benzín nenatáhlo. Po chvilce kontolka imobilizéru zhasla, čerpadlo zase v pohodě, ale vstřiky svítily stále a auto stále nestarovalo. Tip na závadu byl snímač na klikovce. Tak se auto odtáhlo, na diagnostice se objevila mj závada na imobilizéru a čerpadlo zase ko. Když se připojí přímo na baterii, tak čerpadlo funguje jak má, tak si říkám, jestli jsem třeba nevyzkratoval kontakty na relátkách tím wd nebo kontoxem či kontaktolem.
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
no vodive to neni..
ale horlave ano... takze byt to v relatku na spinacom kontakte..tak to je pruser..
na silne zaoxidovane kontakty mi zabralo namacanie vo Fixinele ... (ano cistic na hajzle)
teda ak je na nich uz taka ta zelene onaaaa.....
ale horlave ano... takze byt to v relatku na spinacom kontakte..tak to je pruser..
na silne zaoxidovane kontakty mi zabralo namacanie vo Fixinele ... (ano cistic na hajzle)
teda ak je na nich uz taka ta zelene onaaaa.....
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
nejlepší je nejdřív ocelovym kartáčkem tak nějak "oprcat", popřípadě trochu vyjezdit kartáček na dremla.. vyfouknout ten prášek a až potom prostříknout kontaktolem. když se to nejdřív prostříkne kontaktolem, tak tam ten prach zůstane a za chvíli to bude to samý..
nechcíplo ti to v dešti? mě moje současný auto jednou nechalo v praze, což mu jen tak neodpustim.. jel jsem dost dlouho ve strašnym chcaváku, na dálnici vrstva vody jako prase, že se místama jelo krokem, protože nebylo vidět na metr atd.. no a asi mi nastříkala voda do podběhů a elektriky (která tam tudy vede do kabiny), která je na faceliftu, což mám, docela dost ošizená (horší zakrytí různými přechodkami, husími krky apod a o cca 1/3 menší průřez všech drátů) a prostě se mi zbláznilo auto. postupně přestalo skoro všechno fungovat. nejdřív chyby immobilizéru, který jsem ještě vymazal diagnostikou, kterou jsem měl zrovna s sebou, pak okýnka, pak to chcíplo, pak ani blinkry, světla, osvětlení interiéru, zamykání, nic... a nakonec mi i ta diagnostika byla k hovnu, protože se to nepřipojilo. nepomohlo nic jinýho než odtah (a čekání asi čtyři hodiny v dešti s pootevřenym okýnkem) a doma jsem to nechal v garáži s namířenym větrákem do podběhu a asi za dva dny to bylo ok..
jen mě to napadlo, protože včera byl docela chcavák. pokud ne, tak sorry a nemusel jsem tu psát takovej příběh
nechcíplo ti to v dešti? mě moje současný auto jednou nechalo v praze, což mu jen tak neodpustim.. jel jsem dost dlouho ve strašnym chcaváku, na dálnici vrstva vody jako prase, že se místama jelo krokem, protože nebylo vidět na metr atd.. no a asi mi nastříkala voda do podběhů a elektriky (která tam tudy vede do kabiny), která je na faceliftu, což mám, docela dost ošizená (horší zakrytí různými přechodkami, husími krky apod a o cca 1/3 menší průřez všech drátů) a prostě se mi zbláznilo auto. postupně přestalo skoro všechno fungovat. nejdřív chyby immobilizéru, který jsem ještě vymazal diagnostikou, kterou jsem měl zrovna s sebou, pak okýnka, pak to chcíplo, pak ani blinkry, světla, osvětlení interiéru, zamykání, nic... a nakonec mi i ta diagnostika byla k hovnu, protože se to nepřipojilo. nepomohlo nic jinýho než odtah (a čekání asi čtyři hodiny v dešti s pootevřenym okýnkem) a doma jsem to nechal v garáži s namířenym větrákem do podběhu a asi za dva dny to bylo ok..
jen mě to napadlo, protože včera byl docela chcavák. pokud ne, tak sorry a nemusel jsem tu psát takovej příběh

3x Renault Safrane Hartge Biturbo
Díky za Tvou story, ale chcíplo to v největším horku v tomto týdnu, kdy jsem byl bez vody a bez stínu.
Asi to bude někde kolem relátek, jen to najít.