nevíte jak vyčistit vzducháč K&N
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
nevíte jak vyčistit vzducháč K&N
neporadíte někdo jak ho vyčistit, když už je zanešenej? Jde to i jinak než bez čistící sady? Díkes za rady
Škoda Favorit -> Peugeot 205 1.9GTi -> Škoda Favorit -> FORD SCORPIO
by www.autohificentrum.com
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
Re: nevíte jak vyčistit vzducháč K&N
jak naolejovat?
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Kup si čisticí sadu od Greenu.
- sejki
- Kontaktovat uživatele:
Zadna jarova voda...
Vlaha voda bez chemikalii, ponoris do vody, nechas cca 5 minutek, pak ho poradne vyhamas v tej vode a nechas uschnout.... A filtrik ti zas zari jak novej, prodava se na to jeste takovej olejik, ale ja ho nepouzivam a filtr mi plni svoji funkci takze to beru jako zbytecnost..
Vlaha voda bez chemikalii, ponoris do vody, nechas cca 5 minutek, pak ho poradne vyhamas v tej vode a nechas uschnout.... A filtrik ti zas zari jak novej, prodava se na to jeste takovej olejik, ale ja ho nepouzivam a filtr mi plni svoji funkci takze to beru jako zbytecnost..
Nissan Skyline R32 '92 - byvale auto
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
sejkiho postup nedoporučuji.sejki píše:Zadna jarova voda...
no ty kravo, to sou rady
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Zato Ty jsi nenapsal nic. Takové mám nejraději.semysak píše:no ty kravo, to sou rady

nevim no, pravdepodobne na radu typu kup si cistici sadu a precti si navod jak na to, kolega necekal, nehlede ze si mu to uz napsal
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pokud bys neměl tu sadu, tak jarová voda, vymáchat, opláchnout, naolejovat.
- sejki
- Kontaktovat uživatele:
Vlazna voda bohate staci na vycisteni filtriku:) Cistim jen s vodou i filtrik kterej mma na vyvodu z ventilovehpo vika kterej se zanasi i mastnotou atd a krasne se vypere a neni potreba jar, navic dle meho nazoru filtr plni dobre funkci i bez oleje, ma dobrou propustnost a je schopen zachytavat i vetsi castice prachu, male castice nijak motoru neuskodi, nekdo by mel namitky kvuli vlhkosti a vode, vlhkost motoru jen prozpeje a je jasny ze jste rozumny a nemate vyvedenej filtr aby cumel venku jak pest na oko a za husteho deste na nej prselo... A pokud se naka voda dostane do sani v tom motoru se promeni tak rychle v paru ze tam nenapacha zadnou skodu, navic to funguje jako dekarbonizace:) Ale ne ze nekdo bude lejt kyble vody do motoru:) tak to zas nefunguje.
Jeste k tomu poolejovani filtriku, rychlejc se zanese a zmensi privod vzduchu. ( Dojde k bohate smesi ), Kdo ma vahu vzduchu nedojde k nicemu jen ztrati vykon:)
Jeste k tomu poolejovani filtriku, rychlejc se zanese a zmensi privod vzduchu. ( Dojde k bohate smesi ), Kdo ma vahu vzduchu nedojde k nicemu jen ztrati vykon:)
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No tak ja na to sel uplne jinak...
Postrikat Militem (ano cistic na kamna), vystrikat sprchou + striknout konzervacnim olejem... Hyjeeeee...
Postrikat Militem (ano cistic na kamna), vystrikat sprchou + striknout konzervacnim olejem... Hyjeeeee...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
ja si myslim ze je to uplne jedno jak to vycistis vysledek bude stejnej
Bude hodně podobnej, ale protože ve vzduchu je kdejakej sajrajt - olej z výfuků, asfalt co se odpařuje , prach, apod. tak bych to čištění sadou dělal aspoň občas, když už ne při každým čištění. Jinak by do těch plechovek s čističem dávali výrobci filtrů tu jarovou voduBulda píše:ja si myslim ze je to uplne jedno jak to vycistis vysledek bude stejnej

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Že vymeješ všechen bordelsejki píše:Jistota ceho? ze misto 300 tisic najedes jen 290 tisic? tohle fakt neresim...Beaver píše:Čistí sadu, zásadně. Je to jistota. Ani nemusí být zrovna od K&N.

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
a veškerá případná nežádoucí mastnota se smeje i s bordelem, protože ta mastnota na sebe váže ten bordel, neodmastíš, nebude čistý, já používám, čistící sadu od greenu a stačí, ale kdyby došla tak jar
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory 
http://www.odtahove-sluzby.cz

http://www.odtahove-sluzby.cz
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nejucinnejsim pripravkem co odstranuje mastnotu je MILIT!

Jsem ho jednou z nouze ukradl z kuchyne (pac jsem nemel solvinu) a od ty doby jedine MILIT.
Ruce od oleje se s nim mejou krasne. 

Jsem ho jednou z nouze ukradl z kuchyne (pac jsem nemel solvinu) a od ty doby jedine MILIT.

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
díky všem za radu...nějak jsem se s tim popral.... 

tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
Já nevim ale na tom návodu od K&N píšou aby se ten filtr proplách vodou, ale tak že z vodovodu mírnym proudem zevnitř, protože když se to udělá opačně doustanou se sračky zvenku dovnitř. Já nevim, já si radši za pětikilo kopuil sadu K&N tu velkou ta se neztratí.
Tam píšou - odmontovat filtr, štětcem nebo košťátkem odstranit hrubý nečistoty, nanést čistidlo dost aby filtr nasáknul, po nějaký době to opláchnout jak sem psal zevnitř ven, filtr nechat normálně uschnout, nesušit jinak. No a pak naimpregnovat a deset minut nechat. Jako nestříkat ten filtr mi příjde jako kravina
Tam píšou - odmontovat filtr, štětcem nebo košťátkem odstranit hrubý nečistoty, nanést čistidlo dost aby filtr nasáknul, po nějaký době to opláchnout jak sem psal zevnitř ven, filtr nechat normálně uschnout, nesušit jinak. No a pak naimpregnovat a deset minut nechat. Jako nestříkat ten filtr mi příjde jako kravina
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
kde se dá koupit ta sada?Ritchma píše:Já nevim ale na tom návodu od K&N píšou aby se ten filtr proplách vodou, ale tak že z vodovodu mírnym proudem zevnitř, protože když se to udělá opačně doustanou se sračky zvenku dovnitř. Já nevim, já si radši za pětikilo kopuil sadu K&N tu velkou ta se neztratí.
E36 - E46 - E92
- sejki
- Kontaktovat uživatele:
ja psal male castecky prachu:) a jak sem psal, mam to vyzkousene s olejem a bez a vyrazny rozdil nebyl znat:)fantomx píše:Neolejovat filtr je podle mě blbost....díval jste se někdo někdy do trubky k filtru když není naolejovanej?tak mrknite a uvidíte jaký svinstvo jde do motoru.ten olej ten bordel nachytá ve filtru a nejde ho do stájí tolik....A slova jako trocha bordelu nevadí
www.cartechgroup.cz tam sem jí kupoval jákosh píše:kde se dá koupit ta sada?Ritchma píše:Já nevim ale na tom návodu od K&N píšou aby se ten filtr proplách vodou, ale tak že z vodovodu mírnym proudem zevnitř, protože když se to udělá opačně doustanou se sračky zvenku dovnitř. Já nevim, já si radši za pětikilo kopuil sadu K&N tu velkou ta se neztratí.
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
- fantomx
- Kontaktovat uživatele:
To možná nebyl ale kolik to auto najelo?Uvědom si jak je motor konstruovanej na desetiny milimetrů a pokud se tam dostává prach tak se musí někde usadit a pak jesejki píše:ja psal male castecky prachu:) a jak sem psal, mam to vyzkousene s olejem a bez a vyrazny rozdil nebyl znat:)fantomx píše:Neolejovat filtr je podle mě blbost....díval jste se někdo někdy do trubky k filtru když není naolejovanej?tak mrknite a uvidíte jaký svinstvo jde do motoru.ten olej ten bordel nachytá ve filtru a nejde ho do stájí tolik....A slova jako trocha bordelu nevadí

Ale to záleží na každém já nikoho nechci poučovat.každý má jiné zkušenosti

- sejki
- Kontaktovat uživatele:
A jakou znacku filtru si pouzil?fantomx píše:To možná nebyl ale kolik to auto najelo?Uvědom si jak je motor konstruovanej na desetiny milimetrů a pokud se tam dostává prach tak se musí někde usadit a pak jesejki píše:ja psal male castecky prachu:) a jak sem psal, mam to vyzkousene s olejem a bez a vyrazny rozdil nebyl znat:)fantomx píše:Neolejovat filtr je podle mě blbost....díval jste se někdo někdy do trubky k filtru když není naolejovanej?tak mrknite a uvidíte jaký svinstvo jde do motoru.ten olej ten bordel nachytá ve filtru a nejde ho do stájí tolik....A slova jako trocha bordelu nevadí
Určitě neolejovat neuškodí hned,ale časem to udělá rambajz někde třeba ve vstřikování nebo tak.....Přál bych vám fakt vidět co jsem našel v trubce filtru když jsem to auto s ním koupil a pak se po3000km podíval.a nebyla to zrovna trocha částeček....
Ale to záleží na každém já nikoho nechci poučovat.každý má jiné zkušenosti
Ja ho vzdycky hodim s pradlem do pracky a je pak jak novej... 

Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz
- MarAt
- Kontaktovat uživatele:
A jak se s ním pěkně odkarbonovávají hlavy!Zemi píše:Nejucinnejsim pripravkem co odstranuje mastnotu je MILIT!
Jsem ho jednou z nouze ukradl z kuchyne (pac jsem nemel solvinu) a od ty doby jedine MILIT.Ruce od oleje se s nim mejou krasne.

Ale na filtr bude možná dost agresivní...

crx 4x4 boosted- 10.23s
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz