nikasil?
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
nikasil?
Kdo dela nikasil u nas v CR, nejlepe Praha a okoli, diky
Honda S2K 240PS GPW W/ turbocharger T3/T4
www.highperformanceparts.cz
Oficiální dealer firem Thermotec, Forge Motorsport, Powerflex, Milltek Sport, JapSpeed, Depo Racing, Mishimoto, Dbilas Dynamic, Snow Performance... do České republiky.
Oficiální dealer firem Thermotec, Forge Motorsport, Powerflex, Milltek Sport, JapSpeed, Depo Racing, Mishimoto, Dbilas Dynamic, Snow Performance... do České republiky.
alusil nebo nicasil je "povrchová" úprava hliníku používá se když máš celohliníkový motor včetně hliníkových válců, pokud nejezdíš bez oleje je to téměř nezničitelné, dělal jsem na podzim svůj motor a po rozebrání a přeměření tak jak písty tak válce mají stále originální rozměry jen pístní kroužky byly sjeté (jsou taky z jiného mtr než na litinu) motor měl najeto 277tis.
BMW 750iAL BiTurbo PRODÁNO, nyní KAWASAKI ZX10R
>>>Pneuservis, Klimatizace<<<
>>>Antény a satelity<<< http://www.volny.cz/antenysatelity
me se prave u jednoho motoru lehounce vydrela jedna stena valce, potreboval bych to prebrousit a znovu nandat nikasilovou vlozku
nasel jsem jen same nabidky pro motorkare

- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Díky mocFugo píše:alusil nebo nicasil je "povrchová" úprava hliníku používá se když máš celohliníkový motor včetně hliníkových válců, pokud nejezdíš bez oleje je to téměř nezničitelné, dělal jsem na podzim svůj motor a po rozebrání a přeměření tak jak písty tak válce mají stále originální rozměry jen pístní kroužky byly sjeté (jsou taky z jiného mtr než na litinu) motor měl najeto 277tis.

Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi 

jako poslední možnost máš ještě převrtání a zalisování litiny dělal to někdo na bmwklub.cz na bmw850
BMW 750iAL BiTurbo PRODÁNO, nyní KAWASAKI ZX10R
zkusim se ti zeptat pokud to dělají na motorkové čtyřválce neměl by být problém i na auto......Vyzjistím a dám vědět!!!Rajdlos píše:me se prave u jednoho motoru lehounce vydrela jedna stena valce, potreboval bych to prebrousit a znovu nandat nikasilovou vlozku
krosmen motorsport .....
specializovaný servis japonsko a itálie......
specializovaný servis japonsko a itálie......
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
prej nezničitelné tak pohádky Božky Němcový si nech pro děckaFugo píše:alusil nebo nicasil je "povrchová" úprava hliníku používá se když máš celohliníkový motor včetně hliníkových válců, pokud nejezdíš bez oleje je to téměř nezničitelné, dělal jsem na podzim svůj motor a po rozebrání a přeměření tak jak písty tak válce mají stále originální rozměry jen pístní kroužky byly sjeté (jsou taky z jiného mtr než na litinu) motor měl najeto 277tis.

Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
- CharlitoCZ
- Kontaktovat uživatele:
- MarAt
- Kontaktovat uživatele:
Re: nikasil?
Nikasil je samozřejmě odolnější než hliník nebo i litina,ale mě se podařilo přesáhnout metalkeramickou vrstvou mikrotvrdost 1000kg/mm2,pár zkušebních vložek s tímto povlakem se mi ještě válí v garáži.Otěrem nezničitelné,nulová ovalita i po třeba milionu km...
Bohužel na vybroušení u nás není dostatek technologií a planetových brusek,které by to zvládli je jen pár v republice,takže je strašná darda a příště už raději převložkuju,než se s tím znovu s**t
PS. pochybuju,že by měl přirozenej turbomotor(pokud jde teda o tvý 1.8T ?) celohliníkovej blok,pouze potaženej nikasilem a jestli jo,tak mu rovnou řekni pápá
Bohužel na vybroušení u nás není dostatek technologií a planetových brusek,které by to zvládli je jen pár v republice,takže je strašná darda a příště už raději převložkuju,než se s tím znovu s**t

PS. pochybuju,že by měl přirozenej turbomotor(pokud jde teda o tvý 1.8T ?) celohliníkovej blok,pouze potaženej nikasilem a jestli jo,tak mu rovnou řekni pápá

crx 4x4 boosted- 10.23s
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
Re: nikasil?
F20C to jeMarAt píše:Nikasil je samozřejmě odolnější než hliník nebo i litina,ale mě se podařilo přesáhnout metalkeramickou vrstvou mikrotvrdost 1000kg/mm2,pár zkušebních vložek s tímto povlakem se mi ještě válí v garáži.Otěrem nezničitelné,nulová ovalita i po třeba milionu km...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
tak tady neni snad zadna firma, ktera se Nikasilem zabyva, jedina fi, ketra by to byla schopna udelat je vyhradni distributor Wiseco pro CR a ty to posilaji nekam do Svycar
nevite nekdo o necem? klidne i v cizine
nevite nekdo o necem? klidne i v cizine