Potřebuju koupit z e-bay.de

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Odpovědět
Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

Potřebuju koupit z e-bay.de

Příspěvek od Ilegaltuner »

Najde se tady nějaký šikula který by mi byl schopný zajistit koupi ochraného rámu na e-bay.de. Problém je v tom,že to nechce posílat do evropy a že nevládnu němčinou :( takže se s ním nedomluvím.Tak se na to mrkněte a napište kolik by jste chtěli za to vyřízení.Vím že poštovné vjde tak něco kolem litru.Už jsem obědnával blatníky ale tem uměl anglicky a posílal do evropy :wink:
http://cgi.ebay.de/Uberrollbuegel-Opel- ... dZViewItem
Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i

STEVE_AMG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od STEVE_AMG »

hele sněmčinou ti klidně pomůžu, ale vydražit to neumím...Nepíše, že nechce posílat do Evropy....On je z Ludwigsburg,Baden Würtemberg v Německu...Ten rám ti je ochotnej předat v tomhle regionu...A chce zaplatit při předání-žádný bankovní převod...
.... Drehmoment für das Volk gibt es bei jedem modernen Diesel.... SL73 AMG

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

No a toje právě ten problém, potřebuju někoho kdo umí německy je tam zaregistrovaný a nejlíp aby mu domluvil aby to poslal 8) Já to mám do německa trochu z ruky a vůbec tam nejezdím,já tet vlastně vůbec nejezdím a chodím pěšky než se auto doskládá :(
Audi A8 D3 4,2i

STEVE_AMG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od STEVE_AMG »

Když sesmolíš nějakej e-mail v čestině, kde mu vysvětlíš, že máš vážnej zájem, ale že nejsi na e-bay registtrovanej, a že by si to potřeboval poslat tak ti ho přeložím a můžeš mu to potom zkusit poslat...Když nabídneš slušnou cenu tak by to byl třeba ochotnej akceptovat...Za zkoušku nic nedáš...

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

Jako kámoš tam zaregistrovanej je takže by to problém nebyl koupit,ale prostě je mu třeba vysvětlit at to pošle. Napsal mi jeden že to možná půjde a že to možná zařídí. Tak uvidíme ,ale dík za ochotu,jestli tamto klekne tak to skusíme tak jak říkaš ty.Pak ti kdyžtak pošlu SZ. Jinak kdyby tu byl někdo kdo umí německy a je tam zaregistrovaný,tak by ro bylo ideální 8)
Audi A8 D3 4,2i

STEVE_AMG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od STEVE_AMG »

OK...Kdyžtak dej vědět...

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

Nikdo? :(
Audi A8 D3 4,2i

Renault Welt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Renault Welt »

Ilegaltuner píše:Nikdo? :(
Ja jo,ale je tam problem ten,ze je to ve dražbě,takže cena jesště neni urcita,a když pise,ze to neposle,tak to neposle,nebo ty bys zaplatil 100 euro za balik+cena ty věci z nemecka?
8)

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

Renault-welt píše:
Ilegaltuner píše:Nikdo? :(
Ja jo,ale je tam problem ten,ze je to ve dražbě,takže cena jesště neni urcita,a když pise,ze to neposle,tak to neposle,nebo ty bys zaplatil 100 euro za balik+cena ty věci z nemecka?
8)
¨¨

Max bych za to dal 150euro s tím,že to za max. tuhle cenu budu mít doma
Audi A8 D3 4,2i

Pampeago
Kontaktovat uživatele:

Re: Potřebuju koupit z e-bay.de

Příspěvek od Pampeago »

Umím ale problém je když nechce poslat tak nepošle :o( !! to ti garantuju .Zkus se poptat na autohifi.cz jsou tam lidičkové kteří by ti mohli pomoct s dopravou. stačí hledat:Ebay

př. Nedávno jsem dával dotaz do Anglie k jednomu prodejci na věci pro peugeota a odpověděl že do Čech zatím zaslání neprovádí ale bude o tom uvažovat a se u nás uklidní politicko-valečná situace.
Málem jsem spadnul že židle :o).
Mini Cooper , www.forum-auto.com
Renault Laguna 2.0T , www.Laguna2.de

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Pampeago píše: př. Nedávno jsem dával dotaz do Anglie k jednomu prodejci na věci pro peugeota a odpověděl že do Čech zatím zaslání neprovádí ale bude o tom uvažovat a se u nás uklidní politicko-valečná situace.
Málem jsem spadnul že židle :o).
Si mu měl odepsat, že u magora, co si plete Českou Republiku a Čečensko naopak nehodláš nakupovat ty, protože to něco nasvědčuje o solidnosti té firmy :o)
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

radek28
Kontaktovat uživatele:

Re: Potřebuju koupit z e-bay.de

Příspěvek od radek28 »

to ilegal:hele do budousnosti by ses tam měl zaregistrovat,protože tam toho asi budeš potřebovat víc...a můžeš se zaregistrovat na .com tam bys neměl mít problém s jazykem a potom si jenom vybereš zemi v jaký budeš schánět...
já tam sice sem ale je s tím děsný vyřizování,a když něco nejde jak má tak mě to votravuje a nemam na to vlastě ani čas(myslím tím pro někoho něco dělat)navíc jak řikají nahoře dražba není konečná cena a zvlášt třeba u tohodle se lidi v de o to budou přít,takže nemáš šanci.navíc když je třeba věc za 750eur(lexmaul sání na dohc 16v opel c20xe)v obchodě tak vyvolávačka se pohybuje okolo400eur s tím že se vydraží za 550-600eur což není o takovej rozdíl...a tohle bude stejnej případ...navíc to nemá 2kg a rozměr taky nic moc....je to šajze.a podmínky prodávajícího jsou dané
vectra2000 2.0 16v 160ps -PRODÁNO
nově:VECTRA CARAVAN SPORT 2.0DTH FACELIFT(ČERNÁ SPLAŠENÁ ROPA :-) opel warriors pilsen
[/img]

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“