Předělání řízení z prava na levo..?!

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

New_Zulu
Kontaktovat uživatele:

Re: Předělání řízení z prava na levo..?!

Příspěvek od New_Zulu »

Idaho píše: mylsím že mezi bezproblémovými vetreány najdeš mnoho zajímavých aut než jen "jedinečného a nepřekonatelného Skye" :)
To víš že by se mi moc líbila i tvoje černá supra :-) jenom mít garáž a trochu peněz navíc...však to určitě znáš.
Je víc aut u kterých slintám např. Dodoge Charger z 72 roku s bombastickou maskou a světly které jsou zakryté, to uplně žeru :lol:

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

supr anení veterán :) muj příští porjekt je už čistokrevnej veterán navíc do evropy dovezenej v cca 3,5tis kusech v letech 72-79 :D takže i docela unikátní..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Breakthru

Příspěvek od Breakthru »

New_Zulu píše:tak jsem se ptal, Na veteránské papíry je to jedno kde to má řízení, když auto bude zajímavý pro nějaký veteránský klub,tak za Vás vyřídí veškeré papírování, s autem je potřeba potom jezdit každý rok na prohlídky,hlavně brzdy.
Pro někoho novinka, pro někoho je to stará věc,pro mě novinka tak mě nekamenujte..
Jinak kdo mi přitáhne starého skyline? :-))))))
ale to musíš bejt členem VCC a ty testace probíhaj myslím jen v určitejch termínech.S autem pak vlastně smíš jezdit jen po srazech atd, žádný ježdění na dovolenou a po nákupech......
svět dospělých je pro mne záhadou......

Spitfire

Příspěvek od Spitfire »

Jen pro upresneni, uplne prvni generace Prince Skyline vypadala takhle
A ceny C10, C110 a C211 nejsou vubec tak extremni jak si myslite, pokud neprahnete zrovna po GT-R (kterejch se udelalo par set kusu). Viz dvur u RA, C211 kupe v moc peknym stavu + SSR Longchamp XR4 (v CZ jen jeden par zatim) za 980 tisic yenu = plus minus nejaky tisice kolem 200k nasich
http://www.photohorizon.net/foto/spitfi ... 000056.jpg

Nebo tenhle Laurel za 1 690 000 yenu = 350k kc
http://photohorizon.net/foto/spitfire/r ... 00132.html

Skoro zadarmo :roll:
Danecek píše:to je pro me ten nejhezci starsi model :oops: je to KPGC-10 a delal se kolem 70. let 2.0 160ps a cca 200nm proste GT-R 8)

http://www.photohorizon.net/foto/spitfire/rockyauto_1/images/P1000044.jpg
Dane ale tohle neni GT-R, tenhle ma pod haubnou RB25 a tri webry :lol:

New_Zulu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od New_Zulu »

Breakthru píše:
New_Zulu píše:tak jsem se ptal, Na veteránské papíry je to jedno kde to má řízení, když auto bude zajímavý pro nějaký veteránský klub,tak za Vás vyřídí veškeré papírování, s autem je potřeba potom jezdit každý rok na prohlídky,hlavně brzdy.
Pro někoho novinka, pro někoho je to stará věc,pro mě novinka tak mě nekamenujte..
ale to musíš bejt členem VCC a ty testace probíhaj myslím jen v určitejch termínech.S autem pak vlastně smíš jezdit jen po srazech atd, žádný ježdění na dovolenou a po nákupech......
Co já jsem slyšel...tak mi říkal typek co má pár veteránů že to nemá žádné omezení. Jenom ty prohlídky....ja nevím..jenom co mi říkal on.

bob ash
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bob ash »

Breakthru píše:
Kurva lidi, naučte se už konečně číst a používat Google, anebo držte huby o věcech, kterejm nerozumíte. Jenom tady na fóru jsem to vysvětloval minimálně pětkrát.

Omezení veterána je, že ho nesmíš používat k podnikání a nebo "běžné denní potřebě" (představte si pod tím co chcete - nikde není přesnější definice, ale asi není dobrý s tím jezdit každej den do práce, jinak je to jedno). Jednou za rok (do 31. května) je potřeba udělat testace, potom je to stejný jako jezdit bez technický. První testaci lze udělat kdykoliv, platí do 31. května následujícího roku.

Breakthru

Příspěvek od Breakthru »

bob ash píše:
Breakthru píše:
Kurva lidi, naučte se už konečně číst a používat Google, anebo držte huby o věcech, kterejm nerozumíte. Jenom tady na fóru jsem to vysvětloval minimálně pětkrát.

Omezení veterána je, že ho nesmíš používat k podnikání a nebo "běžné denní potřebě" (představte si pod tím co chcete - nikde není přesnější definice, ale asi není dobrý s tím jezdit každej den do práce, jinak je to jedno). Jednou za rok (do 31. května) je potřeba udělat testace, potom je to stejný jako jezdit bez technický. První testaci lze udělat kdykoliv, platí do 31. května následujícího roku.
a co jsem asi tak napsal? :twisted: akorát jsem si nebyl jistej tím termínem a na tom, že to auto nesmí být použito k dennímu ježdění, jsme se shodli......co ti vadí...

bob ash
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bob ash »

Breakthru píše:
bob ash píše:
Breakthru píše:

a co jsem asi tak napsal? :twisted: akorát jsem si nebyl jistej tím termínem a na tom, že to auto nesmí být použito k dennímu ježdění, jsme se shodli......co ti vadí...
Že jsi další, kdo hrozně poučeně opakuje nesmysly o tom, že se s veteránem může jen na srazy, přičemž to už asi tři roky neplatí. Můžeš s ním kdy chceš a kam chceš...

Breakthru

Příspěvek od Breakthru »

bob ash píše:
Breakthru píše:
bob ash píše: a co jsem asi tak napsal? :twisted: akorát jsem si nebyl jistej tím termínem a na tom, že to auto nesmí být použito k dennímu ježdění, jsme se shodli......co ti vadí...
Že jsi další, kdo hrozně poučeně opakuje nesmysly o tom, že se s veteránem může jen na srazy, přičemž to už asi tři roky neplatí. Můžeš s ním kdy chceš a kam chceš...
v tom případě se ti omlouvám.Poptám se chlapů a něco si o tom najdu.Já totiž už dlouho žiju v tomhle přesvědčení nevědomky.Dřív jsme o tom dost četl a mluvil s lidma, co maj auto an veteránskejch, ale to už je fakt dlouho :oops: .Auto na veteránský budu dávat až na jaře, pokud se do tý doby něco nestane, tak jsem zatím nijak nepotřeboval si o tom něco vyhledávat, ale určitě bych se o tom dočet, no....
nezlob se, nepsal jsem to naschvál.Fakt jsme myslel, že je to správně.... :wink:

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“