pri montazi sport.filtra sa mi stalo toto?

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Odpovědět
Henrich

pri montazi sport.filtra sa mi stalo toto?

Příspěvek od Henrich »

:cry: Renault Laguna Grandtour 1.8Rti ,r.v.3/1998,66kw,motor F3P 678
podrobne k mojmu problemu:
-pri zapnuti klucika v prvej polohe vsetko ok,
-pri zapnuti klucika v druhej polohe preblikava dost rychlo kontrolka dobijania a cvaka v relatku palivoveho cerpadla,ostatne kontrolky postupne zhasinaju tak ako maju,NEPOCUT PALIVOVE CERPADLO, zapne sa ventilator-to mi vzdy robilo ked som odpojil a nasledne zapojil baterku
- po zapnuti tretej polohy nic iba cvakanie v relatku a preblikavanie kontroky dobijania - zapnuty ventilator

- pri pohybani kablami mysli ze zltym -domienka niekedy cvakanie prestane a niekedy sa mi podari nastartovat niekedy mi v motorovom priestore praskne ,ked sa mi podari nastartovat auto ide bez problemov

- z relatka idu tieto kable zlty,biely,hnedy,cerveny-takze neviem ci to mam riesit takto ze odcvaknem napr.zlty kabel a ked cvakanie prestane bude chyba na tom kable
- relatko je v poriadku odskusane z inej laguny
-ked vyberiem relatko kontrolky svietia tak ako maju aj kontrolka dobijania ale mal by sa mi pretocit starter a to nerobi -vyskusane na kamosovej lagune
takze prosim Vas o nejaku radu co by som mal skontrolat,
- to preblikavanie mi zacalo robit asi pred 2tyzdnami ale necvakalo tak intenzivne a dalo sa nastartovat

PROSIM VAS O RADU CO BY SOM MAL SKONTROLOVAT.HELP.

suskyin

Příspěvek od suskyin »

323 GTX BG

jps

Příspěvek od jps »

¨nějak nechápu co má blbě fungující spínačka společnýho se sport. filtrem :shock:

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

jps píše:¨nějak nechápu co má blbě fungující spínačka společnýho se sport. filtrem :shock:
taky přemýšlím :) pochybuju že to s tím souvisí, bud souhra náhod nebo se nekdo dostával na vzduchovej filtr flexou přes zavazadlovej prostor kufru :lol: :lol:
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“