Břéťa píše:
Ty snad vis jakej je technickej rozdil mezi cliem williams a sport, ze to nemuze byt pravda? Jinak jsem mluvil o seriovkach tak nevim proc sem pletes nejakej racing, homologaci atd...
to nepotrebuju vedet, jsem cetl co jsi psal ty (a snad si za tim stojis ne?): "3/4 toho co Sport, podvozek taky 3/4 brzdy tak 1/2... " a podle toho to neni stejny rozdil jako M3 E36 a E46 (jak jsi psal)...
Pletes paty pres devaty, ja ty udaje psal jako srovnani williamsu a sporta a ne M3jek, k tem Mkam patrila jen ta posledni veta a to ze je to generacni rozdil jako M3 e36 a M3 e46... A pokud bych mel byt konkretnejsi tak E36 M3 3.0 a M3 E46...
M3 3.0 a 3.2 brzdi stejne a podvozek je taky shodny takze to je fuck
Pozvu na oběd každého, kdo rozkope Paroubkovi neúmyslně vejce
Lidi lidi.. já vás nějak přestávám chápat... konečn jsem se prokousal všema příspěvkama.. a bavíte se tu úplně o kravinách.. ale fakt že jo.. jeden říká že jedna značka je nejlepší a druhý stojej za hovno.. další srovnávaj jestli ono je lepší než druhý a jiní mu oponujou, že to srovnávat nelze... v durhým tématu zase když se někomu líbí auto tak ho jeden nejmenovaný člen sepsuje že "uchcává z takovýho krámu"... já nevím.. tohle byla dřív sekce TUNING, kde jsme se bavili o tom jak upravovat, nebo jak zlepšovat, ptali se na rady a podobně.. a né abychom se tu hádali a házeli na sebe špínu kvůli blbostem.. jestli vás to baví, tak prosim, ale myslím, že když se takhle chcete chovat, chovejte se tak radši v pokecu, ne?
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion
Břéťa píše:
Asi tak 3/4 toho co Sport, podvozek taky 3/4 brzdy tak 1/2... Williams je legenda ktera podela vetsinu aut, ale sport je o kus dal.. Je to asi takovej rozdil jako M3 e36 a M3 e46...
tak to byl taky vtip dne spis jsi mel napsat rozdil jako M3 E36 3.0 a M3 E46 CSL protoze co jsi napsal ty je jediny rozdil pouze ve vykonu, jinak je to uplne fuck (podvozek, brzdy...) a to ze M3 E46 ma vetsi vykon neznamena ze ten motor je lepsi... ba naopak, na racing a nasledne upravy je konstrukcne horsi, proto se take s timto autem nic nejezdi narozdil od E36..., jednoduse to auto ignorovali a homologaci projde az nova M3 E90
Ty snad vis jakej je technickej rozdil mezi cliem williams a sport, ze to nemuze byt pravda? Jinak jsem mluvil o seriovkach tak nevim proc sem pletes nejakej racing, homologaci atd...
mam williams us asi pet let asi tak dvakrat jsem ho rozebral do sroubku a ten co napsal ze to auto nesedi ho asi tak mozna videl na plakatu kdybi rek ze to nejede tak me tak nevytoci jako kdys rekne ze to nesedi na silnici protoze jsem jeste nesedel v aute tehle kategorie ktere by melo lepsi jizdni vlastnosti,a co se tyce williams a sport tak je to skoro totozna koncepce,jediny vyrazny zmeny jsou torzni tyc,motor a karoserie
Ritchma píše:Já se projel v cliu tomhle, ale jen 1,4 16v a hrozně mě sral ten interiér. Nic tak hnusnýho sem teda ještě neviděl. Teď sice přemýšlim že to bylo o model starší,ale byl to děs. A na to že měl přes 100ps to bylo líný jak filcka........
brácha měl to starší Clio 1.4 16V jak ty říkáš a natřel s tim i Golfa dvoulitrovýho podle mě to jelo super takže bych to tady nehanil
Škoda Favorit 1.3 karbec -> Peugeot 205 1.4 -> Renault Clio 1.9D -> Renault Clio 1.8 16V 101Kw(černá vdova) -> Škoda Fabia RS 1.9Tdi 96kw ( ukradena ) - Renault Clio 1.5dci čmelák
KFJ píše:
to nepotrebuju vedet, jsem cetl co jsi psal ty (a snad si za tim stojis ne?): "3/4 toho co Sport, podvozek taky 3/4 brzdy tak 1/2... " a podle toho to neni stejny rozdil jako M3 E36 a E46 (jak jsi psal)...
Pletes paty pres devaty, ja ty udaje psal jako srovnani williamsu a sporta a ne M3jek, k tem Mkam patrila jen ta posledni veta a to ze je to generacni rozdil jako M3 e36 a M3 e46... A pokud bych mel byt konkretnejsi tak E36 M3 3.0 a M3 E46...
ano?? a pozměněný dif s jiným stálým převodem, modifikované brzdy a silnější přední stabilizátor co??? váhy byly taky rozdílné.
to je fakt, né fuck
Břéťa píše: Pletes paty pres devaty, ja ty udaje psal jako srovnani williamsu a sporta a ne M3jek, k tem Mkam patrila jen ta posledni veta a to ze je to generacni rozdil jako M3 e36 a M3 e46... A pokud bych mel byt konkretnejsi tak E36 M3 3.0 a M3 E46...
ano?? a pozměněný dif s jiným stálým převodem, modifikované brzdy a silnější přední stabilizátor co??? váhy byly taky rozdílné.
to je fakt, né fuck
nevytrhavej vetu z kontextu, ok? nikdo netvrdi ze E36 3.0 a 3.2 jsou na chlup shodna auta...
Pozvu na oběd každého, kdo rozkope Paroubkovi neúmyslně vejce