Silentbloky fy. Prothane

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Mike Mad
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Silentbloky fy. Prothane

Příspěvek od Mike Mad »

tak uz jsem najezdil 150 km a je to opravdu super... mam na aute stelovak od FK. Nemam jeste udelanou geometrii, ale do zatacek to drzi skvele stopu, auto je lehce čitelne, reaguje o dost citliveji a presneji. Na velkych dirach to vice "gumove" odskakuje, jako by prubeh narazu byl plynulejsi nez na obyc gumovych silentblocich. jsem spokojen, uvidim jeste po montazi rozper
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Mike Mad píše:tak uz jsem najezdil 150 km a je to opravdu super... mam na aute stelovak od FK. Nemam jeste udelanou geometrii, ale do zatacek to drzi skvele stopu, auto je lehce čitelne, reaguje o dost citliveji a presneji. Na velkych dirach to vice "gumove" odskakuje, jako by prubeh narazu byl plynulejsi nez na obyc gumovych silentblocich. jsem spokojen, uvidim jeste po montazi rozper

jsem rád že slouží dobře, montáž probehla OK a vsechny silentbloky byly v sadě??
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Mike Mad
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike Mad »

montay v pohode, ty super vazeliny jsem tam nacpal vsude dost. Sada co drzi rizeni byla na bezServa, ja mam servo takze jsem to nemohl pouzit. Byli tam dvoje velikosti na Mk2 i Mk3 na zadni napravu. tak mam jedny navic. za tu cenu jsou super, diky :D
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily

jagy

Příspěvek od jagy »

Silace Prothane jsem mel na motoru a v pohode. Na podvozek dela spise zminey ES a ceny jsou v porovnani treba s Poweflexem o dost lepsi.

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“