spojka kovokeramika vs organika
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
- kozorozecek
- Kontaktovat uživatele:
spojka kovokeramika vs organika
zdravim zvažiji upravu spojky a nevim zda se rozhodnout pro organickou nebo kovokeramiku auto použivam i v bežnem provoze občas okruh občas sprint občas nejakej driftik auto ma momentalne 190PS necelich 300Nm a nejakych 1600kg ale je před upravou.
mercedes C w202 141kw
holky a auta to je moje
holky a auta to je moje
Re: spojka kovokeramika vs organika
Tak i s keramikou, ketra je odpruzena se da litat bezne denne. S neodpurzenou lamelou je to uz horsi, ale je to o zvyk, holt nema prokluz jako bezna organicka spojka.
Honda S2K 240PS GPW W/ turbocharger T3/T4
www.highperformanceparts.cz
Oficiální dealer firem Thermotec, Forge Motorsport, Powerflex, Milltek Sport, JapSpeed, Depo Racing, Mishimoto, Dbilas Dynamic, Snow Performance... do České republiky.
Oficiální dealer firem Thermotec, Forge Motorsport, Powerflex, Milltek Sport, JapSpeed, Depo Racing, Mishimoto, Dbilas Dynamic, Snow Performance... do České republiky.
- kozorozecek
- Kontaktovat uživatele:
a je velkej v životnosti lamel nebo je velke opotřebeni ostatnich dilu přitlačak setrvak?jsem stale na važkach jelikož s keramikou jesm se svezl jen s neodpruženou libi se mi zaber ale do bežneho provozu pražske kolony je to nepředstavitelne s organikou jsem tu čest ješte nemel
mercedes C w202 141kw
holky a auta to je moje
holky a auta to je moje
Skus nejdriv HDS od renovaku a pak kdyz nevydrzi tak keramika, ale HDS by mohlo unest
renovak.cz cca 600-700Kc preoblozeni.

Alfa Romeo 75 3.0V6 185ps 246Nm
Alfa Romeo 75 1989 2.0TS
109kW 148bhp 186Nm
6L/100km > predpisovo, redline > 9L/100km max.
0-100km/h pod 8s...
Vmax 240km/h
Transaxle porsche system...
Alfa Romeo 75 1989 2.0TS
109kW 148bhp 186Nm
6L/100km > predpisovo, redline > 9L/100km max.
0-100km/h pod 8s...
Vmax 240km/h
Transaxle porsche system...
HDS bych taky doporucoval, za malo penez hodne muziky 

Honda S2K 240PS GPW W/ turbocharger T3/T4
HDS od renovaku mam na svym escu (110kW a 195Nm) a spokojenost.... bere hned, neprokluzuje... takze bude jedes nebo stojis... obcas je to trosku horsi v kolonach ale nic hrozneho.
A vyjde okolo tech 800,- i s postou
A vyjde okolo tech 800,- i s postou
- kozorozecek
- Kontaktovat uživatele:
supr moc dekuji hned zitra kontaktuji renovak a domluvim se co a jak jevej to zni jak slogan:-)
mercedes C w202 141kw
holky a auta to je moje
holky a auta to je moje