suzuki swift-započaté práce+graf z brzdy
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: suzuki swift-započaté práce+graf z brzdy
Krosmen: kuva furt novy skupiny a ja mam bordel uz v tech co byli
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
PJ:SX4 je novej model od suzuki......
Ritchma:jj to je von
Ryba:JJ popsal si to dokonale hezkej je a moc.....
Ritchma:jj to je von
Ryba:JJ popsal si to dokonale hezkej je a moc.....

Naposledy upravil(a) Krosmen dne 10 dub 2006 18:11, celkem upraveno 1 x.
krosmen motorsport .....
specializovaný servis japonsko a itálie......
specializovaný servis japonsko a itálie......
Re: suzuki swift-započaté práce+graf z brzdy
Ztrátový výkon záleží straěně na kolech - jak někdo povidal, že jsou ty kola moc velký, na ten výkon, tak to je to, co způsobuje valivý odpor a tím vznikají veliký ztráty...ajsik píše:co jsem videl vypisy z MAHA brzd tak i ja mam ztratovy vykon 30kw a to se mi zda celkem dost , protoze na jine MAHA brzde byla 205tka se stejnou prevodovkou a vsim co ma moje a lisila je jen motorem (MI16) a mela ztratovy vykon 15kw takze tyhle cisla jsou podle me nejaky divny...Břéťa píše:Nejsou ty kola trochu moc na ten motor?50Kw neni zas tolik..
¨Ritchma píše:No jestli to vlastní ten co nás s přítelkyní vez jako předváděcí jídzu novym swiftem jako že to bude on když už tehdá říkal že tohle plánuje tak ten jezdí docela dost šíleně
Tak ja se teda priznam, je to moje, no

btw: silene jezdim jako ze dobre, nebo jako ze spatne, jen abych vedel, jak si to mam vylozit

...sem podle tvyho auta soudil, ze chces videt, jak moc to jede

aha tak teď když vidim, že seš to ty, tak to asi musíš vedět sám jak jezdíš ne?.-) Třeba prostě vyjedeš z toho stání jak tam parkuješ na proseku u reigra(nebo jakse to piše:-), zatočíš doleva a jedeš na téčko vzdálený 50m s plnym knedlem, jenom abys to tam zas moh zahamstnout, počkat na volno a zase plnej knedlík, a tak dále a tak dáleRyba píše:nevim jak líp to popsat:-) Prostě jak blbeček, se musí vidět.-)Sebastian píše:Jak to, ze s tim jezdi jak blbecek?Ryba píše:jehe to je ten swiftik z proseka co, hmm. Jezdí stim jak blbeček... Ale pěknej to jo.

To delam, jen kdyz je to uz ohratyRyba píše:aha tak teď když vidim, že seš to ty, tak to asi musíš vedět sám jak jezdíš ne?.-) Třeba prostě vyjedeš z toho stání jak tam parkuješ na proseku u reigra(nebo jakse to piše:-), zatočíš doleva a jedeš na téčko vzdálený 50m s plnym knedlem, jenom abys to tam zas moh zahamstnout, počkat na volno a zase plnej knedlík, a tak dále a tak dáleRyba píše:nevim jak líp to popsat:-) Prostě jak blbeček, se musí vidět.-)Sebastian píše: Jak to, ze s tim jezdi jak blbecek?

Navic si vzdycky rikam: "Ted si vsichni kolem rikaj, to je ale debil

...a vsim sis, ze tam podobnou vec dela jedna Alfa 75 a jeste se z ni chrozne kouri

ještě ne:-)Sebastian píše:To delam, jen kdyz je to uz ohratyRyba píše:aha tak teď když vidim, že seš to ty, tak to asi musíš vedět sám jak jezdíš ne?.-) Třeba prostě vyjedeš z toho stání jak tam parkuješ na proseku u reigra(nebo jakse to piše:-), zatočíš doleva a jedeš na téčko vzdálený 50m s plnym knedlem, jenom abys to tam zas moh zahamstnout, počkat na volno a zase plnej knedlík, a tak dále a tak dáleRyba píše: nevim jak líp to popsat:-) Prostě jak blbeček, se musí vidět.-)Mam z toho radost, vid...stoji to trochu paliva a trochu brzdovych desticek, ale mam z toho radost
Navic si vzdycky rikam: "Ted si vsichni kolem rikaj, to je ale debil"
...a vsim sis, ze tam podobnou vec dela jedna Alfa 75 a jeste se z ni chrozne kouri
A máš pravdu, přesně tohle sem si řikal, ale podle tvejch příspěvků budeš asi fpohodě:-) Tímto se ti omlouvám.)
To se nemusis omlouvat, ja s tim pocitam, ze si to lidi myslej a ten, komu to taky tak dela radost si to nemysliRyba píše:ještě ne:-)Sebastian píše:To delam, jen kdyz je to uz ohratyRyba píše: aha tak teď když vidim, že seš to ty, tak to asi musíš vedět sám jak jezdíš ne?.-) Třeba prostě vyjedeš z toho stání jak tam parkuješ na proseku u reigra(nebo jakse to piše:-), zatočíš doleva a jedeš na téčko vzdálený 50m s plnym knedlem, jenom abys to tam zas moh zahamstnout, počkat na volno a zase plnej knedlík, a tak dále a tak dáleMam z toho radost, vid...stoji to trochu paliva a trochu brzdovych desticek, ale mam z toho radost
Navic si vzdycky rikam: "Ted si vsichni kolem rikaj, to je ale debil"
A máš pravdu, přesně tohle sem si řikal, ale podle tvejch příspěvků budeš asi fpohodě:-) Tímto se ti omlouvám.)

Však já sem byl rád i když to mělo bejt auto pro přítelkyni ale bohužel z toho sešlo. Šíleně z mého pohledu dobře z ostatních že jezdíš jako magorSebastian píše:¨Ritchma píše:No jestli to vlastní ten co nás s přítelkyní vez jako předváděcí jídzu novym swiftem jako že to bude on když už tehdá říkal že tohle plánuje tak ten jezdí docela dost šíleně
Tak ja se teda priznam, je to moje, no![]()
btw: silene jezdim jako ze dobre, nebo jako ze spatne, jen abych vedel, jak si to mam vylozit![]()
...sem podle tvyho auta soudil, ze chces videt, jak moc to jedenejezdim tak s kazdym

Myslim že kdyby si takhle vozil každýho tak nevim nevim jak by to někteří rozdejchávali

Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
No, prave proto to nejde, tak muzu vozit jen lidi, co to oceni, ostatni musim vozit pomalu. Jinak pritelkyne koupila neco jinyho?Ritchma píše:Však já sem byl rád i když to mělo bejt auto pro přítelkyni ale bohužel z toho sešlo. Šíleně z mého pohledu dobře z ostatních že jezdíš jako magorSebastian píše:¨Ritchma píše:No jestli to vlastní ten co nás s přítelkyní vez jako předváděcí jídzu novym swiftem jako že to bude on když už tehdá říkal že tohle plánuje tak ten jezdí docela dost šíleně
btw: silene jezdim jako ze dobre, nebo jako ze spatne, jen abych vedel, jak si to mam vylozit![]()
...sem podle tvyho auta soudil, ze chces videt, jak moc to jedenejezdim tak s kazdym
![]()
Myslim že kdyby si takhle vozil každýho tak nevim nevim jak by to někteří rozdejchávali
Ne měl to bejt swift, už skoro se to objednávalo a nakonec její táta prohlásil že už se bojí řídit že už stejně hovno vidí a slyší a má jiný zdravotní potíže a tak jí dá svoje clio a peníze ušetřený se investujou do vybavení bytuSebastian píše:No, prave proto to nejde, tak muzu vozit jen lidi, co to oceni, ostatni musim vozit pomalu. Jinak pritelkyne koupila neco jinyho?Ritchma píše:Však já sem byl rád i když to mělo bejt auto pro přítelkyni ale bohužel z toho sešlo. Šíleně z mého pohledu dobře z ostatních že jezdíš jako magorSebastian píše:¨
![]()

Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
Jo taaak, no co se da delat, noRitchma píše:Ne měl to bejt swift, už skoro se to objednávalo a nakonec její táta prohlásil že už se bojí řídit že už stejně hovno vidí a slyší a má jiný zdravotní potíže a tak jí dá svoje clio a peníze ušetřený se investujou do vybavení bytuSebastian píše:No, prave proto to nejde, tak muzu vozit jen lidi, co to oceni, ostatni musim vozit pomalu. Jinak pritelkyne koupila neco jinyho?Ritchma píše: Však já sem byl rád i když to mělo bejt auto pro přítelkyni ale bohužel z toho sešlo. Šíleně z mého pohledu dobře z ostatních že jezdíš jako magor![]()
Myslim že kdyby si takhle vozil každýho tak nevim nevim jak by to někteří rozdejchávalitaková škoda