viem ze sa uz opakujem, ale ty si retard...Vecernicek píše:...
proste bez do prdele a nepostuj tu.
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
viem ze sa uz opakujem, ale ty si retard...Vecernicek píše:...
cozeIdaho píše:Johny.. to ale psal večerníček, ne ?proč to tak rychle smazal??
Vecernicek píše:Moje blbost je že chci rychlou a stručnou odpověď... Já vás chápu že se tomu věnujete ale já ne, a tak nechapu proč je pro někoho težký napsat: No dává se to sem a sem a napojuje se to semka a když to zapojím udělá to tohle. To fakt musím vyhledávat na internetu tuny materiálu abych se dozvěděl jednu blbou větu co to dělá? Fakt to tady nikdo nedokáže napsat? A víte mě už to ani nezajímá, je to nějaká hračička která mi s KE-Jetem nehne tak co se tady vůbec namáhám...vůbec se nehádám..ignorujte mě nic jsem nepsal nic jsem se nechtěl dozvědět...serte na to
Vecernicek píše:Ano hledám důvod pro hádku, protože s váma se nedá jinak bavit než argumentama a kdesi cosi. Víš to mě sere, ale zjístil jsem že problém není ve mě. Chodím na různá fora a jen s tímhle mám problémy v tom že jsem "blbec"...
A nestáhl jsem ocas jen ty jsi blekotal svoje pořád dokola a nenechal sis nic vysvětlit, seš tvrdohlavej mezeka prostě kdybych říkal cokoli tak je to špatně.
Konec diskuze... jo a ještě někdo něco připište aby jste neměli záminku hádce kvůli tomu že musím mít poslední slovo
neodporujíJonnY píše:cozeIdaho píše:Johny.. to ale psal večerníček, ne ?proč to tak rychle smazal??
![]()
to mi asi nieco uslo
iba sa mi to zda, alebo si tie posty komplet odporuju?Vecernicek píše:Moje blbost je že chci rychlou a stručnou odpověď... Já vás chápu že se tomu věnujete ale já ne, a tak nechapu proč je pro někoho težký napsat: No dává se to sem a sem a napojuje se to semka a když to zapojím udělá to tohle. To fakt musím vyhledávat na internetu tuny materiálu abych se dozvěděl jednu blbou větu co to dělá? Fakt to tady nikdo nedokáže napsat? A víte mě už to ani nezajímá, je to nějaká hračička která mi s KE-Jetem nehne tak co se tady vůbec namáhám...vůbec se nehádám..ignorujte mě nic jsem nepsal nic jsem se nechtěl dozvědět...serte na toVecernicek píše:Ano hledám důvod pro hádku, protože s váma se nedá jinak bavit než argumenta
ma a kdesi cosi. Víš to mě sere, ale zjístil jsem že problém není ve mě. Chodím na různá fora a jen s tímhle mám problémy v tom že jsem "blbec"...
A nestáhl jsem ocas jen ty jsi blekotal svoje pořád dokola a nenechal sis nic vysvětlit, seš tvrdohlavej mezeka prostě kdybych říkal cokoli tak je to špatně.
Konec diskuze... jo a ještě někdo něco připište aby jste neměli záminku hádce kvůli tomu že musím mít poslední slovo
Pokud chceš stručnou jasnou a pravdiivou odpověd, a přitom nejsi schopen akceptovat argumenty,které vycházejí z reálných zkušeností, tak se radši neptej a jdi si na jiná fora kde se vymýšlí jak by to asi mohlo fungovat .. jak jinak ti to vysvětlit než proste "argumentovat" ? to si máme něco vymýšlet?Vecernicek píše:neodporujíJonnY píše:cozeIdaho píše:Johny.. to ale psal večerníček, ne ?proč to tak rychle smazal??
![]()
to mi asi nieco uslo
iba sa mi to zda, alebo si tie posty komplet odporuju?Vecernicek píše:Moje blbost je že chci rychlou a stručnou odpověď... Já vás chápu že se tomu věnujete ale já ne, a tak nechapu proč je pro někoho težký napsat: No dává se to sem a sem a napojuje se to semka a když to zapojím udělá to tohle. To fakt musím vyhledávat na internetu tuny materiálu abych se dozvěděl jednu blbou větu co to dělá? Fakt to tady nikdo nedokáže napsat? A víte mě už to ani nezajímá, je to nějaká hračička která mi s KE-Jetem nehne tak co se tady vůbec namáhám...vůbec se nehádám..ignorujte mě nic jsem nepsal nic jsem se nechtěl dozvědět...serte na toVecernicek píše:Ano hledám důvod pro hádku, protože s váma se nedá jinak bavit než argumenta
ma a kdesi cosi. Víš to mě sere, ale zjístil jsem že problém není ve mě. Chodím na různá fora a jen s tímhle mám problémy v tom že jsem "blbec"...
Vecernicek píše:Moje blbost je že chci rychlou a stručnou odpověď... Já vás chápu že se tomu věnujete ale já ne, a tak nechapu proč je pro někoho težký napsat: No dává se to sem a sem a napojuje se to semka a když to zapojím udělá to tohle. To fakt musím vyhledávat na internetu tuny materiálu abych se dozvěděl jednu blbou větu co to dělá? Fakt to tady nikdo nedokáže napsat? A víte mě už to ani nezajímá, je to nějaká hračička která mi s KE-Jetem nehne tak co se tady vůbec namáhám...vůbec se nehádám..ignorujte mě nic jsem nepsal nic jsem se nechtěl dozvědět...serte na to
co to sakra meles?Vecernicek píše:Ano hledám důvod pro hádku, protože s váma se nedá jinak bavit než argumenta
ty už to nehul nikdy tady z tebe nevylezlo nic duchaplnýho...Vecernicek píše:Idaho: Mlč! Zase meleš kraviny, patláš to a děláš ze mě debila. Jaký argumenty zase???? hádal jsem se že to nefunguje tak jak to nikdo nepopsal? NE! Už to nehul...
JonnY : Víš co to je ironická poznámka? Schválně jsem ti to vysvítil červeně, když to nechápeš tak to neřeš...
heheh :)))Vecernicek píše:ironická poznámka... podejte si JonnYm ruce
pekne napisaneTaboo píše:Vetsinou obecne plati, ze clovek obdrzi odpoved v te same forme, v jake polozil jeho otazku. Ocekavat inteligentni a pomocne odpovedi na otazky ztvarnene priblblymi argumenty a hadkami je proste naprosto naivni. Uvedom si, ze vetsina lidi, kteri neco vi a umi, nabyli a nabyvaji svych znalosti pomoci zasveceni jejich casu, ktereho pote maji mene na samotne sdileni svych vedomosti s ostatnima. Zakonite si proto pote vybiraji, komu ten cas budou venovat a s kym ty vedomosti budou sdilet: S nekym, kdo se jich slusne a inteligentne na neco zepta a jejich odpoved, pomoc a cas i nalezite oceni - anebo s nekym, kdo se chce jen neustale nechat presvedcovat a nechat si dokazovat fakta v hadkach a argumentech? Uvedom si, ze nikdo neni povinen ti ani v nejmensim pomahat, drzet te za ruku a servirovat ti odpovedi jen proto, ze tobe se "nechce" neco cist anebo dokonce i neco sam hledat a najit. Svym postojem, kterym odrazujes lidi, od kterych by jsi se mohl neco uzitecneho dozvedet, aby ti venovali svuj cas a neco s tebou sdileli, ztracis jen ty sam, ne oni.