co vy na to?

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

JonnY

Re: co vy na to?

Příspěvek od JonnY »

Vecernicek píše:...
viem ze sa uz opakujem, ale ty si retard...

proste bez do prdele a nepostuj tu.

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Johny.. to ale psal večerníček, ne ? :D proč to tak rychle smazal??
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

JonnY

Příspěvek od JonnY »

Idaho píše:Johny.. to ale psal večerníček, ne ? :D proč to tak rychle smazal??
coze :?
to mi asi nieco uslo

iba sa mi to zda, alebo si tie posty komplet odporuju?
Vecernicek píše:Moje blbost je že chci rychlou a stručnou odpověď... Já vás chápu že se tomu věnujete ale já ne, a tak nechapu proč je pro někoho težký napsat: No dává se to sem a sem a napojuje se to semka a když to zapojím udělá to tohle. To fakt musím vyhledávat na internetu tuny materiálu abych se dozvěděl jednu blbou větu co to dělá? Fakt to tady nikdo nedokáže napsat? A víte mě už to ani nezajímá, je to nějaká hračička která mi s KE-Jetem nehne tak co se tady vůbec namáhám...vůbec se nehádám..ignorujte mě nic jsem nepsal nic jsem se nechtěl dozvědět...serte na to
Vecernicek píše:Ano hledám důvod pro hádku, protože s váma se nedá jinak bavit než argumentama a kdesi cosi. Víš to mě sere, ale zjístil jsem že problém není ve mě. Chodím na různá fora a jen s tímhle mám problémy v tom že jsem "blbec"...
A nestáhl jsem ocas jen ty jsi blekotal svoje pořád dokola a nenechal sis nic vysvětlit, seš tvrdohlavej mezek :D a prostě kdybych říkal cokoli tak je to špatně.
Konec diskuze... jo a ještě někdo něco připište aby jste neměli záminku hádce kvůli tomu že musím mít poslední slovo

Vecernicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vecernicek »

JonnY píše:
to mi asi nieco uslo

Vecernicek píše:Moje blbost je že chci rychlou a stručnou odpověď... Já vás chápu že se tomu věnujete ale já ne, a tak nechapu proč je pro někoho težký napsat: No dává se to sem a sem a napojuje se to semka a když to zapojím udělá to tohle. To fakt musím vyhledávat na internetu tuny materiálu abych se dozvěděl jednu blbou větu co to dělá? Fakt to tady nikdo nedokáže napsat? A víte mě už to ani nezajímá, je to nějaká hračička která mi s KE-Jetem nehne tak co se tady vůbec namáhám...vůbec se nehádám..ignorujte mě nic jsem nepsal nic jsem se nechtěl dozvědět...serte na to
Vecernicek píše:Ano hledám důvod pro hádku, protože s váma se nedá jinak bavit než argumenta

ma a kdesi cosi. Víš to mě sere, ale zjístil jsem že problém není ve mě. Chodím na různá fora a jen s tímhle mám problémy v tom že jsem "blbec"...
A nestáhl jsem ocas jen ty jsi blekotal svoje pořád dokola a nenechal sis nic vysvětlit, seš tvrdohlavej mezek :D a prostě kdybych říkal cokoli tak je to špatně.
Konec diskuze... jo a ještě někdo něco připište aby jste neměli záminku hádce kvůli tomu že musím mít poslední slovo
neodporují :evil:

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Vecernicek píše:
JonnY píše:
to mi asi nieco uslo

Vecernicek píše:Ano hledám důvod pro hádku, protože s váma se nedá jinak bavit než argumenta

ma a kdesi cosi. Víš to mě sere, ale zjístil jsem že problém není ve mě. Chodím na různá fora a jen s tímhle mám problémy v tom že jsem "blbec"...
neodporují :evil:
Pokud chceš stručnou jasnou a pravdiivou odpověd, a přitom nejsi schopen akceptovat argumenty,které vycházejí z reálných zkušeností, tak se radši neptej a jdi si na jiná fora kde se vymýšlí jak by to asi mohlo fungovat .. jak jinak ti to vysvětlit než proste "argumentovat" ? to si máme něco vymýšlet?
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.

JonnY

Příspěvek od JonnY »

co to sakra meles? :? v prvom poste chces odpoved, a podla vsetkeho neco normalne zistit, a v druhom hladas dovody pre hadku. a toto si neodporuje ? :shock:
btw, vies ty vobec co to je argument? :?
ak ma byt nejaka diskusia ako tak produktivna, tak to bez tych argumentov a faktov a podobnych sprostosti tak nejak nejde

Vecernicek
Kontaktovat uživatele:

Idaho: Mlč! Zase meleš kraviny, patláš to a děláš ze mě debila. Jaký argumenty zase???? hádal jsem se že to nefunguje tak jak to nikdo nepopsal? NE! Už to nehul...

JonnY : Víš co to je ironická poznámka? Schválně jsem ti to vysvítil červeně, když to nechápeš tak to neřeš...
VW Golf 2♂ 1,8 8V 66kW/90PS/5250 137Nm/3000
Seat Toledo Magnus ♂ 1,9 8V TDI 66kW/90PS/4000 202Nm/1900
And PRV

honza 2.0 16v
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honza 2.0 16v »

Vecernicek píše:Idaho: Mlč! Zase meleš kraviny, patláš to a děláš ze mě debila. Jaký argumenty zase???? hádal jsem se že to nefunguje tak jak to nikdo nepopsal? NE! Už to nehul...

JonnY : Víš co to je ironická poznámka? Schválně jsem ti to vysvítil červeně, když to nechápeš tak to neřeš...
ty už to nehul nikdy tady z tebe nevylezlo nic duchaplnýho... :roll:

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

večerno pasl jsi :

Ano hledám důvod pro hádku, protože s váma se nedá jinak bavit než argumentama a kdesi cosi.

to jsou ty argumenty o kterých mluvím, alespon si přečti po sobě cos psal.. mluvíš z cesty.

Vecernicek
Kontaktovat uživatele:

ironická poznámka... podejte si JonnYm ruce
And PRV

JonnY

Příspěvek od JonnY »

Vecernicek píše:ironická poznámka... podejte si JonnYm ruce
heheh :)))
ty si pako ;-)

ale jo, berem. na Velkeho Mistra Vecernicka prestanem reagovat, a bude pokoj :)

btw, preco stale nieco postujes sem, na toto forum plne hlupakov, ktory si o tebe myslia ze si blbec, ked je plno dalsich for, kde ta "beru" ? nejak mi to nejde do hlavy :(

*podava Idahovi ruku*

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 18 srp 2014 08:52, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.

kentoya

Příspěvek od kentoya »

8)
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D
http://www.odtahove-sluzby.cz

JonnY

Příspěvek od JonnY »

Taboo píše:Vetsinou obecne plati, ze clovek obdrzi odpoved v te same forme, v jake polozil jeho otazku. Ocekavat inteligentni a pomocne odpovedi na otazky ztvarnene priblblymi argumenty a hadkami je proste naprosto naivni. Uvedom si, ze vetsina lidi, kteri neco vi a umi, nabyli a nabyvaji svych znalosti pomoci zasveceni jejich casu, ktereho pote maji mene na samotne sdileni svych vedomosti s ostatnima. Zakonite si proto pote vybiraji, komu ten cas budou venovat a s kym ty vedomosti budou sdilet: S nekym, kdo se jich slusne a inteligentne na neco zepta a jejich odpoved, pomoc a cas i nalezite oceni - anebo s nekym, kdo se chce jen neustale nechat presvedcovat a nechat si dokazovat fakta v hadkach a argumentech? Uvedom si, ze nikdo neni povinen ti ani v nejmensim pomahat, drzet te za ruku a servirovat ti odpovedi jen proto, ze tobe se "nechce" neco cist anebo dokonce i neco sam hledat a najit. Svym postojem, kterym odrazujes lidi, od kterych by jsi se mohl neco uzitecneho dozvedet, aby ti venovali svuj cas a neco s tebou sdileli, ztracis jen ty sam, ne oni.
pekne napisane 8)
ale obavam sa, ze on to nema sancu pochopit :twisted:

som ochotny komukolvek (skoro komukolvek, ze ano mistre vecernicku) poradit vsetko co bude v mojich skromnych vedomostiach.
jedina podmienka je slusna otazka / slusne spravanie...

semysak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od semysak »

ok, tak sme si zapicovali a tedka k veci, koukal se na http://www.wbo2.com/lsu/Y258K01005e03mar21eng.pdf o wideband O2 sensor a zajimalo by me, jestli se kompenzuje zavislost vystupu na absolutnim tlaku okolo senzoru? nebo se to proste necha a nebo se vyhleda na vyfuku spravna poloha uz z hlediska teploty tak i tlaku pro prijatelnou chybu?

a potom sem taky koukal jak se chlubeji na http://www.plxdevices.com/AppNotes/PLX% ... nology.pdf sem myslel ze se to tak kompenzuje i normalne ne? jestli se chlubeji ze jim to funguje tak by me teda zajimalo jak sou na tom technicky jiny performance vyrobci

nemate odkazy na podobny technicky clanky? to je porad my jsme lepsi nez xyz ale potom kde nic tu nic

Vecernicek
Kontaktovat uživatele:

Nechápu co je neslušného na otázce: "K čemu to je ? " ?
And PRV

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“