toyota GT4 ST205
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
toyota GT4 ST205
Ahoj jelikož se okolop japoských aut moc nepohybuji a tak nějak mi auto padlo do oka..... chtěl bych se zeptat jak si toto auto stojí co do spolehlivosti, na co si dávat bacha při případné koupi a jak snáší případné navyšení výkonu k hranici 300 koním...... vím že to sem zrovna moc nepatří, ale vzhledem k návštěvnosti této sekce je šance, že někdo mi podá srozumitelnou odpoveď díky
Re: toyota GT4 ST205
ja si myslim, ze nejlepsi bude kdyz se zeptas zdejsiho clena zemiho ten by ti to mohl z vlastnich zkusenosti popsattom28 píše:Ahoj jelikož se okolop japoských aut moc nepohybuji a tak nějak mi auto padlo do oka..... chtěl bych se zeptat jak si toto auto stojí co do spolehlivosti, na co si dávat bacha při případné koupi a jak snáší případné navyšení výkonu k hranici 300 koním...... vím že to sem zrovna moc nepatří, ale vzhledem k návštěvnosti této sekce je šance, že někdo mi podá srozumitelnou odpoveď díky

Pořádek je pro blbce, inteligent ovládá chaos!
- Libor12
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Asi takhle,pokud uvažuješ koupit něco co je v republice na prodej,čili lhd tak na to zapomen,protože všechno jsou to bourana auta a většina jich je těsně před smrtí.
Jinak na to koukej prostě jako na 15lete auto se kterým se akorat každý vozil s minimem investic. Oprava proslule super strut napravy je cca50000 a že určitě v poho nebude je víc než jisté. Pokud o ni maš zajem,řekni Zemimu at ti přiveze nejakou slušnou z UK a tu postav na papíry s auta s řízením vlevo. Legalní to moc není ale divil by jsi se co jich tu jezdí 

toyota corolla gti 4a-ge 1.6 "V2" 226hp/9500rpm
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/
Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP
imfsoft-forum.eu/
jj koukal jsem na nabídku anglie... jsou jich tam doslova mraky...moc pěkný kousky, takže výběr asi dobrej, ale ten volant napravo a řadit levou..... to je prostě divný......
- Libor12
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
myslel jsem koupit fwd k tomu a řízení předělat
toyota corolla gti 4a-ge 1.6 "V2" 226hp/9500rpm
imfsoft-forum.eu/
imfsoft-forum.eu/
Jako Zemiho zákazník a spokojený majitel tohoto auta bych také doporučil obrátit se na něj ...
Audi A4 2.0 TDI MY08
Toyota Celica GT4 ST205
Toyota Celica GT4 ST205
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Spolehlivost vysoka... Pokud ji predtim nemel magor co tlacil 1,2b (pri tomhle tlaku pak rady praskaj pistni krouzky) a nemel ji jako treningac - to v UK nehrozi - z CR bych nikdy zadny takovy auto (EVO, STi apod.) nekoupil... Opravdu se vyplati dovezt z UK a predelat. Jinak ceny dilu jsou temer polovicni oproti EVO/STi...
K 300PS te priblizi klasicky upravy vyfuk/vlozka filtru a MBC... Staci si pohlidat strop 1,0 - 1,1b. Brzdy jsou dost velke takze jim staci akorat dobre desky... Podvozek uz v serii je hezky tuhej a da se s nim i zajezdit. Spotreba pri beznym provozu je smesna - 9-12l. Pri ostrejsi jizde jsem za 500,- najel zhruba 40km coz uz tak hezky neni, ale ruku na srdce tohle neni auto na spotrebu...
Co si pohlidat pri koupi? Skrtajici synchrony a motor.
Kouknout aspon pod vicko dolevani oleje zda neni zakarbonovanej atd. a zda se nelyne olejova para z vika a merky oleje kdyz ji vytahnes... Olej se ma navic menit po 5000km tak by bylo dobre aby predchozi majitel mel nejake doklady o servise... V dnesni dobe Starlinu a podobnych sracek je to v CR stejne loterie... 
K 300PS te priblizi klasicky upravy vyfuk/vlozka filtru a MBC... Staci si pohlidat strop 1,0 - 1,1b. Brzdy jsou dost velke takze jim staci akorat dobre desky... Podvozek uz v serii je hezky tuhej a da se s nim i zajezdit. Spotreba pri beznym provozu je smesna - 9-12l. Pri ostrejsi jizde jsem za 500,- najel zhruba 40km coz uz tak hezky neni, ale ruku na srdce tohle neni auto na spotrebu...
Co si pohlidat pri koupi? Skrtajici synchrony a motor.

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
ja by som este doporucil kuknut tie uz spominane tlmice "Superstrut"..
ci uz niesu na konci zo zivotnostou...
lebo zohnat to v tychto koncinach bol dost problem..
gulak na tlmic sa zohnat dal, ale tiez to nebolo najlacnejsie....
ci uz niesu na konci zo zivotnostou...
lebo zohnat to v tychto koncinach bol dost problem..
gulak na tlmic sa zohnat dal, ale tiez to nebolo najlacnejsie....
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
repasovat přední SS nápravu umím zatím je na tom najeto 5000km a drží jak židovská víra 
Tlumiče na SSko jsou nyní již za dobrou cenu také,toho bych se nebál....
Celkově je ale nutné brát 6G celicu spíše jako GT než jako závodní náčiní,přeci jen je to velká těžká dáma....
Stoprocentně jak napsal libor určit bude lepší dovézt a předělat....tady sou to vraky a nebo ten vrak koupit a dát dohromady.....

Tlumiče na SSko jsou nyní již za dobrou cenu také,toho bych se nebál....
Celkově je ale nutné brát 6G celicu spíše jako GT než jako závodní náčiní,přeci jen je to velká těžká dáma....
Stoprocentně jak napsal libor určit bude lepší dovézt a předělat....tady sou to vraky a nebo ten vrak koupit a dát dohromady.....
krosmen motorsport .....
specializovaný servis japonsko a itálie......
specializovaný servis japonsko a itálie......
ok děkuji moc všem za informace....... 

Zdravím tě,tom28 píše:Ahoj jelikož se okolop japoských aut moc nepohybuji a tak nějak mi auto padlo do oka..... chtěl bych se zeptat jak si toto auto stojí co do spolehlivosti, na co si dávat bacha při případné koupi a jak snáší případné navyšení výkonu k hranici 300 koním...... vím že to sem zrovna moc nepatří, ale vzhledem k návštěvnosti této sekce je šance, že někdo mi podá srozumitelnou odpoveď díky
1. jukni na stránky českého Celica clubu http://cccz.get-forum.net/forum Jsou tam lidi co je maj a maj i JDM verze a také nějaké ty zkušenosti s dovozem...
2. Na Zemiho je také celkem spoleh a má s tím docela zkušenosti...
2. pokud si přivezeš pravostranku, tak ti mohu nabídnout díly na překopání na levostranku (jednu "sadu" bych stále měl mít) a možná i jinou pomoc... Pokud budeš mít zájem, tak nějakej ten kontak si na mě naješ... (nebudeš první a tímto zdravím pana kpt JČ.)
jjj doporucuji nechat dovezt z UK... Kdyz koukam co se v cr prodava za soucastky tak ta koupena u nas by byla asi na repas... ja si ze zahranici nechavam posilat aji hadicky abych nekoupil smecko 

TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily