výroba přírub
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
výroba přírub
výroba přírub k výfukovým svodům.... kde východní čechy? nechci to pidlat ručně 

- AR166
- Kontaktovat uživatele:
Re: výroba přírub
na jakej motor?
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 

Udělá je jakákoliv firma, dělající výpalky... stačí jen dodat výkres. Jsi z východních čech, tak třeba HBN Hruška (Červený Kostelec). Necháváme u nich dělat hodně věcí a spokojenost.
řadová šestka BMW ale stačilo by po trech válcích..... ok dík kolik za to chtějí????
Musel by jsi jim poslat výkres a oni ti pošlou cenovou nabídku... nedokážu takhle říct, kolik by za to chtěli. 

- kozorozecek
- Kontaktovat uživatele:
me nerezova přiruba vyšla na 1500,- material plus řez vodnim paprskem vykres jsem dodal sam
mercedes C w202 141kw
holky a auta to je moje
holky a auta to je moje
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
a vykres delate podle ceho?Obreslite tesneni nebo nekde na netu se daji sehnat parametry prirub?
Audi Coupe Quattro
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
někdy stačí dodat těsnění a oni se postaraj.. nejelegantnější řešení je mít .dxf soubor a odle něj to vypálej.. pokud nemaj starší mašinu, kde spíš vyžadujou výkres...