To je dobrej nesmyslOndras píše:Možná se na to dívám špatně, ale nejde hlavně o to, kdo je v daný den na dané trati rychlejší? Bez ohledu jestli má 398 nebo 407 metrů, jestli jsou kategorie dobře rozdělené, jestli se lidi hlásí správně atd.? Nejedná se o profesionální závody, kde na dobrém umístění závisí obživa jezdce, takže dohady jsou imho o ničem. Já bych kategorie zrušil úplně a prostě odměřil časy. Každý ať si pak ve výsledkové listině najde své soupeře (kamarády, kolegy, podobná auta, ...) a s nimi nechť si svůj čas srovná.
Výsledky sprintů z Renocaru jaro 2006
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Re: Výsledky sprintů z Renocaru jaro 2006
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
a kdes stál? jsem tě tam neviděl, ani na sprintechIvan píše:Nexia² project, kámo... já Ti dám upocenou 1,5ku !!!toitoi píše:ivane co tam máš za motor? já myslel že nějakou upocenou 1.5ku a koukám žes byl v kategorii do 2 litrů
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Co to placas,ved casomiera merale kazdemu rovnako,ci uz do plusu,alebo do minusumartin píše:Ty časy jsou hrozná chujovina, podle 1.6tek tak o 0,7s delší, zlatý FMS![]()

- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
for Ondra tohle říkal Taboo a já si myslím, že to je taky tak správně. Proč má bejt zvýhodněnej někdo jen proto že má 1,3 auto to je spíš jeho problém než výsada ....
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A umíš zdůvodnit proč, nebo jen tak plácáš do tmy, brepto?Ritchma píše:To je dobrej nesmysl
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
mam 3000 ccm

.... koukam casy dost divne tak o 0,7 - 0,8 sec horsi nez jindy ... ale je mi to jedno ... hlavne , ze se mi povedlo "predjet" zlutou M3 ku Reneho .... v Prerove jsem to od nej dostal a tak jsem dostal motivaci a prez zimu nahodil ladene svody

.... koukam casy dost divne tak o 0,7 - 0,8 sec horsi nez jindy ... ale je mi to jedno ... hlavne , ze se mi povedlo "predjet" zlutou M3 ku Reneho .... v Prerove jsem to od nej dostal a tak jsem dostal motivaci a prez zimu nahodil ladene svody

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
dejte mi tam někdo nad 6 litrů + kompresor + nitro kategorii ať vím co mám honit za čas 

Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
Původně sem to sem chtěl napsat, ale nechtěl sem dělat OT. Je zajímavý že jednu skupinu chce ten co sprinty bez tak nikdy nejel a pak ten co staví auto který by mělo mít hodně dobrej čas na sprintu pokud vůbec někdy vyjede z dílny.Ondras píše:A umíš zdůvodnit proč, nebo jen tak plácáš do tmy, brepto?Ritchma píše:To je dobrej nesmysl
Příjde mi to trapný aby najelo X aut prostě na sprinty a někdo kdo má vyladěnou 1,6ku prostě nikdy nebude první. Nebo to už nebude mít nic společnýho s autem, ale bude to naprostej speicál. Myslim že nejsme země kde by se sprinty brali až tak vážně. Tady většina aut prostě přijede po vlastní ose, odjede si sprint pro pobavení a jedou po sraze zase domu. Tady to neni o tom koupit ty nejsilnější auta nebo ty co sou na to nejvhodnější a ty ladit. Přece jenom na to tady skoro nikdo nemá. Takže si prostě někdo koupí auto a ladí si ho jen tak pro pobavení a pak ho chce srovnat s podobnýma autama a ne že si koupim já nevim třeba crxko a budu se porovnávat s nějakou imprezou bo tak.
Prostě ty skupiny sou tady takhle správně a jak je to v mimoni tak je to nejlepší z mýho pohledu a myslim že tam sou všichni spokojený.
A ještě něco kdyby se udělala jenom jedna skupina tak věřim že by zájem o sprinty celkem klesnul.........
Function > Form
Function > Form
Hm to bude to o čem sem mluvilMarauderZ28 píše:dejte mi tam někdo nad 6 litrů + kompresor + nitro kategorii ať vím co mám honit za čas

Určitě s tebou hrozně chci jet sprinty

Function > Form
Function > Form
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
O tom, myslím, víš kulový a stejně je to v této diskuzi jedno, ne?Ritchma píše:Původně sem to sem chtěl napsat, ale nechtěl sem dělat OT. Je zajímavý že jednu skupinu chce ten co sprinty bez tak nikdy nejel a pak ten co staví auto který by mělo mít hodně dobrej čas na sprintu pokud vůbec někdy vyjede z dílny.
No a co? IMHO se sprinty jezdí proti času, nebo proti konkrétnímu soupeři. To, že je někdo v nějaké tabulce na prvním místě je naprosto jedno.Ritchma píše:Příjde mi to trapný aby najelo X aut prostě na sprinty a někdo kdo má vyladěnou 1,6ku prostě nikdy nebude první. Nebo to už nebude mít nic společnýho s autem, ale bude to naprostej speicál.
Správně, další důvod proč nekategorizovat.Ritchma píše:Myslim že nejsme země kde by se sprinty brali až tak vážně. Tady většina aut prostě přijede po vlastní ose, odjede si sprint pro pobavení a jedou po sraze zase domu.
Ritchma píše:Tady to neni o tom koupit ty nejsilnější auta nebo ty co sou na to nejvhodnější a ty ladit. Přece jenom na to tady skoro nikdo nemá. Takže si prostě někdo koupí auto a ladí si ho jen tak pro pobavení a pak ho chce srovnat s podobnýma autama a ne že si koupim já nevim třeba crxko a budu se porovnávat s nějakou imprezou bo tak.
Ale to jsi to trošku nepochopil, prostě se do výsledovy podíváš na svůj čas a srovnáš si ho s auty se kterými se srovnat chceš? Nebo jsou kategorie jen pro blbečky, co neumí přečíst výsledovku?
Hmmm, takže skupiny jsou to prostě proto, aby co nejvíce lidí mělo pohárek. No když je to tak...Ritchma píše:Prostě ty skupiny sou tady takhle správně a jak je to v mimoni tak je to nejlepší z mýho pohledu a myslim že tam sou všichni spokojený.
A ještě něco kdyby se udělala jenom jedna skupina tak věřim že by zájem o sprinty celkem klesnul.........
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
A tak jde třeba o to že jedu na sprint se svym saxem a můžu říct - tak dneska sem byl třetí, odvez sem si pohárek a jedu domu. Takhle budu jak kokot říkat no byl sem 125. ale to je jedno protože sem byl třetí v kategorii nejspíš ale ono to z těch výsledků neni úplně jasný protože tam neni napsáno kdo má jakej objem pořádně a kdo má NOS a turbo a tak
Víš co nejlepší? Že si tady můžeš říkat co chceš a třeba v mimoni se v nejbližších letech kategorie nezměni, respektivě katogerie nějaký zůstanou. Já třeba jezdim proti času protože se sériovkou na výhru pomýšlet nemůžu ale kdybych do toho vrážel prachy tak bych vyhrát chtěl. Jinak kde tady někde u našich sousedů se jezdí sprinty bez kategorií?

Víš co nejlepší? Že si tady můžeš říkat co chceš a třeba v mimoni se v nejbližších letech kategorie nezměni, respektivě katogerie nějaký zůstanou. Já třeba jezdim proti času protože se sériovkou na výhru pomýšlet nemůžu ale kdybych do toho vrážel prachy tak bych vyhrát chtěl. Jinak kde tady někde u našich sousedů se jezdí sprinty bez kategorií?
Function > Form
Function > Form
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Já si myslím, že karty jsou rozdány - ví se, jaké jsou kategorie a ví se, jaké jsou koeficienty... podle toho se každý může zařidit, když upravuje (kupuje) svoje auto. Asi těžko si někdo koupí Hondu 1,5 s tím, že pojede v 1,6tkách. Prostě když ví, že bude jezdit sprinty, tak koupí raději 1,6tku, aby ho objem nehandicapoval. Prostě nechal bych to tak, jak je to teďka! Nikdy nebudou spokojení všichni....!
Přesně ale s kategoriema bude těch spokojenejch daleko vícIvan píše:Já si myslím, že karty jsou rozdány - ví se, jaké jsou kategorie a ví se, jaké jsou koeficienty... podle toho se každý může zařidit, když upravuje (kupuje) svoje auto. Asi těžko si někdo koupí Hondu 1,5 s tím, že pojede v 1,6tkách. Prostě když ví, že bude jezdit sprinty, tak koupí raději 1,6tku, aby ho objem nehandicapoval. Prostě nechal bych to tak, jak je to teďka! Nikdy nebudou spokojení všichni....!
Function > Form
Function > Form
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
kategorie by se hodily sjednotit ..... v Polsku je v tom poradek jiz 4 roky a pak podle toho vypadaji i ty casy
Surname and name Car Class ET
Nagórski Tomasz Mitsubishi Lancer EVO7 TURBO PLUS 09.773
Czernik Marcin Subaru Impreza GT TURBO PLUS 09.856
Oziębło Arkadiusz Audi S4 MAXI 09.933
Blauth Marcin GMC Nolimit VTG MAXI 10.313
Staszewski Grzegorz Mitsubishi Lancer EVO5 VTG TURBO PLUS 10.540
Kuleta Grzegorz Chevrolet Corvette MAXI 10.791
Staszewski Grzegorz Audi S4 Sedan VTG MAXI 10.913
Dobrowolski Piotr Toyota Supra MAXI 10.918
Skold Jonas Lancia Delta OUTLAW 10.947
Carlsen Morten Chevrolet Camaro 68 PROFI PLUS 11.122
http://www.sss.org.pl/english/topten.php?o=et
jo a jezdi se 1/4 mile ....402,5 metru
jejich kategorie ..... uz 4 roky beze zmen:
§8 Podział na klasy
a) Mini - napęd dowolny, pojemność silnika do 1550 cm, wolnossące,
b) Mini Plus - napęd dowolny, pojemność silnika do 1550 cm z doładowaniem,
c) Diesel - napęd dowolny, z doładowaniem lub wolnossące, zasilane olejem napędowym,
d) Profi - FWD, wolnossące, pojemność silnika powyżej 1550 cm,
e) Profi Plus - RWD lub AWD, wolnossące, pojemność silnika powyżej 1550 cm, rotary engine,
f) Turbo - FWD z doładowaniem,
g) Turbo Plus - RWD lub AWD, maksymalnie 5 cylindrów z doładowaniem, rotary engine z doładowaniem,
h) Maxi - RWD lub AWD, minimum 6 cylindrów z doładowaniem,
i) Outlaw - nie spełniające warunków zawartych w Par. 9.1 do 9.5.
8.2 Objaśnienia dodatkowe do podziału na klasy startowe:
a) doładowanie to supercharger (kompresor), podtlenek azotu, turbina lub dowolna kombinacja lub ilość tych elementów,
b) FWD, RWD, AWD to rodzaj napędu, (w kolejności: przednia oś, tylna oś, dwie osie),
c) rotary engine to silnik Wankla.
Surname and name Car Class ET
Nagórski Tomasz Mitsubishi Lancer EVO7 TURBO PLUS 09.773
Czernik Marcin Subaru Impreza GT TURBO PLUS 09.856
Oziębło Arkadiusz Audi S4 MAXI 09.933
Blauth Marcin GMC Nolimit VTG MAXI 10.313
Staszewski Grzegorz Mitsubishi Lancer EVO5 VTG TURBO PLUS 10.540
Kuleta Grzegorz Chevrolet Corvette MAXI 10.791
Staszewski Grzegorz Audi S4 Sedan VTG MAXI 10.913
Dobrowolski Piotr Toyota Supra MAXI 10.918
Skold Jonas Lancia Delta OUTLAW 10.947
Carlsen Morten Chevrolet Camaro 68 PROFI PLUS 11.122
http://www.sss.org.pl/english/topten.php?o=et
jo a jezdi se 1/4 mile ....402,5 metru
jejich kategorie ..... uz 4 roky beze zmen:
§8 Podział na klasy
a) Mini - napęd dowolny, pojemność silnika do 1550 cm, wolnossące,
b) Mini Plus - napęd dowolny, pojemność silnika do 1550 cm z doładowaniem,
c) Diesel - napęd dowolny, z doładowaniem lub wolnossące, zasilane olejem napędowym,
d) Profi - FWD, wolnossące, pojemność silnika powyżej 1550 cm,
e) Profi Plus - RWD lub AWD, wolnossące, pojemność silnika powyżej 1550 cm, rotary engine,
f) Turbo - FWD z doładowaniem,
g) Turbo Plus - RWD lub AWD, maksymalnie 5 cylindrów z doładowaniem, rotary engine z doładowaniem,
h) Maxi - RWD lub AWD, minimum 6 cylindrów z doładowaniem,
i) Outlaw - nie spełniające warunków zawartych w Par. 9.1 do 9.5.
8.2 Objaśnienia dodatkowe do podziału na klasy startowe:
a) doładowanie to supercharger (kompresor), podtlenek azotu, turbina lub dowolna kombinacja lub ilość tych elementów,
b) FWD, RWD, AWD to rodzaj napędu, (w kolejności: przednia oś, tylna oś, dwie osie),
c) rotary engine to silnik Wankla.
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tahle debata tady byla už na podzim a k ničemu to nevedlo... Jestli o tom chcete debatovat, tak bych doporučoval založit nové téma...
- KFJ
- Kontaktovat uživatele:
podle me je problem v tom ze spousta lidi jezdi na sprint hlavne proto ze chce dosahnout (nebo touzi dosahnout) na poharek treba se seriovym autem... je to takove sebeuspokojeni, sice pro to nic moc neudelal (zadne upravy, pneu apod), ale je to fajne se kochat xx mistem na sprintu, treba pred kamosema a kamoskama, ze? Nikoho neohromi konkretni cas, ale druhe misto s poharem je prece super... A takovej clovek bude neustale opakovat jak je "dulezite" mit kategorie...
...potrefene husy, ozvete se

Pozvu na oběd každého, kdo rozkope Paroubkovi neúmyslně vejce
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
" bez tak nikdy nejel" zatím všechny časy co jsou tu mám min o 0,75 sec za sebou hmmm ? nebo to bylo na Ondráše ? Ty jsi zas lehkej já sem jak náklaďák z kamenolomu 

Naposledy upravil(a) MarauderZ28 dne 09 dub 2006 12:36, celkem upraveno 2 x.
Ritchmo, Robert te volaKFJ píše:podle me je problem v tom ze spousta lidi jezdi na sprint hlavne proto ze chce dosahnout (nebo touzi dosahnout) na poharek treba se seriovym autem... je to takove sebeuspokojeni, sice pro to nic moc neudelal (zadne upravy, pneu apod), ale je to fajne se kochat xx mistem na sprintu, treba pred kamosema a kamoskama, ze? Nikoho neohromi konkretni cas, ale druhe misto s poharem je prece super... A takovej clovek bude neustale opakovat jak je "dulezite" mit kategorie...

- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
Ritchma píše:A tak jde třeba o to že jedu na sprint se svym saxem a můžu říct - tak dneska sem byl třetí, odvez sem si pohárek a jedu domu. Takhle budu jak kokot říkat no byl sem 125. ale to je jedno protože sem byl třetí v kategorii nejspíš ale ono to z těch výsledků neni úplně jasný protože tam neni napsáno kdo má jakej objem pořádně a kdo má NOS a turbo a tak![]()
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
Takhle budu jak kokot říkat no byl sem 125 ... navíc mě vcucla nějaká hnusná bleděmodrá hiena do sání
)))

jooooooo presne, proto nekdo muze dat protest ze druhemu chybi sedacka aby ten poharek dostal on ze seriovkouKFJ píše:podle me je problem v tom ze spousta lidi jezdi na sprint hlavne proto ze chce dosahnout (nebo touzi dosahnout) na poharek treba se seriovym autem... je to takove sebeuspokojeni, sice pro to nic moc neudelal (zadne upravy, pneu apod), ale je to fajne se kochat xx mistem na sprintu, treba pred kamosema a kamoskama, ze? Nikoho neohromi konkretni cas, ale druhe misto s poharem je prece super... A takovej clovek bude neustale opakovat jak je "dulezite" mit kategorie...

se hádáte o ničem, radeji poradtemotorkářům, at udělají taky jenom jednu kategorii a 125 a 250 se přestanou jezdit uplně, protože na moto gp nemají
a to samý je s autama jak chcete aby se skoda 105 porovnávala se suprou - nesmysl to by si pak 3 magoři mohli postavit dragstery a sprinty by neměli smysl vůbec
a co se týká sprintů, není to jen o autech, ale taky o řidiči každý auto má svůj strop, přes který se nedostane, ale pokazit sprint, spatným rozjetím, popř zařazením, to je hned
a to samý je s autama jak chcete aby se skoda 105 porovnávala se suprou - nesmysl to by si pak 3 magoři mohli postavit dragstery a sprinty by neměli smysl vůbec
a co se týká sprintů, není to jen o autech, ale taky o řidiči každý auto má svůj strop, přes který se nedostane, ale pokazit sprint, spatným rozjetím, popř zařazením, to je hned
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory 
http://www.odtahove-sluzby.cz

jooo 3 magori postavi dragsteri , narvou do toho spoustu penez, casu, a dostanou poharek jako ten kdo si koupi skudku v patek v bazaru za 5000 Kc a pojede v sobotu Mimonkentoya píše:se hádáte o ničem, radeji poradtemotorkářům, at udělají taky jenom jednu kategorii a 125 a 250 se přestanou jezdit uplně, protože na moto gp nemají

- KFJ
- Kontaktovat uživatele:
jestli je ten sprint o tech poharech tak at to tak je, ale kazdej kdo z auta taha co se da tak to urcite nedela pro pohary... jde o casy (aspon u me)... a jestli mas pocit ze sprintovat je nejakej kumst protoze ze musis umet rozjet a trikrat zaradit tak nevim co si myslis o tech motorkach a motorsportu vubec (kdyz je tady citujes)... To pro tebe musi byt bozstvo a modla v jednom ne?kentoya píše:se hádáte o ničem, radeji poradtemotorkářům, at udělají taky jenom jednu kategorii a 125 a 250 se přestanou jezdit uplně, protože na moto gp nemají

Naposledy upravil(a) KFJ dne 10 dub 2006 07:01, celkem upraveno 1 x.
Pozvu na oběd každého, kdo rozkope Paroubkovi neúmyslně vejce
Tak to je v prdeli, podle Roberta jsem vlastně úplnej mentál když se neumím rozjet a třikrát správně zařadit
Ono jde o to Roberte s čím..... s Ropákem jsem to zvládat téměř bez zaváhání celou sezonu, ale jsou i auta se kterýma už to není takovej med.
Tak jsem se tý kurvě neřadící pomstil

Ono jde o to Roberte s čím..... s Ropákem jsem to zvládat téměř bez zaváhání celou sezonu, ale jsou i auta se kterýma už to není takovej med.
Tak jsem se tý kurvě neřadící pomstil

Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi
http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi
http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
ad KFJ umění to je, mysli si co chceš, zatím jsem tě neviděl řadit, tak nevím jestli řadíš dobře, ani rozjíždět ne, časy jsou jedna věc, a z čeho je dostaneš, věc druhá, = můj názor, jinak tvůj ti názor neberu,
jen doufám že se někomu (třeba i tobě) jednou nepodaří zařadit, a budete to svádět na to že to není umění, atd tak víme kde jsme, já řadím pekelně rychle a to na sprinty nejezdím do půl sekundy je tam, ale občas se mi stane, že se prostě netrefím (většinou 3 nebo 4) tak proto je to umění, vím není na tom nic složitýho, je to úplně to samý jak když kopeš penaltu, není možný minout, ale stejně penalta nerovná se gol
tak se nehádejme, jde tu stejně jen o hovno a já žadnej pohárek nepotřebuji, já si dám raději kávu
jen doufám že se někomu (třeba i tobě) jednou nepodaří zařadit, a budete to svádět na to že to není umění, atd tak víme kde jsme, já řadím pekelně rychle a to na sprinty nejezdím do půl sekundy je tam, ale občas se mi stane, že se prostě netrefím (většinou 3 nebo 4) tak proto je to umění, vím není na tom nic složitýho, je to úplně to samý jak když kopeš penaltu, není možný minout, ale stejně penalta nerovná se gol
tak se nehádejme, jde tu stejně jen o hovno a já žadnej pohárek nepotřebuji, já si dám raději kávu
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory