tak to by ani tak nevadilo, ale mohli by se zajímat o nějaký raritky i v Čecháchbarbucha píše:Ve Speedu prostě neví kterej ze Skylinů je pravá GodzillaJinak já mám ten časák docela rád, akorát se tam o auta pod dva melouny moc nezajímají.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
tak to by ani tak nevadilo, ale mohli by se zajímat o nějaký raritky i v Čecháchbarbucha píše:Ve Speedu prostě neví kterej ze Skylinů je pravá GodzillaJinak já mám ten časák docela rád, akorát se tam o auta pod dva melouny moc nezajímají.
Pro ně je moje auto jenom 15let starej Nissan, což je na druhou stranu pravdaRudi píše:tak to by ani tak nevadilo, ale mohli by se zajímat o nějaký raritky i v Čecháchbarbucha píše:Ve Speedu prostě neví kterej ze Skylinů je pravá GodzillaJinak já mám ten časák docela rád, akorát se tam o auta pod dva melouny moc nezajímají.
a že jich tady určitě nebude málo
já bych řekl, že asi pro většinu, co to neznajbarbucha píše:Pro ně je moje auto jenom 15let starej Nissan, což je na druhou stranu pravdaRudi píše:tak to by ani tak nevadilo, ale mohli by se zajímat o nějaký raritky i v Čecháchbarbucha píše:Ve Speedu prostě neví kterej ze Skylinů je pravá GodzillaJinak já mám ten časák docela rád, akorát se tam o auta pod dva melouny moc nezajímají.
Jj Skyline je super auto, doufám, že ho někdy uvidím a svezu se v němRudi píše:já bych řekl, že asi pro většinu, co to neznajbarbucha píše:Pro ně je moje auto jenom 15let starej Nissan, což je na druhou stranu pravdaRudi píše: tak to by ani tak nevadilo, ale mohli by se zajímat o nějaký raritky i v Čechácha že jich tady určitě nebude málo
ale jakmile uviděj SKYLINE, tak už trochu spozorněj![]()
ale co já bych dal za svezenív takový mršce
![]()
no nic, prostě se rozhodli, tak jak se rozhodli
jasne tak je to treba brat, hlavne ze ti slouzi a dela ti radost na casaky se vyprdnibarbucha píše:Pro ně je moje auto jenom 15let starej Nissan, což je na druhou stranu pravdaRudi píše:tak to by ani tak nevadilo, ale mohli by se zajímat o nějaký raritky i v Čecháchbarbucha píše:Ve Speedu prostě neví kterej ze Skylinů je pravá GodzillaJinak já mám ten časák docela rád, akorát se tam o auta pod dva melouny moc nezajímají.
Kluci si hrajou jak patri do jineho sveta a mysli si jak jsou kůl, co by se ponizovali nejakou japonskou popelnici za ubohych pul mega co 90% kar z casaku natrhne prdel preceeRudi píše:street.racer píše:Skoda ze jsem ten mail od p. Cervenky smazal.Rudi píše:Když jste Skylina přivezli, tak jste říkali, že by měl bejt i článek ve SPEEDU. Jak to nakonec dopadlo?
Ve zkratceno receno, diplomaticky me vyfuckoval, pod tod to napsal, ze si myslel ze je to ten novejsi model a tohle by stalo za zminku max. nekam do rohu casopisu.co si o nich myslet
njn...není to R-34 nebo nějaký Murcelaigo
hold jim to už nalezlo do hlavy
![]()
vim sice, že to patří pod jedno, ale co zkusit ještě CARAUTO ? je mi jasný, že už se vám do toho nechce, když vás takhle vyfuckovali![]()
oni odolaj "Skáčku"
moje slova...Maya_Man píše:Abych pravdu rek tak se me ten casak moc nelibi protoze me proste zajimaji jina autaJako opravdu me do extaze nepivadej ferrari Lamba a koenisegy ale takovej nissan 200sx s14 nebo s15 to je jina
Ale musim uznat ze clanky jsou tam psane velice dobrou formou.
No teď je otázka co je libovej VW... když totiž koukneš do těch časáků, tak se tam na tebe z produkce VW ve vetšině případů vyvalí auta co jsou udělaný hlavně zvenku, čili lak, kola, interiér, na motoru tuny chromu a zlacený šroubečky. Vedle zlacenýho šroubečku je pak naleštěná trubka sání s filtrem, což ve většině případů označujou jako tuning motoru a tím to hasne. V nějakej okamžik kdy 80% obsahu časopisů začaly tvořit auta co byly exkluzivní nafukovacím podvozkem, lakem a kolama se ve mně něco zlomilo a přestal jsem je kupovatZemi píše:Neni snad R32 nejrychlejsi Sky? Diky nejnizsi vaze?
imo byl bych docela rad kdyby se na cesky scene (nechci rikat Tuning scene pac tady ma tuning v casopisech uroven piskovyho hriste - to je chyba lidi a ne casopisu samozrejme) nakej JAPAN platek... Ale tem kteri by to chteli rozjet by se to zrejme nerentovalo... Leda to udelat jako ctvrtletni vydani... Urcite tu neni takovy mnozstvi libovejch Japoncu jako je VW a podobnych shitu...I kdyby ten casak stal 500kc tak si ho majitele Japoncu proste koupi...
Ja nevidim pridomek "libovejch" pred VW, ale prej Japoncema.Beaver píše:No teď je otázka co je libovej VW... když totiž koukneš do těch časáků, tak se tam na tebe z produkce VW ve vetšině případů vyvalí auta co jsou udělaný hlavně zvenku, čili lak, kola, interiér, na motoru tuny chromu a zlacený šroubečky. Vedle zlacenýho šroubečku je pak naleštěná trubka sání s filtrem, což ve většině případů označujou jako tuning motoru a tím to hasne. V nějakej okamžik kdy 80% obsahu časopisů začaly tvořit auta co byly exkluzivní nafukovacím podvozkem, lakem a kolama se ve mně něco zlomilo a přestal jsem je kupovatZemi píše:Neni snad R32 nejrychlejsi Sky? Diky nejnizsi vaze?
imo byl bych docela rad kdyby se na cesky scene (nechci rikat Tuning scene pac tady ma tuning v casopisech uroven piskovyho hriste - to je chyba lidi a ne casopisu samozrejme) nakej JAPAN platek... Ale tem kteri by to chteli rozjet by se to zrejme nerentovalo... Leda to udelat jako ctvrtletni vydani... Urcite tu neni takovy mnozstvi libovejch Japoncu jako je VW a podobnych shitu...I kdyby ten casak stal 500kc tak si ho majitele Japoncu proste koupi...