Žije Barbucha?

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

barbucha píše:Ve Speedu prostě neví kterej ze Skylinů je pravá Godzilla :driver: Jinak já mám ten časák docela rád, akorát se tam o auta pod dva melouny moc nezajímají.
tak to by ani tak nevadilo, ale mohli by se zajímat o nějaký raritky i v Čechách 8) a že jich tady určitě nebude málo :)
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

barbucha

Příspěvek od barbucha »

Rudi píše:
barbucha píše:Ve Speedu prostě neví kterej ze Skylinů je pravá Godzilla :driver: Jinak já mám ten časák docela rád, akorát se tam o auta pod dva melouny moc nezajímají.
tak to by ani tak nevadilo, ale mohli by se zajímat o nějaký raritky i v Čechách 8) a že jich tady určitě nebude málo :)
Pro ně je moje auto jenom 15let starej Nissan, což je na druhou stranu pravda :D

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

barbucha píše:
Rudi píše:
Pro ně je moje auto jenom 15let starej Nissan, což je na druhou stranu pravda :D
já bych řekl, že asi pro většinu, co to neznaj 8)
ale jakmile uviděj SKYLINE, tak už trochu spozorněj 8)
ale co já bych dal za svezení 8) v takový mršce :)
no nic, prostě se rozhodli, tak jak se rozhodli :ja_nic:
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Šigy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Šigy »

Rudi píše:
barbucha píše:
Rudi píše: tak to by ani tak nevadilo, ale mohli by se zajímat o nějaký raritky i v Čechách 8) a že jich tady určitě nebude málo :)
já bych řekl, že asi pro většinu, co to neznaj 8)
ale jakmile uviděj SKYLINE, tak už trochu spozorněj 8)
ale co já bych dal za svezení 8) v takový mršce :)
no nic, prostě se rozhodli, tak jak se rozhodli :ja_nic:
Jj Skyline je super auto, doufám, že ho někdy uvidím a svezu se v něm :D Je jedno jestli je to R32, R33 nebo R34, prostě je to pro mě Skyline :wink:
Subaru Impreza GT

ex: felDa 1,9

Placenta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Placenta »

barbucha píše:
Rudi píše:
jasne tak je to treba brat, hlavne ze ti slouzi a dela ti radost na casaky se vyprdni 8)
http://www.drag-tuning-club.com/
Obrázek
1.4 XSi - Rally
3.0 TT VR- Drag

street.racer
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od street.racer »

Rudi píše:
street.racer píše:
Rudi píše:Když jste Skylina přivezli, tak jste říkali, že by měl bejt i článek ve SPEEDU. Jak to nakonec dopadlo?
Skoda ze jsem ten mail od p. Cervenky smazal.
Ve zkratceno receno, diplomaticky me vyfuckoval, pod tod to napsal, ze si myslel ze je to ten novejsi model a tohle by stalo za zminku max. nekam do rohu casopisu.
:twisted: co si o nich myslet :roll: njn...není to R-34 nebo nějaký Murcelaigo :P hold jim to už nalezlo do hlavy :ja_nic:
vim sice, že to patří pod jedno, ale co zkusit ještě CARAUTO ? je mi jasný, že už se vám do toho nechce, když vás takhle vyfuckovali :mad:
oni odolaj "Skáčku" :roll:
Kluci si hrajou jak patri do jineho sveta a mysli si jak jsou kůl, co by se ponizovali nejakou japonskou popelnici za ubohych pul mega co 90% kar z casaku natrhne prdel precee :wink:

Maya_Man
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maya_Man »

Sou to ignoranti :-)

street.racer
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od street.racer »

Maya_Man píše:Sou to ignoranti :-)
Tak mi rikal profesor na Franinu... :lol:
"Vouz est ignorant!!!" :D

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

hmm tak to se posrali, když je to první Skyline v ČR tak je snad jedno jestli je to R34 nebo 32 ne... hlavně že tam byl třístránkovej článek o týpkovy co má skyliny na slovensku, tušim jednoho R32 a druhyho R33..
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

Gusto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gusto »

Obidva sú R32 a ten týpek je moj kamoš :D
Jeden z nich bude dokonca po roku onedlho znova pojazdný :lol:

GeRoX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GeRoX »

Maya_Man píše:Abych pravdu rek tak se me ten casak moc nelibi protoze me proste zajimaji jina auta :-) Jako opravdu me do extaze nepivadej ferrari Lamba a koenisegy ale takovej nissan 200sx s14 nebo s15 to je jina :-)
Ale musim uznat ze clanky jsou tam psane velice dobrou formou.
moje slova... 8)

speed je pro me to samy jako xantypa, harper´s a spol, atd...

...speed jsem prestal cist tehdy kdyz tam p. cervinka napsal do jednoho clanku ze ve 260-ti to uz je ulet...ze se zacina smazavat krajina...a ze z prerusovany cary pod autem se stava plna, atd, atd...takovejch nesmyslu je 99% celyho casaku...

...no a k tomu ten ultramegaprehnanej styl psani clanku...no proste: savle savle savle savle savle savle savle savle savle savle savle savle savle savle savle savle savle savle savle savle savle savle savle savle savle savle

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Neni snad R32 nejrychlejsi Sky? Diky nejnizsi vaze?

imo byl bych docela rad kdyby se na cesky scene (nechci rikat Tuning scene pac tady ma tuning v casopisech uroven piskovyho hriste - to je chyba lidi a ne casopisu samozrejme) nakej JAPAN platek... Ale tem kteri by to chteli rozjet by se to zrejme nerentovalo... Leda to udelat jako ctvrtletni vydani... Urcite tu neni takovy mnozstvi libovejch Japoncu jako je VW a podobnych shitu... :D I kdyby ten casak stal 500kc tak si ho majitele Japoncu proste koupi... 8)
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Zemi píše:Neni snad R32 nejrychlejsi Sky? Diky nejnizsi vaze?

imo byl bych docela rad kdyby se na cesky scene (nechci rikat Tuning scene pac tady ma tuning v casopisech uroven piskovyho hriste - to je chyba lidi a ne casopisu samozrejme) nakej JAPAN platek... Ale tem kteri by to chteli rozjet by se to zrejme nerentovalo... Leda to udelat jako ctvrtletni vydani... Urcite tu neni takovy mnozstvi libovejch Japoncu jako je VW a podobnych shitu... :D I kdyby ten casak stal 500kc tak si ho majitele Japoncu proste koupi... 8)
No teď je otázka co je libovej VW... když totiž koukneš do těch časáků, tak se tam na tebe z produkce VW ve vetšině případů vyvalí auta co jsou udělaný hlavně zvenku, čili lak, kola, interiér, na motoru tuny chromu a zlacený šroubečky. Vedle zlacenýho šroubečku je pak naleštěná trubka sání s filtrem, což ve většině případů označujou jako tuning motoru a tím to hasne. V nějakej okamžik kdy 80% obsahu časopisů začaly tvořit auta co byly exkluzivní nafukovacím podvozkem, lakem a kolama se ve mně něco zlomilo a přestal jsem je kupovat :D
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Beaver píše:
Zemi píše:Neni snad R32 nejrychlejsi Sky? Diky nejnizsi vaze?

No teď je otázka co je libovej VW... když totiž koukneš do těch časáků, tak se tam na tebe z produkce VW ve vetšině případů vyvalí auta co jsou udělaný hlavně zvenku, čili lak, kola, interiér, na motoru tuny chromu a zlacený šroubečky. Vedle zlacenýho šroubečku je pak naleštěná trubka sání s filtrem, což ve většině případů označujou jako tuning motoru a tím to hasne. V nějakej okamžik kdy 80% obsahu časopisů začaly tvořit auta co byly exkluzivní nafukovacím podvozkem, lakem a kolama se ve mně něco zlomilo a přestal jsem je kupovat :D
Ja nevidim pridomek "libovejch" pred VW, ale prej Japoncema. :lol: tzn. presne to co jsi pak popsal... No-tuning cili to neni libovy, ale napul libovy... Ba jen 10% libovy. :lol: A ted uz dost nebo se to tu bude zase hadat... Obrázek

Jinac taky jsem to prestal kupovat a uz na dobro... :( Ja jen kdyz jdu kolem casopisu v TESCU tak cekam kdy vyjde novy cislo a ja se paradne nasmeju... Samozrejme ne pokazdy... I mezi tou tunou sracek se nekdy ukaze zajimavej styling/tuning... A vite jakej me se libi Styling? Ten, kterej nepoznaj laikove... Jakoby to bylo uz z vyroby... Nechci se chvalit, ale u CRX se mi to naramne povedlo pac fizlove nemaj ani jedininkou vytku... Kdezto na ty prefoukany uplacance maj vytky porad - ani nesmej na silnici... :lol: tuk tuk...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

Pan cervenka a jeho hvezdna pechota , si myslim ze jsou uz tak rozezrany z tech super aut ala Lambo,Ferrari,Porsche atd...ze proste uz nevidi jak tezky je to auto sehnat a jeste nasetrit a popriklade venovat tomu autu cas na upravy a na opravy
Audi Coupe Quattro

bob ash
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bob ash »

Marauder: k tomu nosu toho GTO na začátku - on takovej nos na GTO není rarita, on tam podle mě prostě jen nepatří. GTO měly přední nárazník z gumy Endura, tenhle nos je z normálního Pontiaku Tempest nebo Le Mans (GTO byla silnější verze Tempestu, původně se to jmenovalo Tempest GTO, Le Mans bylo luxusnější).

Fazeey: S tou prdelí podobnou Chevelle máš pravdu - ona to totiž v zásadě Chevelle je. Všechny auta na platformě B-body (Pontiac Tempest/Le Mans/GTO, Chevrolet Chevelle, Buick Skylark/GSX a Oldsmobile Cutlass/4-4-2) byly v zásadě totožný. Skelet to mělo stejný, lišilo se to v zásadě jen plechama karoserie, výbavou a motorama.

Jinak to GTO je bomba, na sraze v Brně jsem nad ním strašně slintal a spolu s '67 Impalou to pro mě bylo nejkrásnější auto srazu.

Co se týče cen muscle cars, strašně záleží na tom, jestli chcete originál silnou verzi, nebo jestli jen chcete auto co hezky vypadá a brutálně jede. Např. origo Charger 440 R/T bude vždycky pekelně drahej, ale pokud koupíte něco, co původně není nebušená verze, je to levnější. Minimální cena, za kterou se sem dá dostat muscle kára s big blockem je tak čtvrt mega (nebude to zázrak, ale bude to jezdit). Nejlevnější cesta k big blocku jsou mopary, nejlíp Dodge Coronet, Chargery modelů 66-67, 71-74, případně Plymouth Satellite. Přitom třeba Satellite je shodnej s Road Runnerem a GTX, který jsou mnohem dražší. Hrozně tam jde o originalitu.
GM B-bodies se daj pořídit levnějc, ale ne s big blockem. Skylark nebo Cutlass se daj s motorem 350cui (5,7l) pořídit za 150K, Chevelle a Tempesty jsou obvykle o něco dražší. Big blocky jsou mnohem dražší (i než mopary), pokud to nejsou bastly - u těch je zase velká pravděpodobnost, že maj za sebou kariéru street racera a jsou v prdeli.
Na Fordy zapomeňte, to nejede.

Menší auta jsou mnohem dražší, Camara,'Cudy i Challengery jsou tak od deseti tisíc dolarů vejš ... tedy tak od 350K s dovozem.

Pokud chcete levně muscle káru, je asi úplně nejlacinější a přitom docela zajímavou variantou Dodge Dart GT z let 1967-1974, kterej je o sice o kus menší než Charger a spol. a dělal se jen se small blockem max. 360cui, ale ve Švédsku se daj sehnat slušný pod dvěstě tisíc.
Obrázek
http://www.blocket.se/view/5653671.htm? ... c=1&city=0 (švédský koruny násobte 3,4).
A takovej Dart s poladěnou 360cui, která se dá dostat tak na 400hp, může bejt docela solidní trhač asfaltu a měl by se dostat tak na 13s/400m.

barbucha

Příspěvek od barbucha »

bob ash: Tak jsem se kámoše zeptal a říkal že ten nárazník tam patří. Byl na objednávku a jmenuje se to "Endura Delete Option" :wink:

bob ash
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bob ash »

Jasně - na GTO to sice bylo v základu, ale určitě bylo možný si tam zadarmo nechat vrátit levnější nárazník z Tempesta. To mě mělo napadnout. To vysvětluje, že to Marauder nenašel v knížkách - základní verze GTO to neměla a dost možná to byla úprava dělaná u dealera...

To mě taky mělo napadnout hned ...

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“