Změna zvuku u výfucku GIV GTI
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
- Black Racer
- Kontaktovat uživatele:
Změna zvuku u výfucku GIV GTI
ahoj, chtěl jsem se zeptat, mám G IV 1.8T a zatím mám normálně kat, středák a na konci to mám rozdvojený, na jedný straně laděnej tlumič a na druhý lad. koncovku...zvuk je dobrej, takovej hodně basovej, dunivej "bručák". chci ale docílit toho, aby ten zvuk byl trochu OSTŘEJŠÍ, jakoby "sportovnější", kat chci nechat určitě, pomůže tedy odstranění toho středního tlumiče a dát jen trubku?! nechci aby to řvalo, ale když se to vytočí aby to prostě nebylo tak basovo-dunivý ale ostřejší....nebo místo středáku rezonátor...fakt nevím. dík moc za rady 

Re: Změna zvuku u výfucku GIV GTI
kup si sportovní kat
vw golf II 1.6 carb.
výškově stavitelnej podvozek
ATS CUP 195/50 R15
<a href="http://pomalu-a-vklidu.wz.cz"> pomalu-a-vklidu </a>
výškově stavitelnej podvozek
ATS CUP 195/50 R15
<a href="http://pomalu-a-vklidu.wz.cz"> pomalu-a-vklidu </a>
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
u turba ostrej zvuk nedosáhneš...Black Racer píše:ahoj, chtěl jsem se zeptat, mám G IV 1.8T a zatím mám normálně kat, středák a na konci to mám rozdvojený, na jedný straně laděnej tlumič a na druhý lad. koncovku...zvuk je dobrej, takovej hodně basovej, dunivej "bručák". chci ale docílit toho, aby ten zvuk byl trochu OSTŘEJŠÍ, jakoby "sportovnější", kat chci nechat určitě, pomůže tedy odstranění toho středního tlumiče a dát jen trubku?! nechci aby to řvalo, ale když se to vytočí aby to prostě nebylo tak basovo-dunivý ale ostřejší....nebo místo středáku rezonátor...fakt nevím. dík moc za rady
- Black Racer
- Kontaktovat uživatele:
a když dám místo středáku jen trubku tak se to trošinku nezostří??? co se vubec teda stane, zvuk stejnej ale hlasitější, to snad ne....nevím
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Máš turbo, tak vyhoď celej vejfuk a dej misto něj trubku 

No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
jj, takový ten řvavý zvuk má jen atmosférahonza 2.0 16v píše:u turba ostrej zvuk nedosáhneš...Black Racer píše:ahoj, chtěl jsem se zeptat, mám G IV 1.8T a zatím mám normálně kat, středák a na konci to mám rozdvojený, na jedný straně laděnej tlumič a na druhý lad. koncovku...zvuk je dobrej, takovej hodně basovej, dunivej "bručák". chci ale docílit toho, aby ten zvuk byl trochu OSTŘEJŠÍ, jakoby "sportovnější", kat chci nechat určitě, pomůže tedy odstranění toho středního tlumiče a dát jen trubku?! nechci aby to řvalo, ale když se to vytočí aby to prostě nebylo tak basovo-dunivý ale ostřejší....nebo místo středáku rezonátor...fakt nevím. dík moc za rady
ale no tak ! ked sa chce, riesenie sa nejde!!!
navrhujem tesne za zvody strcit elektricky ovladanu klapku, ktora bude pustat bud do turba alebo do atmosfery....
navrhujem tesne za zvody strcit elektricky ovladanu klapku, ktora bude pustat bud do turba alebo do atmosfery....

- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
mam doma jedno video s tou klapkou přímo na GIVJonnY píše:ale no tak ! ked sa chce, riesenie sa nejde!!!
preboha, to taky tuzing fakt existuje ???honza 2.0 16v píše:mam doma jedno video s tou klapkou přímo na GIVJonnY píše:ale no tak ! ked sa chce, riesenie sa nejde!!!

a ja som myslel ze som prave vymyslel druhu najvacsiu picovinu na svete. tak ne

- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
http://www.atpturbo.com/Merchant2/merch ... y_Code=BCSJonnY píše:preboha, to taky tuzing fakt existuje ???honza 2.0 16v píše:mam doma jedno video s tou klapkou přímo na GIVJonnY píše:ale no tak ! ked sa chce, riesenie sa nejde!!!
navrhujem tesne za zvody strcit elektricky ovladanu klapku, ktora bude pustat bud do turba alebo do atmosfery....![]()
![]()
![]()
a ja som myslel ze som prave vymyslel druhu najvacsiu picovinu na svete. tak ne
- Black Racer
- Kontaktovat uživatele:
zaručeně nejlepší zvuk... trubka, na konci dvě laděné koncovky..PJ píše:Máš turbo, tak vyhoď celej vejfuk a dej misto něj trubku
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Proc radsi ostrejsi neudelas auto namisto vyfuku? 

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj, pak muzou misto motoru rvat spolujezdkyneZemi píše:Proc radsi ostrejsi neudelas auto namisto vyfuku?

- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj, pak muzou misto motoru rvat spolujezdkyneZemi píše:Proc radsi ostrejsi neudelas auto namisto vyfuku?

- Black Racer
- Kontaktovat uživatele:
mně 200 PS stačí, to je ostrý tak akorát...Zemi píše:Proc radsi ostrejsi neudelas auto namisto vyfuku?
jinak vše vyhodit a dát jen trubku je sice dobrý, ale mám auto na denní používání a to by asi nešlo

takže pomůže vyhození středáku nebo ne????????????!!!!!!!!!!!!

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
200PS? No neverim tomu, ale i kdybys je mel tak to porad nebude ostry. 

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Ani dvouplášťová koncovka není laděná. Sice může nepatrně fungovat jako miniaturní koncovej tlumič, ale o nějakým ladění nemůže být vůbec řeč. Zvuk se neladí koncovkama (ani výkon)remix píše:Jsou dva typy koncovek, jednoplášťová a dvouplášťová... laděnou koncovkou jsem myslel koncovku dvouplášťovou. A to určitě víš co jePanda píše:mně by teda zajímalo co mají bejt ty laděný koncovky

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
- Black Racer
- Kontaktovat uživatele:
Vymontuj středovej tlumič a jeď se projet. A uvidíš sámBlack Racer píše:chjo, to jsou rady......nechci nějak extra ladit zvuk, ty výfuky jsou tam takový a hotovovýkon taky nechci nějak super zvyšovat, jen jestli prostě pomůže vyhození středáku k jinýmu zvuku, hlavne ne ale ještě basovějšímu a dunivým....??!!!

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Proč by nemohl mít 200PS ?Zemi píše:200PS? No neverim tomu, ale i kdybys je mel tak to porad nebude ostry.
Z 1,8T se dá v pohodě dostat 230PS.
A nemá náhodou seriová 1,8T(silnější verze) v Audi TT 200PS ?
Honda Civic EG4
- Black Racer
- Kontaktovat uživatele:
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Z 1,8T se da dostat i 500PS. Me jen zarazi popis jeho uprav na motoru s tim ze ma 200PS.Petr78 píše:Proč by nemohl mít 200PS ?Zemi píše:200PS? No neverim tomu, ale i kdybys je mel tak to porad nebude ostry.
"zrcátka M3, LEDky v parkovačkách, , laděný duplex DTM, sport. pedály Octavia RS, modré brzdiče, blow off ventil, sport. filtr-vložka GREEN + náporové sání, zatmavené zadní lampy,"
Ale co kazdej je nejakej...

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- Black Racer
- Kontaktovat uživatele:
tak koukám že to tu stojí furt za velký...... nevím proč jmenuješ nějaký pedály, nikdo neřekl že to jsou upravy motoru, se laskavě prober!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestli máš komplexy z toho že má někdo 200 PS tak se di léčit. nazdarZemi píše:Z 1,8T se da dostat i 500PS. Me jen zarazi popis jeho uprav na motoru s tim ze ma 200PS.Petr78 píše:Proč by nemohl mít 200PS ?Zemi píše:200PS? No neverim tomu, ale i kdybys je mel tak to porad nebude ostry.
"zrcátka M3, LEDky v parkovačkách, , laděný duplex DTM, sport. pedály Octavia RS, modré brzdiče, blow off ventil, sport. filtr-vložka GREEN + náporové sání, zatmavené zadní lampy,"
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Heh clovek na nej slusne a on na me hrube.
jj ja mam strasny komplexy z toho ze mam 150PS a kdykoliv ti ukazu zada.
Se priste prober ty a nepis tady picoviny... My ti to nezereme. 

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Jakejma úpravama jsi docílil, že máš 200PS??Black Racer píše:tak koukám že to tu stojí furt za velký...... nevím proč jmenuješ nějaký pedály, nikdo neřekl že to jsou upravy motoru, se laskavě prober!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestli máš komplexy z toho že má někdo 200 PS tak se di léčit. nazdarZemi píše:Z 1,8T se da dostat i 500PS. Me jen zarazi popis jeho uprav na motoru s tim ze ma 200PS.Petr78 píše: Proč by nemohl mít 200PS ?

Minule tu byla hádka jako prase,jak nakopeš prdel VTíčku a teďka koukám, koukám,že už máš 200PS najednou..
Jestli to takhle pujde dál, tak na jaře máš pod kapotou stádo 500 šemíků čeče

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
K vypsani uprav se nema... Hlavne ze je hned vostrej... Hlavne mi nerikej ze je to cipem to bych se asi posral na zidli a na novou nemam. 

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
asy nakej extreme racing chipZemi píše:K vypsani uprav se nema... Hlavne ze je hned vostrej... Hlavne mi nerikej ze je to cipem to bych se asi posral na zidli a na novou nemam.