Ovšem o OPELu a zvyšování výkonu jsem tu nic nenašel co by mi pomohlo.Internet je toho sice plný a každej to umí nejlépe

Děkuji za pomoc Z.
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
OPC píše:Díky za rady, postupně si to skládám jako puzle, olej nechám raději vyměnit, teď jen otázka kterou firmu oslovit.Nemáš nějaký tip?
...jinak je pravda, že v plném nasazení se musí pevně držet volant a plně se věnovat řízení, ale není nic hroznýho jak všude píšou, něz jsem auto koupil pročetl jsem si snad všechny články a reference a dost na to upozorňovali (na to řízení) ale myslím že tím zbytečně straší.
.... jinak do budoucna bych chtěl přitvrdit podvozek jak píšeš, to že v tuningu a v upravách nejsem zběhlý je pravda (a neuráží mě to - je to pravda) dřív jsem se několik let motal okolo moto a teď se snažím zaměřit na auta, ale věřím že se do toho dostanu
Kdyby vás ještě něco napadlo na co bych si měl dát pozor či zaměřit jsem pro každou radu.
díky Z.
JRD McLAREN píše:aky mas motor ..?? Z20LEH/LET
olej tam davas xW30 ..??
problem byva najcastejsie na 4tom valci, ktory je malo chladeny
(konstrukciou motoru/cirkulacia chladiva), a tak sa stava
ze sa proste "umyje" olejovy film z valca, zacnu sa pridierat kruzky ci piest...
pomoze zamenit olej za xW40, pripadne tomu posilit chladenie oleja a aj vody...
sam som uz videl 3 take "pridrete" motory, a to bol urobeny "chiptuning" = dvihnuty plniaci tlak+pridane palivo
(ale zas je pravda, ze dotycny ludia si nedali poradit, aby vymenili olej za "iny" )
JRD McLAREN píše:OKI ..
nahodou ty nemash na LEHku budik na teplotu oleja ..?? by ma to zaujimalo ..