Kradež NISSANU 300ZX Z32 TT - bíla perlet - NALEZENO
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kradež NISSANU 300ZX Z32 TT - bíla perlet - NALEZENO
Dnes mi nějakej zmrd ukradl tohle auto bílá perleť r.v. 1990 a je to Z32 TT. Bylo odcizeno z Prahy - Barrandov
Ma D2 brzdy a D2 podvozek, kola ADR dovezené z USA 18" 8,5 a 9,5 černé loukotě a leštěné límce. Mame je jen 2 u nás...
Na čelním okně bíly pruh z nápisem Nissan. Prosím pokud bude někdo prodávat brzdy nebo něco na tohle auto kontaktujte mne na 731 613 638
V pripade zahlednuti kontaktujte policii
Ma D2 brzdy a D2 podvozek, kola ADR dovezené z USA 18" 8,5 a 9,5 černé loukotě a leštěné límce. Mame je jen 2 u nás...
Na čelním okně bíly pruh z nápisem Nissan. Prosím pokud bude někdo prodávat brzdy nebo něco na tohle auto kontaktujte mne na 731 613 638
V pripade zahlednuti kontaktujte policii
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
- F.l.a.n.e.l.
Re: Kradež NISSANU 300ZX Z32 TT - bíla perlet
ty pitscho
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Ty vole, min napadny auto se uz asi ukrast neda...
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
doufám, že se najde co nejdřív...
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
bydlim v praze a v aute jsem casto, mam oci na stopkach! jinak SEKAT UDY tajkovejm zmrdum!
Jsou tu statisíce aut,prodat se dá všechno...CRX_Zamek píše:Stejně nechápu,co to je za lidi.Ty kola tu nikde neprodá!!!!A to ostatní,jak by smet!!!Jestli ukradnou takovýhle nápadný auto,tak už nevím čeho jsou schopni!
PS Bordel:...,oči mám taky na stopkách,asi jako všichni,ale bydlim na Barrandově jako ty,takže předpokládám,že moje šance je min.
Hodně štěstí...
"Lidstvo je zfetovaný hermafrodit onanující na dně vany plné vlastní moče"
- CRX_Zamek
- Kontaktovat uživatele:
polyy píše:Jsou tu statisíce aut,prodat se dá všechno...CRX_Zamek píše:Stejně nechápu,co to je za lidi.Ty kola tu nikde neprodá!!!!A to ostatní,jak by smet!!!Jestli ukradnou takovýhle nápadný auto,tak už nevím čeho jsou schopni!
PS Bordel:...,oči mám taky na stopkách,asi jako všichni,ale bydlim na Barrandově jako ty,takže předpokládám,že moje šance je min.
Hodně štěstí...
Nesouhlasim!Musel by bejt blázen nabízet ty díly.Vidíš kolik lidi už ví,že toho nissana ukradli.Proto si myslím,že nemá vůbec šanci to rozprodat,nebo tu je i šance,že se chtěli jen projet a někde to pak nechaj(ale to je nepravděpodobný:(
My nick zam3k_crx!
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To auto neni moje, ale "kolegy"... jen rozhazuju site...
Pokud je jeste u nas a bude ho nekdo chtiti prodat po dilech, tak to bude obtizny, jelikoz tehle aut tu moc neni, a jakmile se nekde objevi inzerat, tak je mozne pachatele odhalit a hodne majitelu se mezi sebou zna.
Pokud je jeste u nas a bude ho nekdo chtiti prodat po dilech, tak to bude obtizny, jelikoz tehle aut tu moc neni, a jakmile se nekde objevi inzerat, tak je mozne pachatele odhalit a hodne majitelu se mezi sebou zna.
Kola tu bezproblemu uda, to ostatni hur, kazdopadne auto spis nekomu nez pro srandu, tyhle auta se moc nevidej a ani moc nekradou ... drzim palce at majitel sveho twinaka dohleda
http://www.TUNING-SOKOLOV.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- F.l.a.n.e.l.
tak jak???
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
obavam se ze se nenajde.. bude uz nekde na dily..
na dily urcite ne, kdyby to bylo 200sx tak bych o tech dilech uvazoval ze dvoukil je tu sice pár ale je. ale 300zx, je jich tu fakt malinko,urcite ne vic jak 15 trikil..habitat3 píše:obavam se ze se nenajde.. bude uz nekde na dily..
vim o vice kouskach ale tohle auto na dily urcite ne ...
http://www.TUNING-SOKOLOV.cz" onclick="window.open(this.href);return false;