ahoj..nejedna se sice o auto ale o sekacku....
Zdravim..dnes rano me V usti nad Labem ve čtvrti krásne březno ukradli strunovou sekačku OLEO MAC 746(je oranžovo střibrna..normalni křovinák)....Sekacka je mesic stara a hodnota je 20 tisic!!!!!!!!! Pro me dost penez Ukradli mě ji v Ulici Vojanova v materske skolce kde sem sekal travu...odesel sem od ni jen 50 metru za roh a byla fuc....Kdyby vam nahodou nekdo nabizel tuhle sekacku,tak dejte vedet..samozrejme odmena je jista kdyz date echo:)!!!!!!!!!!!! Zivim se tima je to pro me docela rana..delal sem na ni asi 2 mesice... Fakt mi strasne pomuzete kdyz date vedet...na tel 776/002126 nebo na icq 395594990
pocitam s tim ze ji uz asi neuvidim.ale musim zkusit vsecky moznosti jak ji dostat zpet!!!!!díky rejty
Pomozte...ukradli me sekacku..USTI NAD LABEM...
Pomozte...ukradli me sekacku..USTI NAD LABEM...
DOMANSKY....Peugeot pozitivní...asi sem už ze Lva na hlavu:D ale porád mne baví
sadové a zahradní upravy...automatické zavlazovaní:) jezirka...piste PM
Re: Pomozte...ukradli me sekacku..USTI NAD LABEM...
hodil sem ti to i na e 30 forum jinak jak se dneska krade.....to uz neni mozny
cabrio bukvice
díky moc máco:) jo semnasranej jak cyp..uz se tesim az v zime odletim do státu a bude pokoj:)..kor v UL jak se krade to je desmáca píše:hodil sem ti to i na e 30 forum jinak jak se dneska krade.....to uz neni mozny
Tady i kdyby si nasra.l na chodík a někdo by to viděl tak ti i to how.o ukradne od řitě ...
Renault Clio 1.4 RT 75PS...
Clio sem Clio tam Clio kam se podívám ...
Shampooo píše:Tady i kdyby si nasra.l na chodík a někdo by to viděl tak ti i to how.o ukradne od řitě ...
mno sere me to..ted penize co byly na muziku musi jit do nove sekacky..na tu muziku sem setril uz pul roku..do pici......
rejty píše:Shampooo píše:Tady i kdyby si nasra.l na chodík a někdo by to viděl tak ti i to how.o ukradne od řitě ...
mno sere me to..ted penize co byly na muziku musi jit do nove sekacky..na tu muziku sem setril uz pul roku..do pici......
dpč .. nasere no zmrdi magneti .. omrkni zastavarny nebo tak ?
Renault Clio 1.4 RT 75PS...