UKRADEN SEAT LEON 4x4 Tdi

Ukradli vám auto nebo vykradli?

Moderátoři: Kane13, tholis

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarauderZ28 »

hehe ty jsi mega lama, prostě je vidět že vo tom píču víš a jen děláš chytrýho - už vidím frajery co se s tím projížděj po Liberci a okolí - kradou naftu, že maj rušičku, šáhni si prosím Tě na čelo zda nemáš horečku ... navíc 80% aut dle statistik nekrade profík, ale normální řepa, takže si nejdřív něco o tom zjisti než tady budeš plácet totální zhovadilosti ..
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"

T.o.m.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T.o.m. »

co to meleš? kdo tady motá něco o liberci a naftě? jen říkám to, že každý vysíláč je rušitelný. Až o5 vypotíš nějakej blud tak si uvědom to, že při koupi sherlogu nedostáváš 100pro garanci, to mluví za vše, nemyslíš lamo?....horečku nemám.
BMW E36 Touring ///M-paket

Martin IV.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin IV. »

T.o.m. píše:ehm, zjistí cca z 2 metrů, že v tom autě je..........a nejen, že to zjistí, ale mylsím, že ten kdo krade auto za 3/4 baňky tak není takový jouda, aby u sebe neměl rušičku.
no právě u takovýho auta by to nepředpokládal, a samozřejmě to nedáš třeba pod sedadlo, ale schováš aby to nebylo vůbec vidět....
- Volkswagen club ČR -

www.vw-club.cz

BadyS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BadyS »

T.o.m. píše:co to meleš? kdo tady motá něco o liberci a naftě? jen říkám to, že každý vysíláč je rušitelný. Až o5 vypotíš nějakej blud tak si uvědom to, že při koupi sherlogu nedostáváš 100pro garanci, to mluví za vše, nemyslíš lamo?....horečku nemám.
samozdřejmě že je to vysilač a tedy signal "jde" rušit...jen to neni tak jednoduche :nono: jak se často povídá.. ;) a že se auto zavře do kontejneru,zakope pod zem atd. to všechno se testovalo a obstálo.... 8) nevim do jaké míry si s tím seznámen,třeba daleko vice než já...ale procentualní úspěšnost je docela vysoká ;) nechci se hádat,takže the end
ŠKODA OCTAVIA II facelift 1.8TSi COMBI ELEGACE
ŠKODA FABIA 1.2HTP
ŠKODA 1000MB

Minulost Octavia I L&K srdcotepec 1.8TIng. Štěpán Šňupárek

iwi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iwi »

Pánové nechcete si to řešit někde jinde? :evil:
Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

T.o.m. píše:co to meleš? kdo tady motá něco o liberci a naftě? jen říkám to, že každý vysíláč je rušitelný. Až o5 vypotíš nějakej blud tak si uvědom to, že při koupi sherlogu nedostáváš 100pro garanci, to mluví za vše, nemyslíš lamo?....horečku nemám.
ne ty jen meleš zhovadilosti o tom, že GSM pager je jak nálepka na stěrači - názor jelita co ani nakonec neví co píše ....

už vidím všechny zloděje jak běhaj po čr s rušičkama když kradou auta, z mýho okolí nejednomu člověku GSM pager zachránil auto, ale to byla asi jenom náhoda viď ?
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Heh...... ja sem ten pitomec co je honil ze Mstetic az do Liberce. Nebyli to zadni voslove a pomerne dost dobre meli to auto v ruce. Skoda ze se na to policajti normalne vysrali. 2x volali oni me kudy je zenu -3x sem volal ja jim kde kua sou?? Po ceste jsme v rychlosti 220 minuli 2 hlidky - poprve hned za Brandysem ochcafku a u benatek tusim ze to byla vitara nebo neco podobne obludnyho. Skoda ze me v Liberci dosel dehet. Dostat je do rukou tak jdou do spitalu a ja do kriminalu - fsichni na hodne dlouho. Zhruba od Mn.Hradiste tu karu vedli s velkou jistotou mezi hrbama dirama a tak - myslim ze bych se zameril na hledani v useku -Turnov-Liberec. Do Turnova chteli docela urcite, ale kdyz v obou pruzich jeli nakladaky tak se na posledni chvili rozhodly sjet na Liberec. Blby ze sem si v tech Msteticich nestih natankovat........
Podle myho soudu to ti parchanti jely do Praglu prodat a nejspis-nebo docela urcite je s tim vrakari vyhnali.........tak s tim jeli z5 domu.
Moc ti to asi nepomuze ale muzu ti rict ze to jede jako krava, normalne to co chci to predjedu, ale za timhle sem mel problem se drzet........

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

T.o.m. píše:a kdo říká že to je telefon? říkám, že to je normální vysílač a rušit samo jde. Nevím, kde si todle vyčet. např, jak napsal martin...olověná bouda a signál je zrušen. čidlo ukryté pár dcm pod zemí, tunely a samo rušičky. Podle toho co jsi napsal, se stává auto s lowjack neukradnutelné, což je nesmysl.
jinak jsem si až teĎ přečetl tohle - ty jsi opravdu nějakej zblázněnej paranoik heh už vidím zloděje co kradou auta za 3/4 mega co maj pořízenou takovouhle výbavu, ty vole fakt sem se dobře zasmál. Neuvěřitelný co tady někdo dokáže vymyslet za teorii hovna. Ty zloději to dělaj úplně jinak ty joudo, to auto se čorne a nechá se odstavený někde kde není na očích a po pár dnech si pro něj příjdou pokud tam ještě je teda. Aspoň takhle to běžně funguje co sem se bavil s klukama od PČR. Samo, že mobil, sherlock atd nejsou 100%, ale rozhodně to je dobrý zabezpečení a ne nějaká izolačka přez stěrač to je fakt názor jelita .... Extra vybavením disponují zloději co kradou fakt mega drahý auta na objednávku ...

T.o.m.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T.o.m. »

MarauderZ28 píše:
T.o.m. píše:a kdo říká že to je telefon? říkám, že to je normální vysílač a rušit samo jde. Nevím, kde si todle vyčet. např, jak napsal martin...olověná bouda a signál je zrušen. čidlo ukryté pár dcm pod zemí, tunely a samo rušičky. Podle toho co jsi napsal, se stává auto s lowjack neukradnutelné, což je nesmysl.
jinak jsem si až teĎ přečetl tohle - ty jsi opravdu nějakej zblázněnej paranoik heh už vidím zloděje co kradou auta za 3/4 mega co maj pořízenou takovouhle výbavu, ty vole fakt sem se dobře zasmál. Neuvěřitelný co tady někdo dokáže vymyslet za teorii hovna. Ty zloději to dělaj úplně jinak ty joudo, to auto se čorne a nechá se odstavený někde kde není na očích a po pár dnech si pro něj příjdou pokud tam ještě je teda. Aspoň takhle to běžně funguje co sem se bavil s klukama od PČR. Samo, že mobil, sherlock atd nejsou 100%, ale rozhodně to je dobrý zabezpečení a ne nějaká izolačka přez stěrač to je fakt názor jelita .... Extra vybavením disponují zloději co kradou fakt mega drahý auta na objednávku ...
tak poslouchej troubo.....rušička je otázka pár stovek. Půl mé rodiny dělá ve firmě, která se zabývá vývojem sledovacích systému. O vývoji, prevenci, rušení a ochraně vím ohledně toho celkem dost. Ten kdo píše o hovně seš tady ty. Nikdy si nic takoého v praxi neviděl, a vařích z vody. 100pro není nic. Auta s sherlogem se kradou, ale samo že se na tom podílí jiní lidé. Ještě jednou ti opakuji, že rušička jak na GSm tak rádio je úplně běžná věc, která se dá sehnat celkem v klidu a nestojí žádný ranec.......dosah? na gsm tím vypnu vyhodím ze sítě půl bloku na sídlišti. Nevím, co ti maminka večer před spaním říká, že je extra vybavení, ale to co ty nazýváš extra věcmi, sou běžně k sehnání.

Seš trochu schíza. Já nenapsal že je sherlog na hovno, samo že každé zabezpečení má co do sebe. ALe ten kdo krade caru za mega musí počítat se vším a je na to majitel připraven.

Pracoval sem u pojištoven a všechny povinné a nepovinné systémy zabezbení podle hodnoty vozu mi procházely ruka, krádeže (nenalezenoú) sherlog se stávaj. Výrobce udává 95 - 98 pro úspěchu. Samo, že má přihozených nějáký to číslo navíc, ale funguje to.

A na konec jen to, že když někdo neco chce čornout, tak to uděla, i kdyby si v tom autě seděl sám a měl zamáčknuté knoflíky ve dveřích.

PS: jinak argumenty typu, co mi říkali kluci od PČR mě opravdu báví
Naposledy upravil(a) T.o.m. dne 02 lis 2005 11:58, celkem upraveno 1 x.

amogh

Příspěvek od amogh »

když už tady matláte takovýhle OT, nešlo by to aspoň bez urážek pánové???
Touran BMM

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

gsm pager má asi takový smysl, jako přilepit si stěrače izolačkou ke sklu to jsi napsal Ty a to je taky totální kravina ...

T.o.m.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T.o.m. »

přirovnání, přeber si to jak chceš, končím s OT

Návštěvník

Anonymous píše:Heh...... ja sem ten pitomec co je honil ze Mstetic az do Liberce. Nebyli to zadni voslove a pomerne dost dobre meli to auto v ruce. Skoda ze se na to policajti normalne vysrali. 2x volali oni me kudy je zenu -3x sem volal ja jim kde kua sou?? Po ceste jsme v rychlosti 220 minuli 2 hlidky - poprve hned za Brandysem ochcafku a u benatek tusim ze to byla vitara nebo neco podobne obludnyho. Skoda ze me v Liberci dosel dehet. Dostat je do rukou tak jdou do spitalu a ja do kriminalu - fsichni na hodne dlouho. Zhruba od Mn.Hradiste tu karu vedli s velkou jistotou mezi hrbama dirama a tak - myslim ze bych se zameril na hledani v useku -Turnov-Liberec. Do Turnova chteli docela urcite, ale kdyz v obou pruzich jeli nakladaky tak se na posledni chvili rozhodly sjet na Liberec. Blby ze sem si v tech Msteticich nestih natankovat........
Podle myho soudu to ti parchanti jely do Praglu prodat a nejspis-nebo docela urcite je s tim vrakari vyhnali.........tak s tim jeli z5 domu.
Moc ti to asi nepomuze ale muzu ti rict ze to jede jako krava, normalne to co chci to predjedu, ale za timhle sem mel problem se drzet........
každopádně jsi Kabrňák s velkým K, takovejch lidí jako jsi Ty se už moc nenajde a zaslouží si metál
na tu policii bych podal stížnost
že nevíte co tam dělali ty flojdi s oktávkou a vitarou? kontrolovali lékárničky, to je do nebe volající

Návštěvník

Spis pitomec jak kabrnak.........ten provoz po R10 byl pomerne hodne silnej a valit to mistama 230........to sem si rikal vylozene o velkej maler,ale kdyz sem videl jak ujizdej bez zaplaceni, byl sem tak strasne moc nasranej ze sem proste nemoh jinak.......
Dneska musim nechat vymenit olej - vcera sem tam mel teplotu pres 140 st.a to uz ten olej za moc stat asi nebude..... Policie no comment......... jeste v 1 hod odpoledne ta SPZ nebyla v patrani.........
Ode dneska prestavam platit dane...........

leon4x4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leon4x4 »

Anonymous píše:Heh...... ja sem ten pitomec co je honil ze Mstetic az do Liberce. Nebyli to zadni voslove a pomerne dost dobre meli to auto v ruce. Skoda ze se na to policajti normalne vysrali. 2x volali oni me kudy je zenu -3x sem volal ja jim kde kua sou?? Po ceste jsme v rychlosti 220 minuli 2 hlidky - poprve hned za Brandysem ochcafku a u benatek tusim ze to byla vitara nebo neco podobne obludnyho. Skoda ze me v Liberci dosel dehet. Dostat je do rukou tak jdou do spitalu a ja do kriminalu - fsichni na hodne dlouho. Zhruba od Mn.Hradiste tu karu vedli s velkou jistotou mezi hrbama dirama a tak - myslim ze bych se zameril na hledani v useku -Turnov-Liberec. Do Turnova chteli docela urcite, ale kdyz v obou pruzich jeli nakladaky tak se na posledni chvili rozhodly sjet na Liberec. Blby ze sem si v tech Msteticich nestih natankovat........
A víš co bude prdel? Až se sejdem na dopravce a já a ty budem vysvětlovat tu "nadměrnou rychlost" . Já je pošlu doprdele a dostanu pokutu za pohrdání státním orgánem a tobě seberou papíry za překročení rychlosti o 100km/h :twisted:
Hele ani bych se nedivil.

PS: Každopádně děkuji
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi
http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

Návštěvník

jj - taky sem na to huz myslel.....to bylo prvni kdyz me asi po sty prepojili .........."kolik ze jedete???" tak sem jim ve finale seknul telefonem......sou to normalni cura.
Nedekuj - nz. Ted premejslim ze tu svoji karu budu muset asi prodat........ dyz me takhle vyskolil leonek......a to sem si myslel ze sem posledni majitel....

Placenta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Placenta »

uz jsem presvedcen ze to dela nekdo kdo jezdi na srazy, nebo chodi sem na forum, jinak Karle dal jsem to i k nam, nahoda je blbec
http://www.drag-tuning-club.com/
Obrázek
1.4 XSi - Rally
3.0 TT VR- Drag

Návštěvník

Placenta píše:uz jsem presvedcen ze to dela nekdo kdo jezdi na srazy, nebo chodi sem na forum, jinak Karle dal jsem to i k nam, nahoda je blbec
No,clovece,mam taky takovy pocit,uz se stalo takovych kradezi hodne :evil: :evil:
Dal jsem to i na seatacky forum.Jen me prekvapuje,ze admin/Milosh/nenapsal vsem registrovanym clenum email.
:( :(
Picoviny posila porad,ale kdyz jde o vaznou vec,tak ne... :nono: :?
Preji Karle,at to dopadne pro Tebe dobre... 8)

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Anonymous píše:jj - taky sem na to huz myslel.....to bylo prvni kdyz me asi po sty prepojili .........."kolik ze jedete???" tak sem jim ve finale seknul telefonem......sou to normalni cura.
Nedekuj - nz. Ted premejslim ze tu svoji karu budu muset asi prodat........ dyz me takhle vyskolil leonek......a to sem si myslel ze sem posledni majitel....
To by se vyplatilo volat komukoliv jinýmu kdo by byl schopnej jim zablokovat cestu, možná CBčkem zkusit požádat kamioňáky, ať jim zatarasí cestu, to by mělo větší šanci na úspěch než žádat o pomoc policajty. Já nevycházím z úžasu, jak "výkonná" ta naše policie je. To je výsměch daňovým poplatníkům.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Návštěvník

to leon 4x4: Tak ti taky přeju "upřímnou soustrast". Naposledy jsem tohle zažil s Focusem letos v květnu (taky jsem to tady v rubrice psal). Třeba budeš mít větší štěstí než. A ještě něco pro ty, co se tady dohadujé o způsobech zabezpečení. en takovej zajímavej odkaz, ať si každý udělá obrázek sám.......... http://www.sbiker.com/index.php?page=ru ... ze_aut.htm

Kuba

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

Deset nejkradenějších značek automobilů v ČR

1. Škoda 7868
2. Volkswagen 2800
3. Fiat 1237
4. Audi 1186
5. Peugeot 1184
6. Renault 1049
7. Ford 945
8. Mercedes 731
9. Opel 611
10. BMW 526

blah

Příspěvek od blah »

jaky jsi tam mel zabezpeceni? mel si tam construct nebo tak neco? co museli prekonat?
NA PRODEJ!!!!!!
Brock B1 17" 5x100
http://tuning-forum.org/viewtopic.php?f=89&t=117931" onclick="window.open(this.href);return false;

MichalF

Příspěvek od MichalF »

Ty voe .. fakt uprimnou soustrast ... takovejm hajzlum zlamat ruce prelamat celisti a na 3 roky je poslat do nemocnice. Po tech 3 letech pak jeste na 10 do kriminalu. Drzim palce at se auto najde cele a nebo vubec !!!

jim.vw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jim.vw »

.slow Obrázek
head&shoulders power...

Návštěvník

to blah: Jenom klasiku, imobiliser a defendlock, ale jestli jsi četl ten článek, tak to bylo stejně jedno. Prostě chtěli moje auto a tak si ho vzali. ten Focus už bylo druhý auto co mi ukradli ( v 99. Feldu). Tak jsem to vyřešil osm let starym autem, který se ještě navíc nekradou ( za letošek jeden kousek a to by se ještě dalo pochybovat o skutečné krádeži)- to mám ze spolehlivého zdroje a ještě jsem provedl některá "nadstandartní" zabezpečení, ale o těch se mi moc psát nechce, proptože jak už tady někdo psal, tak z webu se toho dá vypátrat celkem dost. Tím, ale neříkám, že teď už mi auto nikdo neukradne-prostě se jen snažím riziko minimalizovat.
Kuba

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

to je v prdeli :x to už vážně není možný, když kradou tydle auta :(
každopádně ukládám fotku na disk a obesílám svý známí a budu čumět všude kolem! :mad:
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Krosmen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krosmen »

je to trošičku OT ale dneska sme schválně sledovali statistiku v suzuki a neni v evidenci jedno jediný u nás prodaný suzuki který by ukradli...To vo něčem svědší...A to vo tom že je jich málo,na díly to nikdo nechce a je to levný...... :lol: Žádnej model neni vyloženě poruchovej a proto ho ani na díly nikdo nekrade.....
krosmen motorsport .....
specializovaný servis japonsko a itálie......

JirkaT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JirkaT »

Anonymous píše:
Placenta píše:uz jsem presvedcen ze to dela nekdo kdo jezdi na srazy, nebo chodi sem na forum, jinak Karle dal jsem to i k nam, nahoda je blbec
No,clovece,mam taky takovy pocit,uz se stalo takovych kradezi hodne :evil: :evil:
Dal jsem to i na seatacky forum.Jen me prekvapuje,ze admin/Milosh/nenapsal vsem registrovanym clenum email.
:( :(
Picoviny posila porad,ale kdyz jde o vaznou vec,tak ne... :nono: :?
Preji Karle,at to dopadne pro Tebe dobre... 8)
Jé,to jsem byl já...Nejak me to neprihlasilo... :( :?

Odpovědět

Zpět na „Ukradeno“