Ukradeno Ford Focus 1.6 Ghia, Praha 4 - Modřany, RZ:4S0 9398

Ukradli vám auto nebo vykradli?

Moderátoři: Kane13, tholis

Odpovědět
Makrous

Ukradeno Ford Focus 1.6 Ghia, Praha 4 - Modřany, RZ:4S0 9398

Příspěvek od Makrous »

V noci ze 14. na 15. 9. 2005 byl v Praze 4, Vazovově ulici, odcizen můj Ford Focus 1,6 Ghia Combi, r.v. 2004, barva stříbrná metalíza, VIN: WFONXXGCDN4K63721, registrační značka 4S0 9398.
Myslím si, že v podobné výbavě jich u nás moc nejezdí. Jelikož je to Ghia provedení, tak má kliky dveří v barvě karoserie, nikoli černé. Dále má toto vozidlo xenonové světlomety, což jej také dost odlišuje, s nima jsem moc Focusů neviděl. Jedná se o úpravu N1, takže uvnitř je dělicí mříž zavazadlového prostoru a zadní boční okna zavazadlového prostoru jsou černá neprůhledná. Na předním nárazníku je záslepka na tažné oko v obyčejné šedé barvě (nestačil jsem ji po ztrátě nalakovat). Auto bylo vybaveno HF sadou pro Nokii a rádio je firemní včetně MP3 přehrávače (je na něm přímo velký nápis MP3). Vozidlo má i ESP, což sice není vidět zvenku, ale je vypínací tlačíko na středové konzoli vedle ruční brzdy. Defend-lock byl také součástí. Litá kola s mnoha drobnými paprsky. Byla tam i bohužel dětská autosedačka Bebe-Jou Comfort v modré barvě, ale ta je už asi úplně někde jinde, možná v kontejneru. Na pátých dveřích vpravo je samolepka radia BEAT (možná už není).
Za jakoukoli informaci budu rád. Prosím na číslo 603 22 66 73.
Sice to není příliš tuning případ, ale věřím, že právě tady to čtou lidi s otevřenýma očima, který se pořád po nějakejch těch autech koukají a třeba ho někde uvidí a dají vědět. Díky.
Přílohy
tel. 603 22 66 73
tel. 603 22 66 73
Focus-ukradeno.jpg (0 bajtů) Zobrazeno 218 x

Odpovědět

Zpět na „Ukradeno“