Ukradeno Mitsu Colt - Už se našlo :-(
-
YANEK
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
Mildo tyhle kecy si nech příště pro sebe jo, ty bys asi jzdil po celý republice a ptal se každýho jestli náhodou mu nestojí na zahradě ve stodole comilosh píše:Tak o tom nevypravejte ale konejte. Laconi, prijde mi ze uz ses s tim smiril, ze se ti to auto nevrati. Ale kurva chlape, bojuj !!!!!!
Takhle v zivote nic neziskas, kdyz budes tak splachovaci !!!!
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
myslím, že tady dal někdo inzerát z kladna na mitsu kolt, tak jsem myslel, jestli se na něj pojedete podívat...Laconi píše:Já byl v kladně s DC ted v pátek, samozřejmě nic, jednak to auto co bylo spatřeno vůbec nemuselo bejt ono a za druhý pokud to bylo ono už mohlo bejt dávno v trapu, kupodivu tam na nás nečekalo na zlatym podnoseEiffel píše:tak jak s tím kladnem? Jedete tam?
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
-
Návštěvník
hups, to jsem byl jaAnonymous píše:urcite budu, ale jsem ted kazdej den do 18:00 v KV.. moc toho neuvidimFabos píše:To antik, takovech Mitsu to asi moc nejezdí, nebo spíš žádný. tak koukej a měj oči otevřený.
ex: Vaginateur "Megí", 96, 1,6i 55 kW
ex: Vaginateur Laguna II Grandtour, 1,9 dCi, 88 kW, privilége
ex: "Black Hawk" Pug 106, 1,2 44 kW
ex: pěškobus
ex: Oo=[][]=oO Bimmer e36 318iS
nyní: Oo=[][]oO Helmut von Bleifreistein
ex: Vaginateur Laguna II Grandtour, 1,9 dCi, 88 kW, privilége
ex: "Black Hawk" Pug 106, 1,2 44 kW
ex: pěškobus
ex: Oo=[][]=oO Bimmer e36 318iS
nyní: Oo=[][]oO Helmut von Bleifreistein
Milda je nějakej chytrej....jak psal Laconi, asi těžko někdo může očekávat, že Laconi pojede do Kladna a bude tam pročesávat každou garáž v okolí, obzvláště když může bejt toa uto kdekoliv jinde....řikat, že pro to nic nedělá je sice drsná argumentace, ale řekněte někdo co má jako dělat? Co by jste kdo dělali? Ty co to čorli nejsou přece nějaký nemyslící magoři, aby tejden po ukradení někde s tim autem jezdili vesele po okolí a nebo aby ho dokonce hned prodávali na inzerát, tak to prostě je, to auto myslim znovu uvidí světlo světa, az tak za pár měsíců, až se situace uklidní a vytáhnou ho někde ze stodoly a budou přemejšlet co s tim.... Jediná možnost je rpostě se pořád poohlížet a spoléhat an náhodu, to že se to auto najde cíleně je dost malá pravděpodobnost....
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
Nevim, asi nijak....za zkoušku nikdo nic nedá, ale je to krajně nepravděpodobný, že by někdo prodával tejden po krádeži auto nebo díly, to ho musí napadnout, že to je to první co majitel udělá, že bude hlídat inzeráty....on toho Colta musí nechat někde nějakej čas spát než bude klid....prostě spoléhat na náhodu, nevim jestli se dá ještě něco víc dělat....Eiffel píše:Jergi, a ten inzerát, co tady byl, to dopadlo jak?
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
Koukam a hledam uz od toho co sem to zaslechnul ale furt nic. No este juknu do blizkejch bazacu a podobne ale taky nevim no. Sou to pekny hajzli. Takovy krasny mitsu. Takze dodatecne este uprimnou souststrast. Taky se me ted stalo, ze sem zahlidnul podobnej tvar a podobnou barvu tak se za nim zenu predjedu par kamionu a nakonec nic
. Nakej fiat v tyhle barve.
Fabia=68kW 1.4 16V@engine by Seat // Renault Laguna II r.v. 2004 110kW/150PS/320Nm
http://www.xparfemy.cz
http://www.xhardware.cz
http://www.xparby.cz
http://www.xparfemy.cz
http://www.xhardware.cz
http://www.xparby.cz
Tak kluci a holky díky za podporu a za pomoc při hledání ale už nemusíte
Auto se dneska našlo, volali policajti ze Starý Boleslavi že ho našli na kraji města polorozebraný. Jel sem tam s tátou, tam dva poldové a kriminálka, autí ve křoví na nějakejch plecháčích, totálně rozebraný, vevnitř bordel prostě mi bylo do breku když sem to viděl, je mi z těch lidí na blití, je jasný že to ztopil někdo kdo má tohle auto a potřeboval díly, chyběla kapota, pravá sedačka, zrcátka, zadní víko, světla, chladič, zapalovací kabel, kola, rádio, repro prostě všechno co má nějakou cenu tak si vzali. Bohužel s timhle vrakem už nikdo nic neudělá takže v pondělí poputuje na vrakáč
A to sem pak ještě ztrávil asi 3 hodiny na okrsku s policajtem kterej se právě dneska učil psát na stroji
Zkrátka kdo to ukrad a pokud si ho najdu tak si už může začít sepisovat parte

Auto se dneska našlo, volali policajti ze Starý Boleslavi že ho našli na kraji města polorozebraný. Jel sem tam s tátou, tam dva poldové a kriminálka, autí ve křoví na nějakejch plecháčích, totálně rozebraný, vevnitř bordel prostě mi bylo do breku když sem to viděl, je mi z těch lidí na blití, je jasný že to ztopil někdo kdo má tohle auto a potřeboval díly, chyběla kapota, pravá sedačka, zrcátka, zadní víko, světla, chladič, zapalovací kabel, kola, rádio, repro prostě všechno co má nějakou cenu tak si vzali. Bohužel s timhle vrakem už nikdo nic neudělá takže v pondělí poputuje na vrakáč
A to sem pak ještě ztrávil asi 3 hodiny na okrsku s policajtem kterej se právě dneska učil psát na stroji
Zkrátka kdo to ukrad a pokud si ho najdu tak si už může začít sepisovat parte
-
YANEK
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

Je docela možný že ten kripl jezdí někde v okolí Boleslavi, Mělníka, Sever Prahy atd. takže pokud uvidíte nějakýho Colta s věcma z mýho auta tak mi okamžitě volejte, to samý platí o těch kolech, ty bude mít docela problém prodat, nikde sem je u nás v podobný rozteči a rozměru neviděl, už se nevyráběj ani neprodávaj takže pokud se objevěj tak je velká šance že to budou ty moje 
-
TURBO_KrteK
- Kontaktovat uživatele:
-
Bordel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
Co dodat....to auto znám už leta, ještě když to byla vošuntělá kára, přes naše začátky u nás na zahradě, kdy Laconi začínal s drobnejma úpravama, až po četný cesty do lakovny, schánění předního nárazníku a podobně....prostě tohle auto je kus Laconiho života, ale i kus života našeho klubu, upřímně řečeno, taky mi z toho neni dobře, co jsem se to dneska dozvěděl....
Když tohle někdo dokáže udělat, to nemůže bejt člověk, to je prostě hyena, bez kouska cti nebo svědomí....to nemůže bejt ani milovník aut, protože ten auta ctí nadevše a tohle by nikdy neudělal!
Hold se už stalo a nic se s tin nenadělá, ale Laconi se nevzdá a na počest našeho kárnaskýho Colta Tuning club Káraný udělá novej projekt, kterej Laconimu i klubu přinese zpátky slávu! potlesk
Když tohle někdo dokáže udělat, to nemůže bejt člověk, to je prostě hyena, bez kouska cti nebo svědomí....to nemůže bejt ani milovník aut, protože ten auta ctí nadevše a tohle by nikdy neudělal!
Hold se už stalo a nic se s tin nenadělá, ale Laconi se nevzdá a na počest našeho kárnaskýho Colta Tuning club Káraný udělá novej projekt, kterej Laconimu i klubu přinese zpátky slávu! potlesk
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
LACONI....pokud nebudes proti prispel bych ti financni castkou(samozrejme mensi) k obnoveni vozoveho parku.....ber to jako pomoc a ne jako nejakou nadrazenost......klidne bych byl pro usporadani sbirky pro Laconiho....samozrejme pokud mas dost financi tak je to asi pase, ale kamardi radi pomuzou....
VW PASSAT B5
-
YANEK
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele: