VAHLEDÁVACÍ GSM ZAŘÍZENÍ ZA 4.999,- KČ

Ukradli vám auto nebo vykradli?

Moderátoři: Kane13, tholis

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

Owner píše:
Sly píše: Na jakem principu funguje Sherlog, jake zarizeni pouzivaji, kdyz jim nevadi gps/gsm rusicky??
GSM, GPS vyuziva urcite frekvence..rusicka tedy bude na dane frekvence...jelikoz ten serlokzralok system pracuje nejspise na jine frekvenci nez GSM a GPS tak ta rusicka proste nepujde...pokud nekdo nebude mit rusicku na ty frekvence daneho zarizeni.
ano to jsou 3 frekvence 850, 900 a 1800 jestli se nepletu
Serlog funguje na radiovych vlnach
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

Owner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Owner »

Bordel píše: ano to jsou 3 frekvence 850, 900 a 1800 jestli se nepletu
Serlog funguje na radiovych vlnach
Hehe.Samozrejme i mobilni telefony pracuji na radiovych vlnach :wink:
stejne jako ten Serlog - jen na jine frekvenci.Dokonce i televize pracuje na radiovych vlnach dale mikrovlnka, radia, takovy ty desky v kramech u vychodu proti kradeni zbozi, wifi site atd...kazda frekvence ma jeste frekvencni modulaci ..napriklad zname AM a FM u radia...

Sly
Kontaktovat uživatele:

Re: VAHLEDÁVACÍ GSM ZAŘÍZENÍ ZA 4.999,- KČ

Příspěvek od Sly »

anebo taky amplitudovou :D ;)

Nicmene zpet k tematu. Jak je to v praxi s rusickama gps/gsm? Krade tady nekdo auta, ze by se podelil o zkusenosti? :lol:
Zajimala by me uspesnost nalezeni vozidel pri pouziti gsm/gps zabezpeceni v porovnani s Sherlogem..
Live4Ride Syndicate

lefi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lefi »

Bordel píše:
lefi píše:
Sly píše: Na jakem principu funguje Sherlog, jake zarizeni pouzivaji, kdyz jim nevadi gps/gsm rusicky??
Sherlog je docela shit :D funguje na radiových vlnách,takže zasahové vozidlo tě nevidí na mapě,ale jde za signalem(něco jako radar ve filmech :D ) Jedou na tu stranu odkad jde signal,a čím jsou blíže,tím je signál intenzivnější.Sherlog je dobrej v tom,že když si připlatíš tak ti ten vysílač daj třeba někam do převodovky,takže zloděj nemá šanci...ale mě osobně by to za ty prachy nestálo...
Do plecky jako je Sciroko by to urcite za montaz nestalo, ale az si treba casem poridis auto za 2-3miliony, tak mozna zmenis nazro...
však joo,at si každej davá kdo chce co chce do aut :) ja se pohybuju hodně okolo těchto systémů,tak jsem vyjadřil jen názor...

habitat3
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od habitat3 »

Sly píše:anebo taky amplitudovou :D ;)

Nicmene zpet k tematu. Jak je to v praxi s rusickama gps/gsm? Krade tady nekdo auta, ze by se podelil o zkusenosti? :lol:
Zajimala by me uspesnost nalezeni vozidel pri pouziti gsm/gps zabezpeceni v porovnani s Sherlogem..
.
Naposledy upravil(a) habitat3 dne 04 led 2009 10:25, celkem upraveno 1 x.

Hitman

Příspěvek od Hitman »

Když sem mimo auto tak mam volant sebou a je to nejlevnější :lol: :lol: :lol:
http://renaultdauphine.wz.cz

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

Hitman píše:Když sem mimo auto tak mam volant sebou a je to nejlevnější :lol: :lol: :lol:
Nicmene vyndanej volant ti nezavola na mobil ze ti houka auto, volentem neuslysis, co se v aute deje a hlavne volat si muzou prinest svuj nebo auto nalozit
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

schamann
Kontaktovat uživatele:

Re: já mám něco podobnýho

Příspěvek od schamann »

eLzyx píše:
schamann píše:sice trochu dražší, ale vyzkoušeno a plně funkční na principu GPS/GPRS.

www.lokalizace.eu
nejsi zrovna nejlevnější :(
Firma kde dělám tohle nabízí levněji (hlavně paušál je pro zákazníky daleko výhodnější) :lol:
btw ... nějak ti nefunguje přihlášení v IE7 (chtěl jsem zkusit ten demo účet)
ahoj, demo už funguje a levněji, proč ne? Rozhodně to ale není nejdražší:o)

schamann
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od schamann »

Bordel píše:
Sails66 píše:No když to nebude dobíjeno z autobaterie tak ta vestavěná bateria asi moc dlouho nevydrží, a když to bude zase dobíjeno z baterie a zloděj autobaterii odpojí a a dá kontakty do zkratu nebo připojí velkou zátěž tak se baterie hned vybije a zařízení nefunguje....
a kdybys mel v aute alarm, tak se mu tohle nepovede, aniz bys o tom nevedel :wink: do vse diky mobilu za 300kc :lol:
Zařízení je dobíjeno přez baterku a má vlastní zdroj na 48h aktivního provozu. Vzhledem k tomu, že máš mobil stále u sebe, tak víš, že ti ukradli auto v okamžiku události. Tedy do cca 1 minuty od otevření auta. Takže času dost, ne?:o)
Proti spálení je to chráněno pojistkou.
Zloděj by taky musel vědět, jakým systémem je auto chráněno. Aby ho dokázal deaktivovat. Nicméně nic není nepřekonatelný. Nehledejte 100% záruky. Banky investujou miliony a taky je sem tam někdo vyloupí, ne?.)

schamann
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od schamann »

Owner píše:
GSM, GPS vyuziva urcite frekvence..rusicka tedy bude na dane frekvence...jelikoz ten serlokzralok system pracuje nejspise na jine frekvenci nez GSM a GPS tak ta rusicka proste nepujde...pokud nekdo nebude mit rusicku na ty frekvence daneho zarizeni.
No, takže sis odpověděl sám...Jasný, když se dostaneš do drápů profíkům, nemáš moc šancí, i když v tom autě budeš třeba i sedět:o) Stačí bouchačka u spánku a nebo policajtskej průkaz a odevzdáš vůz dobrovolně:o) No, prostě není absolutní jistota.

re5pekt
Kontaktovat uživatele:

Re: já mám něco podobnýho

Příspěvek od re5pekt »

eLzyx píše:
schamann píše:sice trochu dražší, ale vyzkoušeno a plně funkční na principu GPS/GPRS.

www.lokalizace.eu
nejsi zrovna nejlevnější :(
Firma kde dělám tohle nabízí levněji (hlavně paušál je pro zákazníky daleko výhodnější) :lol:
btw ... nějak ti nefunguje přihlášení v IE7 (chtěl jsem zkusit ten demo účet)
hod jsem nabidku tve firmy
passat 3c limo black TDI power

Yurii

Příspěvek od Yurii »

No přidám osobní zkušenosti... mám v plánu si časem udělat do auta pevnou vestavbu, nějákou starou Nokii sim od T-Mobilu na kredit a je to samozřejmě si musím něják ošéfovat šetné nabíjení baterie v mobilu ale to pro mne snad neubde takový problém.
Budu to mít řešené jako nouzovku... nechci se piplat s funkcema a-la SMS while stealing a podobne právě proto že mám starou plečku a ta cena je pro mne zbytečně vysoká.
K přesnosti:
Třeba ve městě je oparátor schopný v nejhorším případě lokalizovat polohu telefonu na plochu +- 300x300m (vetsinou bezpecne pozna ulici) protoze ve meste je vic BTS s mensim vykonem BTS jsou rozesety po mensich plochach. Na venkove to taky neni takovej problem, tam zas tolik aut na km2 neni, problem nastava az kdyz bude auto zavreny nekde ve stodole nebo v garazi.
Zkouseli jsme jen tak ze srandy s kamaradem jak je to presny v praxi a byl sem docela prekvapenej... ale GPS to neni :)
Pětka f kombajnu

BART158
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BART158 »

I já jsem to zkoušel v praxi, ve městě mi to psalo +- 500 m a ve skutečnosti jsem byl s autem od udávané polohy 2 km. Na jiném místě ve městě mi to psalo +- 2 km a dá se říct, že to sedělo. Třetí hledání auta bylo mimo město mezi vesnicema a tam to psalo +- 5 km. Je samozřejmě lepší vědět kde auto přibližně je, ale hledání ve městě i tam kde je hustá zástavba a přesnost by měla bejt dobrá představuje několik hodin. Dvakrát jsem to auto hledal a fuška pořádná. V jednom případě tak cca 16 hodin. Tak toliko realita. Pokud má někdo jiné zkušenosti, nevymlouvám mu to, já mám tyhle.
:driver:

korek

Příspěvek od korek »

Je to pánové jedno z levných řešení,
ale nejlepší ochrana proti krádeži je
POJISTENI !!!! 8)
777361898

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

korek píše:Je to pánové jedno z levných řešení,
ale nejlepší ochrana proti krádeži je
POJISTENI !!!! 8)
Souhlas

Odpovědět

Zpět na „Ukradeno“