oprava kapilarniho teplomeru
Moderátor: habitat3
oprava kapilarniho teplomeru
Nevite o nekom, kdo opravuje kapilarni teplomery? Ty s tou trubickou v bowdenu. Nechci prznit budik predelavkou na elektrickej, navic jsem jeste nenasel elektrickej s pohybem rucicky po celym obvodu.
Ahoj,
Me to opravovali v Praze, moc hezky akorat to trvalo asi mesic.
Poslal jsem to na dobirku a stejne tak mi to prišlo zpátky opravené.
kontakt mají na stránkách www.opravyteplomeru.cz
cuzz
Me to opravovali v Praze, moc hezky akorat to trvalo asi mesic.
Poslal jsem to na dobirku a stejne tak mi to prišlo zpátky opravené.
kontakt mají na stránkách www.opravyteplomeru.cz
cuzz
tak to tušim kdo to byl tam sem ho mel prvně vubec mi ho neudelali.
Ja zkousel normalka 100C vodu a blo to presne. Me ho delali na skodovku (spartak) a stal 900, nova kapilara i ta banka dole a hezky vypucovanej. Takze ja byl spokojenej a cena byla takova jak sme se domluvili Na jaky auto si to mel ty?
Ja zkousel normalka 100C vodu a blo to presne. Me ho delali na skodovku (spartak) a stal 900, nova kapilara i ta banka dole a hezky vypucovanej. Takze ja byl spokojenej a cena byla takova jak sme se domluvili Na jaky auto si to mel ty?
tak to tušim kdo to byl tam sem ho mel prvně vubec mi ho neudelali.
Ja to honil skoro rok a cekal, nez se to spojeni objevilo u Spartaku. Takze jsem byl odvazanej, ze to konecne budu mit.Vzhledem k tomu, ze se jednalo jen o pretrzenou kapilaru, nepocital jsem, ze dojde k navyseni bezny ceny, navic jsme potom spolu dost casto mluvili, kdyz jsem to honil a ze by mi nekdo neco rekl, tak to nee, proto jsem byl trosku v soku, kdyz to prislo.Teda je fakt, ze to byl anglickej Racetech na oldskula, ale kdybych vedel, ze bude stat tohle, tak jsem trosku pridal a mel funglovku, zadny opravy. No co, clovek se obcas spali, kazdopadne doporucovat ho urcite nebudu.