oprava kapilarniho teplomeru

Vše co se týká aut a motocyklů dříve vyrobených

Moderátor: habitat3

Odpovědět
futura

oprava kapilarniho teplomeru

Příspěvek od futura »

Nevite o nekom, kdo opravuje kapilarni teplomery? Ty s tou trubickou v bowdenu. Nechci prznit budik predelavkou na elektrickej, navic jsem jeste nenasel elektrickej s pohybem rucicky po celym obvodu.

mazeel

Příspěvek od mazeel »

Ahoj,
Me to opravovali v Praze, moc hezky akorat to trvalo asi mesic.
Poslal jsem to na dobirku a stejne tak mi to prišlo zpátky opravené.
kontakt mají na stránkách www.opravyteplomeru.cz
cuzz :) :D

futura

Příspěvek od futura »

Dik, uz ho mam spravenej, delali to taky na P5, akorat jmeno bylo jiny. Trvalo to pul roku,kdybych neurgoval, tak asi dyl, cena bez nejakyho varovani skoro dvojnasobna a presnost ne zrovna ohromujici.Pokud nejde vylozene o ojedinelej a nesehnatelnej budik,tak koupim radsi novej.

mazeel

Příspěvek od mazeel »

tak to tušim kdo to byl :D tam sem ho mel prvně :D vubec mi ho neudelali.
Ja zkousel normalka 100C vodu a blo to presne. Me ho delali na skodovku (spartak) a stal 900, nova kapilara i ta banka dole a hezky vypucovanej. Takze ja byl spokojenej a cena byla takova jak sme se domluvili :) Na jaky auto si to mel ty? 8)

mazeel

Příspěvek od mazeel »

tak to tušim kdo to byl :D tam sem ho mel prvně :D vubec mi ho neudelali.
Ja zkousel normalka 100C vodu a blo to presne. Me ho delali na skodovku (spartak) a stal 900, nova kapilara i ta banka dole a hezky vypucovanej. Takze ja byl spokojenej a cena byla takova jak sme se domluvili :) Na jaky auto si to mel ty? 8)

futura

Příspěvek od futura »

Ja to honil skoro rok a cekal, nez se to spojeni objevilo u Spartaku. Takze jsem byl odvazanej, ze to konecne budu mit.Vzhledem k tomu, ze se jednalo jen o pretrzenou kapilaru, nepocital jsem, ze dojde k navyseni bezny ceny, navic jsme potom spolu dost casto mluvili, kdyz jsem to honil a ze by mi nekdo neco rekl, tak to nee, proto jsem byl trosku v soku, kdyz to prislo.Teda je fakt, ze to byl anglickej Racetech na oldskula, ale kdybych vedel, ze bude stat tohle, tak jsem trosku pridal a mel funglovku, zadny opravy. No co, clovek se obcas spali, kazdopadne doporucovat ho urcite nebudu.

mazeel

Příspěvek od mazeel »

ty jo to je blba zkušenost no :)
Ja měl taky u spartakovýho prdlou kapiláru a bylo to za 900 Kč ,kolik stálo to tvoje?
Ještě k tomu se mi vrátil vypucovanej :)

futura

Příspěvek od futura »

1.780,-Kc. kolem 60 liber stoji fungl novej budik, to nepotesi.Holt clovek se furt uci.Jo,jeste dodatek, ten bowden, ve kterym je kapilara neni do budiku poradne upevnenej, kdybych na to neprisel a nezajistil, tak se to brzy cvaklo znova. Jen na dokresleni.

Odpovědět

Zpět na „Veteráni“