lakování alu
lakování alu
jakou barvou lakovat hliniky, mate nekdo rady, zkusenosti?? a asi ne komax. diky
Re: lakování alu
stříbrná metalíza néééé?
bílou...teď to zrovna dělám...čtyři soboty jsem odstraňoval starej lak, pak jsem natřel základem na hliník, znova natřel další vrstvu, přebrousil a teď o víkendu budu stříkat tři vrstvy bílé barvy, pak ji přebrousím a nastříkám dvě vrstvy bezbarvého laku...Tak to dělám já...
- Přílohy
-
- kola.jpg (198.05 KiB) Zobrazeno 1652 x
________
darebashop.cz - s vůní spáleného benzínu
facebook - dareba hadry
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
facebook - dareba hadry
Fabia 1,9 | SDI |
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Taky si říkám proč ne komaxit? Než se s tím srát jak renm, tak za těch pár korun to mám bez práce.
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
jojo, je to pravda, komaxit je komaxit...jenže na komaxit se to musí nechat opískovat a tím se ty kola docela zničí - třeba obrysy písmenek a tak...Ondras píše:Taky si říkám proč ne komaxit? Než se s tím srát jak renm, tak za těch pár korun to mám bez práce.
ale já to dělám z radosti, komaxit by mě vyšel stejně draho jak tahle sranda co dělám, ale není to ono...chci aby to byla moje práce...a nejsou to moje první lakovaná kola, takže jsem věděl do čeho jdu, ale klidně do toho půjdu zas. Pak sem hodím výsledek jestli si na to vzpomenu...za dva týdny by měli být jestli bude o víkendech teplo

________
facebook - dareba hadry
Fabia 1,9 | SDI |
facebook - dareba hadry
Fabia 1,9 | SDI |
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
S tím ničením pískováním to není pravda. Snad jen pokud to někdo opískuje nějakým hrubým sajrajtem určeným na ocel.
Pokud tě komaxit vyjde dráž, než vlastní práce, tak máš buď smůlu na drahý komaxit, nebo přístup k levným lakům, protože za cenu, kolik stojí písek a komax u nás, bych si nekoupil ani potřebné spreje.
Pokud tě komaxit vyjde dráž, než vlastní práce, tak máš buď smůlu na drahý komaxit, nebo přístup k levným lakům, protože za cenu, kolik stojí písek a komax u nás, bych si nekoupil ani potřebné spreje.
Sorry, ale tohle je jak po náletu vos. Já bych to na auto nechtěl ani za nic.Ondras píše:S tím ničením pískováním to není pravda. Snad jen pokud to někdo opískuje nějakým hrubým sajrajtem určeným na ocel.

SKODA SUPERB
Golf 1 Cabrio Karmann
Golf 1 Cabrio Karmann
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A povíš mi, kde že jsi ty kola viděl na živo a ne jen na zašuměné fotce? 

osobní zkušenost na vlastní oči...pár kol už jsem viděl, ale záleží fakt na přístupu kdo a jak to dělá jelikož jsem viděl i pěkné ale i úplně zničené kola po pískování, takže si to radši udělám sám s tím že vím že mi je někdo nezničíMComb píše:Osobní zkušenost? Nebo jen plácání typu jedna paní povídala?Lukáš píše:Vasekk ma pravdu.. Ano komaxit dělá krásnej pomeranč...

________
facebook - dareba hadry
Fabia 1,9 | SDI |
facebook - dareba hadry
Fabia 1,9 | SDI |
kola je nejlepší připravit klasickym způsobem nastříkat normální barvu jako kterýkoli jiný díl na autě. Když chceš bílou tak bílý akryl, dnes spíš už bílá voda...
Jinak pískujou se starý vorezlý železný díly, ne kola z hliníku kerej je měkej jak prase a navíc nerezne!
Jinak pískujou se starý vorezlý železný díly, ne kola z hliníku kerej je měkej jak prase a navíc nerezne!
no tak to jsem zkoušel...ale origo bezbarvej lak mě z těch kol nic sežrat nechtělo...takže jsem se do toho musel pustit ručně.Vasekk píše:Starý lak se dá odstranit profesionálně chemicky
Lakuju to bílým akrylem a pak přelakuju bezbarvým lakem...a to vydrží docela dost...důležitý je rozhodně výborně připravený podklad a dobrá základová barva...

________
facebook - dareba hadry
Fabia 1,9 | SDI |
facebook - dareba hadry
Fabia 1,9 | SDI |
Tak jak jsem slíbil tak přikládám foto hotových kol - 3 x bílý lak a 2 x bezbarvej 

- Přílohy
-
- 11052008909.jpg (92.4 KiB) Zobrazeno 2309 x
-
- 11052008908.jpg (87.74 KiB) Zobrazeno 2309 x
________
facebook - dareba hadry
Fabia 1,9 | SDI |
facebook - dareba hadry