Sportovní vzduchové sání

Moderátoři: Fazeey, tholis

Odpovědět
Petr Richter
Kontaktovat uživatele:

Sportovní vzduchové sání

Příspěvek od Petr Richter »

Zdarek chlapi mam škodárnu a chtěl bych si na ni dát nějaký lepší vzduchový filtr nemáte s tím někdo nějaké zkušenosti??Pár rad se by mi hodilo např typ cena kvalita atd
Nevypadá sice nic moc, ale jezdí jako drak a přitom je to úplný anděl :idea:

kaipan
Kontaktovat uživatele:

Re: Sportovní vzduchové sání

Příspěvek od kaipan »

Petr Richter píše:Zdarek chlapi mam škodárnu a chtěl bych si na ni dát nějaký lepší vzduchový filtr nemáte s tím někdo nějaké zkušenosti??Pár rad se by mi hodilo např typ cena kvalita atd
Pokud máš klasickej karburátor, tak se dá koupit originál filtr od KN (cca 2500,-) ale má tu nevýhodu, že je nasazenej přímo na karburátoru, takže bere teplej vzduch od motoru. A to je špatně. Lepší je vyrobit koleno od karbíku, na něj trubku na stranu a tam klasickej hříbek.
Ale pokud máš obyčejnej motor a seriovej výfuk, tak zapomeň na to, že ti to pojede líp. Maximálně to půjde trošičku líp do otáček. Ale s pořádným výfukem a svodama to znát bude. 8)
Škoda Rapid 130

Petr Richter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr Richter »

Mám tam sportovní výfuk ale svody mam normální vzadu na výfuku mám 2x90mm ty to máš na svém autě??Neměl by jsi nahodou foto jak to přibližně vypadá??
Nevypadá sice nic moc, ale jezdí jako drak a přitom je to úplný anděl :idea:

kaipan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaipan »

Foto nemá, motor ještě není v autě.... Ale jde v principu o to, že když mám velkej přísun vzduchu dovnitř, musíš mít i dobrej tah ven...
Škoda Rapid 130

Odpovědět

Zpět na „ŠKODA scene“