Chtěl jsem se zeptat. Když mám na autě pružiny a nechce se mi je sundávat, abych dal dorazy nad nebo pod pružinu, můžu dát třeba i tento doraz
http://www.tuning-centrum.cz/index.php? ... elected=45
mezi jednotlivé závity pružiny, tak jako jdou dát tyhle?
http://sportovniautodoplnky.vltava2000. ... odsID=1113
Dorazy
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dorazy
Ja dorazy mam, ale ne mezi zavity, ale na tlumici... Tam maji smysl... Tim co ukazujes tady defakto jen pritvrdis podvozek... Nebo jakej mas umysl?
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
Re: Dorazy
Ale muzes pouzit obe dve moznosti.
Kdyz das ten prvni doraz na pruzinu nebo spis do pruziny tak budou tvrdsi a nedovoli tolik propruzit aby se ti kolo dotklo.
A kdyz tam lupnes ty dorazy na pistnici tak to bude stejne pruzit ale proste v miste kde je to tesne pred dotknutim kola o lem tak se to natvrdo zarazi.
Takze zalezi jen na tobe, obe veci fungujou
Kdyz das ten prvni doraz na pruzinu nebo spis do pruziny tak budou tvrdsi a nedovoli tolik propruzit aby se ti kolo dotklo.
A kdyz tam lupnes ty dorazy na pistnici tak to bude stejne pruzit ale proste v miste kde je to tesne pred dotknutim kola o lem tak se to natvrdo zarazi.
Takze zalezi jen na tobe, obe veci fungujou
Wrangler YJ + BMW M3 E92 + BMW E34 525i + BMW E30 340V8 M3look
V podstate jo.Bud tam bude person jako je ve predu a nebo bude tlumic a pruzina zvlast vedle sebe ale pouziti se nijak nemeni.
A to vlastne jeste je jeden druh dorazu.V pripade ze je tlumic mimo pruzinu, tim padem pruzina ma tu stredni cast volnou, tak tam byvaj uprostred nasroubovany takovy gumovy jakoby kloboucky proti sobe nahore a dole a to by pak stacilo ty kloboucky koupi vysi aby to dosedlo driv. 

Wrangler YJ + BMW M3 E92 + BMW E34 525i + BMW E30 340V8 M3look