Kupec si ho už přes týden nevyvedl, nebere telefon, neodepisuje, tedy předpokládám že si ho nevyzvedne. Jak dlouho to pošta drží, než ho pošle zpět? V případě že mi dorazí domů, tak zde uvedu celé jméno, aby měl aspoň ostudu

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Jen telefonem a jménem jsem se dostal na mail, facebook, jeho obchody na bazoši apod. Takže jak se mi to vrátí mu to vytmavím
 Jen telefonem a jménem jsem se dostal na mail, facebook, jeho obchody na bazoši apod. Takže jak se mi to vrátí mu to vytmavím   

Takže statisticky už je čas aby se mi to jednou stalo
  Takže statisticky už je čas aby se mi to jednou stalo  

většinou se vrací poštovný za dobírku, což bejvá ten příplatek 30-40KčGooder píše:Nějakou menší částku Ti pošta vrátí. Já posílal podvozek, za 14dnů zpět a asi 40Kč mi vrátili. Se zbytkem se holt rozluč
Zase na účet nechce někdo posílat, nedivím se. Poslal jsem SPEEDYmu a dodnes jsem peníze neviděl(navíc 2/3 ani nebyly moje)...

Posíláme na dobírku vícekusové těžké balíky na dobírku. Všichni na to hrozně pospíchaj, chtěli by nejlíp hned. A pak se na tebe vykašlou, tobě se to vrátí. A z průměrnejch 700 Kč (který to stojí) ti vrátěj třeba 80 Kč. To je pak na pochvalu!
 Posíláme na dobírku vícekusové těžké balíky na dobírku. Všichni na to hrozně pospíchaj, chtěli by nejlíp hned. A pak se na tebe vykašlou, tobě se to vrátí. A z průměrnejch 700 Kč (který to stojí) ti vrátěj třeba 80 Kč. To je pak na pochvalu!   
  .
 . 

ale ne, jak to má kšilt dozadu a profil na FB, tak je to pako....a vytíp ti to kůl smartfounem
 ale ne, jak to má kšilt dozadu a profil na FB, tak je to pako....a vytíp ti to kůl smartfounem 

To není problémwesly.TDI píše:Vysrat do krabice a poslat
 už nám přišlo taky do práce hovno
 už nám přišlo taky do práce hovno 

samozřejmě že se to snažím používat když to jde...hodon píše:A co Tracking? To nepoužíváš, kdy čekáš balík z ciziny?