Uměl by někdo zprostředkovat nákup několika dílů na allegru.pl a dostat to do ČR? Samozřejmě za nějaké bakšišné.
Šlo by konkrétně o jeden blatník, dvě světla a blinkr - ukázal bych po sz.
Díky za info či doporučení

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

jenom jsem si vybral udělal objednávku a došlo mi to až domů. při více balíkách čekají až budou všechny a odesílají za jedno poštovné
 jenom jsem si vybral udělal objednávku a došlo mi to až domů. při více balíkách čekají až budou všechny a odesílají za jedno poštovné   pokud chceš můžu domluvit.
 pokud chceš můžu domluvit.

odkud máš tuto informaci?Tom_ píše:Miguel je pry ve vazbe, co tu nekdo psal....

Psal to tady Libor nebo kdo, jestli to je pravda, netusim, ani po tom nepatramF.l.a.n.e.l. píše:odkud máš tuto informaci?Tom_ píše:Miguel je pry ve vazbe, co tu nekdo psal....

Pokud mas informace ktere to potvrdi,nebo naopak vyvrati, tak pis, myslim ze hodne zdejsich clenu je zvedava jak to presne je
 Pokud mas informace ktere to potvrdi,nebo naopak vyvrati, tak pis, myslim ze hodne zdejsich clenu je zvedava jak to presne je   

piš do SZ
 piš do SZ
 jen bych jeste rad at mi vrati penize...napsal jsem mu...uz vim kde je primo i ofiko vraceni pres allegro...ale hodnoceni zatim nemuzu najit
 jen bych jeste rad at mi vrati penize...napsal jsem mu...uz vim kde je primo i ofiko vraceni pres allegro...ale hodnoceni zatim nemuzu najit