Sakra kde to žijem? My se od začátku roku připravujem na státní maturitu a teď to zruší? Já za pů roku maturuju a nevim na čem jsem.

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
+1Jardafox píše:tady už většina maturitu má a je jim to u prdele
Díkm.artty píše:...tak potom mají lidé z účňáků stejnou maturitu jako já... jen s tím rozdílem, že já se musel 4 roky na gymplu učit a oni si 5 let válejí koule a stejně jí nakonec dostanou
Tak tady to mi příjde právě docela nefér...m.artty píše:
Každopádně se státní maturitou souhlasím, protože když to vezmeme do důsledku, tak potom mají lidé z účňáků stejnou maturitu jako já... jen s tím rozdílem, že já se musel 4 roky na gymplu učit a oni si 5 let válejí koule a stejně jí nakonec dostanou
Co ti přijde nefér? Že by na učňáku měli dělat stejnou maturitu jako na gymplu? Mě se to zas tak moc nefér nezdá, když na jedné škole odmaturuješ s lehce rozšířenýma znalostma základní školy a trochou rozumu narozdíl a na druhé škole musíš mít znalosti úplně na jiném levelu? V tom případě by se to nemělo obojí jmenovat maturita, když se nejedná o to stejné.Badd píše:Tak tady to mi příjde právě docela nefér...![]()
DP píše:Jen mi je divný to broušení pod vodou... To jako když lakujou v lakovně celý auto tak ho potopí do rybníka a tam to brousí potápěčí?
Quide píše:Tak já státní maturitu mám, jako první. Jsem zvědavej, jestli mi jí teď nekde uznaj wole, jestli jí zruší![]()
Ale co, předpokládam že ano.... stejně doufám v Mgr. titul, takže maturita fuck
P.S.: státní maturita je mnohem lehčí, než klasická.... tak stejně nevim, co proti ní všichni maj.... byla to fraška, kterou musel udělat každej idiot....