zatim diky klucii
okej mas na nej treba icq? a nebo pockam az zareaguje.Rendis píše:Zeptej se Madmaxe ten má servis tak to nebude problém.A ceny má dobrý.
tak jsem na to ted koukal a taky asi bude trosku prosakovat, ale ne tak hodne..to by se kdyztak udelalo i to..CTS.CZ píše:asi bych se nejdřív podíval na těsnění pod ventilovým víkem...
čoveče, to bych nechal udělat co nejdřív, vypadá to že to z toho jde asi hodně, co ? To musí žrát voleje.....stebloo píše:tak jsem na to ted koukal a taky asi bude trosku prosakovat, ale ne tak hodne..to by se kdyztak udelalo i to..CTS.CZ píše:asi bych se nejdřív podíval na těsnění pod ventilovým víkem...
miras black 4oko píše:čoveče, to bych nechal udělat co nejdřív, vypadá to že to z toho jde asi hodně, co ? To musí žrát voleje.....stebloo píše:tak jsem na to ted koukal a taky asi bude trosku prosakovat, ale ne tak hodne..to by se kdyztak udelalo i to..CTS.CZ píše:asi bych se nejdřív podíval na těsnění pod ventilovým víkem...
Tak jak už máš vyměněno ?stebloo píše:miras black 4oko píše:čoveče, to bych nechal udělat co nejdřív, vypadá to že to z toho jde asi hodně, co ? To musí žrát voleje.....stebloo píše: tak jsem na to ted koukal a taky asi bude trosku prosakovat, ale ne tak hodne..to by se kdyztak udelalo i to..:D olej to nezere..spis to blije
:D..jsem tam mel olej po horni rysku a vydrzelo to tak mesic a uz byl u dolni rysky..je to celkem masakr
a nezda se vam ze by tam mohla na to tict jeste voda?
cece jeste ne, a asi dlouho nebudemiras black 4oko píše:Tak jak už máš vyměněno ?stebloo píše:miras black 4oko píše: čoveče, to bych nechal udělat co nejdřív, vypadá to že to z toho jde asi hodně, co ? To musí žrát voleje.....:D olej to nezere..spis to blije
:D..jsem tam mel olej po horni rysku a vydrzelo to tak mesic a uz byl u dolni rysky..je to celkem masakr
a nezda se vam ze by tam mohla na to tict jeste voda?