nemohl by někdo nabídnout libovou cenovku na 2 subwoferáčky repráky ? jedna se o to že mam magnat xcite 801 zesík
Subwoofer ???
Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan
Subwoofer ???
zdravím
nemohl by někdo nabídnout libovou cenovku na 2 subwoferáčky repráky ? jedna se o to že mam magnat xcite 801 zesík
a něčím se to musí pořádně živit
ale ne zase abych v tom nechal naklady
na rok pojistky
kdyby nedo ohl budu rad 
Renault Clio 1.4 RT 75PS...
Clio sem Clio tam Clio kam se podívám ...
Re: Subwoofer ???
ty voe
Libová cena je fakt dost relativní...u každého je to jinak,do kolika si to tak představuješ???
Podle tvého popisu by jsem viděl že do toho chceš vrazit max tak litr a to bych ti doporučil zavítat na stránky conradu...
Libová cena je fakt dost relativní...u každého je to jinak,do kolika si to tak představuješ???
Podle tvého popisu by jsem viděl že do toho chceš vrazit max tak litr a to bych ti doporučil zavítat na stránky conradu...
ehm nechci nic aby to oslnovalo draga foe .. ale jen proste chci aby to hralo ... nic divokýho jinak strop ceny je 2lefi píše:ty voe![]()
![]()
![]()
Renault Clio 1.4 RT 75PS...
- Martin R19
- Kontaktovat uživatele:
Trochu si prihod a mas na dve CRB od Carpoweru http://www.revilohifi.cz/carpower-crb-25hq.html" onclick="window.open(this.href);return false; .Sice to taky neni nic extra ale rozhodne aspon podle meho lepsi nez nejakej Toxic a jemu podobny.
Není důležité zvítězit ale dokonale naštvat toho kdo vás porazil.
carpower...je dobrej...já osobně mam teda JBL a spokojenost 
Renault Laguna Grandtour 1.9 rv.2004
Golf IV blue, 1.6. SR rv.2000 R32 : 2 = R16
Toyta Starlet (na prodej) 1.3 rv.1998
Peugeot 106(prodáno) 1.4. rv.1997
Golf IV blue, 1.6. SR rv.2000 R32 : 2 = R16
Toyta Starlet (na prodej) 1.3 rv.1998
Peugeot 106(prodáno) 1.4. rv.1997
na hudbě se nešetří 
Renault Laguna Grandtour 1.9 rv.2004