Ahoj, puvodne jsem mel takovy sen, narvat do XM V8, lepsi automat a pohon na zadek (nebo naopak naravat do 740ky podvozek z XM), ale jak lidi co se hrabou v citronech, tak ti pres bava do toho nechcou jit, takze z toho nic nebude.
Zajimalo by jestli je nejak mozny predelat ZF4HP30 auotmat z vyberu prevodu pomoci "paky" na vyber pomoci tlacitka? Idealne aby to slo pak nejak nouzove zmenit alespon P kdyz by se ta predelavka nejak zasekla nebo tak. Idea je takova, ze bych pak mohl mit ve vysledku vpredu sedacky neoddeleny stredovym panelem(Predpokadam, ze vyskovy regulator problem predelat nebude.).
Automat na tlacitka z normalniho s "tyci".
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Automat na tlcitka z normalniho s pakou.
na ebay se prodává mechanizmus jak bez drát tak i kabelovej kde zapojíš motůrky na mechanizmus u převodovky a ovládání teda tlačítka máš tam kam si je umístíš ale nevím kolik to stojí a ani náročnost zapojení ale vím že tyhle sady existujou
Animalize-Team
BMW E36
Kymco Maxxer
BMW E36
Kymco Maxxer
Re: Automat na tlacitka z normalniho s "tyci".
Vubec netusim co na ebay hledat, ale tak neco jsem si predstavoval, nemas odkaz? (Treba by se tim s mirnou upravou dal poresit i ten regulator vysky a to by pak bylo hodne dobre.
-
- Kontaktovat uživatele:
já bych ti rád poslal odkaz ale já ho nemám já to našel jenom naprostou náhodou když sem hledal nějaký díly do převodovky na ebay ale hledej pod převodovkama a na ebay v usa
Animalize-Team
BMW E36
Kymco Maxxer
BMW E36
Kymco Maxxer
tohle jsem viděl na discovery v pořadu ja stavěli Hot rody, myslím že to bylo pneumatický ovládání,ale 100% jistej si tím nejsem
Ford Mondeo TDCI (96kw)
Škoda Fabia, taková benzínová zdechlina.....
Škoda Fabia, taková benzínová zdechlina.....
jj taky jsem to viděl
jen přecvakával tlačítkama

EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
NOW: TDpoVWa GIII
-
- Kontaktovat uživatele:
já to viděl normálně na ebay když sem hledal unašeč do automatu ale bylo tam psaný že elektrický
Animalize-Team
BMW E36
Kymco Maxxer
BMW E36
Kymco Maxxer