Ten skenr to zas ..........

Pls komentáře...
A to si vzal jako kde??????? To že jsem Paty47, neznamená že mi je 47. mě je 13 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§Ozzy_Vita píše:no.. na 47 let to je bída
Vážně Paty? A proč Paty47 ???Paty47 píše:A to si vzal jako kde??????? To že jsem Paty47, neznamená že mi je 47. mě je 13 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§Ozzy_Vita píše:no.. na 47 let to je bída
Paty47 píše:A to si vzal jako kde??????? To že jsem Paty47, neznamená že mi je 47. mě je 13 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§Ozzy_Vita píše:no.. na 47 let to je bída
No protože Paty už někdo měl a tak sem nevěděl co, tak sem dal Paty47 (např podle AK-47, a taky máme číslo domu 47 atd.... našlo by se víc věcí)MComb píše:Vážně Paty? A proč Paty47 ???Paty47 píše:A to si vzal jako kde??????? To že jsem Paty47, neznamená že mi je 47. mě je 13 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§Ozzy_Vita píše:no.. na 47 let to je bída
Hele hele Klid mladejandrejcibik píše:![]()
Tak sry,ale on sa tým uraža sám.Ja keby som také niečo nakreslil tak sa s tým tu nechválim.andrejcibik píše:Hele hele Klid mladej takové příspěvky si nech! ty taky nejsi určite zadny pan dokonalý, tak tady timhle neurážej