http://www.nyssa.ltd.uk/Y10/My_Y10.htm

takhle je finale, dejte dole dalsi sipku do prava
Řekl bych že raketa to bude obdobná!Mikael píše:Hehehe....."Y"ntegrale.... to je dobryyyyy.
co prosiiiimMikael píše:Pro zenskou na nakupy jak delany.Hlavne jak delany na "zensky" rozjezdy...
Mikael píše:To je neco jako Mini.Jedna z nejrychlejsich rakvi na kolech.
Vy jste zlí a za to chcípnete na nějakou pálivou,svědivou a mokvající pohlavní nemoc!Eskláda píše:Mikael píše:To je neco jako Mini.Jedna z nejrychlejsich rakvi na kolech.
Je mi jedno kdy to bude,já vám to jenom přeju!Eskláda píše:voe.. používám condomes.. bez až po svatbě..
Až takhle mě hodláš postupně deptat jo?Mikael píše:Ja uz ti sestnactinu toho,co ti preju napsal.Zbytek mozna casem a postupne.
Ne...v pohode...ja te mam vlastne hrozne radhattori_hanzo píše:Až takhle mě hodláš postupně deptat jo?Mikael píše:Ja uz ti sestnactinu toho,co ti preju napsal.Zbytek mozna casem a postupne.Ty mě musíš hodně nenávidět...
Já ti nevím.....ale...moc na to nevypadáš člověče...Mikael píše:Ne...v pohode...ja te mam vlastne hrozne radhattori_hanzo píše:Až takhle mě hodláš postupně deptat jo?Ty mě musíš hodně nenávidět...