Moje fantazie je na tom každoročně stejně...tudíž bez jediného nápadu
tak mi trochu poraťe co by jste si třeba samy přály....mno ale miliony ve sportce a luxusni nový auta mi tu jmenovat nemusíte,ty chceme všichni

To mě taky,protože abych se už od října koukal na vánoční výzdobu to mě fakt nebaví...V12 píše:ja si koupil k vanocum svetla, filtr a vlastne i motor, takze uz mam taky vyreseno.....na ostatni uz moc nezbyloa s mladou si udelame pekny vecer a budeme oba spokojeny.... jinak mi proste vanoce zacinaji rok od roku cim dal vic lizt krkem....
Jooo plyšovýho,to známe,buhví co jí s krtkem budeš dělat!Eskláda píše:to mě nenapadá vůbec nic.. jo Petře koupim plyšovýho krtka. toho chce..
mno jasný, jak jinak když projde tak jsme všichni spokytweetyna píše:spooky: Hele, skorokolego, tak já sádře něco vymyslím v EW a ty bys jí měl doporučit nějaké splátky a máme vyřízeno všichni třine?
BALI píše:nebo N I C -to je taky originální
že si nedáš pokoj s tou pracíspooky-0987 píše: mno jasný, jak jinak když projde tak jsme všichni spokyjinak dneska jsem mel volno a nakonec jsem stejne smrdel v EW a BX ach jo, no uz jsem asi nejakej workoholik,
jinak kosmeticke balicky taky umime, mlada "Tweety" ma k disp. svuj katalog
jj....presne.... a at si me klidne ma nekdo za sobcezvooky píše:no beru to tak že to co mi jen tezko nekdo nadeli si musim nadelit sam
Přesně tak,to by jste si měli uvědomit především!Mikael píše:O Vanocich maji byt lidi spolu a zakopat valecne sekery.Darky jsou jen burzoaznim prezitkem...
volno ?? co to je?? dneska jsem ho prej taky měl a byl jsem na EW do 14:15tweetyna píše:že si nedáš pokoj s tou pracíspooky-0987 píše: mno jasný, jak jinak když projde tak jsme všichni spokyjinak dneska jsem mel volno a nakonec jsem stejne smrdel v EW a BX ach jo, no uz jsem asi nejakej workoholik,
jinak kosmeticke balicky taky umime, mlada "Tweety" ma k disp. svuj katalogkde ses flákal dnes? Že by sis konečně uvědomil co znamená slovo "volno"?
![]()
cože to??