Včera jsem oslavil své kulatiny byla to velice povedená akce. Tímto chci ještě jednou poděkovat Lukymu, Feldovy, Milanovy, Peťovy a jejich ženám za skvělý dárek. Tímto zahajuji dlouhodobý projekt G I začne se kompletním rozebráním jako kdysi u mého una. Nechci žádný tuzing chci zanechat originální stav ale vyměnit pohonnou jednotku to ale vše časem. Chlapi dík!!!!!!!
Není to náhodou G1 od Barryho ? Jinak Míro vše nej k narozeninám Konečně poznáš co je to "DAS AUTO" Good luck
p.s. co z toho bude ? top stav ? nebo budeš krysař ?
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
Daihatsu Charade 1.0 GTti car racing E85 cca 140HP on the XXR 8Jx15 wheels Daihatsu Applause 1.6 daily 105HP Benelli Tornado tre 1130 3 cilinder 163HP / 128Nm
Uňaku: tak hodně zdaru a ať co nejdříve vypadá podle tvých představ
""Žij proto aby jsi jezdil, jezdi tak aby si žil!!!"
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.
JJ super akce to byla ! Jeste jsem na narozkach nebruslil az na ten napuchly loket to bylo super! motor asi VR6 ale to je daleko ceka mirka resp. nas hodne prace!
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Clapi díky za přání začne se v zimě až mi skončí blázinec v robotě objednám štelovák a kdybyste někde našli chromy nárazníky a BBS rs 15" tak dejte vědět