Prevodovka

Forum pro web http://www.seat-ibiza.wz.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Odpovědět
weyr

Prevodovka

Příspěvek od weyr »

Cus Ibizaci.Vcera sem zjistil ze olej z prevodovky mam pod autem a ne v aute ,takze sem rozhodil prevodovku a myslel sem ze vymenim gufero...ale kdyz sem vydel tu prevodovku chtelo se mi blejt..dira asi 2cm..bleee.takze mam dva dotazy:1)nemate nekdo prevodovku??2)jde tam prevodovka z 1.5??
jo mam 1.2 r.v. 90

www.weyr.trabik.com

l86m

Příspěvek od l86m »

No de ale uz sme to tu resili...myslim ze ztratis akceleraci ale mel bys teoreticky dosahnout vetsi rychlosti ale nedaval bych ji tam...ma uplne jiny chody...viz tema prevodovky
seat ibiza r.92 1.2GLX system porsche(52kw)

PJ
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PJ »

je tu téma ode mne a tam je tabulka jaky sou převodovky a moc se nelišily teda jenom par melo jinou tak bych se toho moc nebal
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"

PJ
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PJ »

ps: nebo jestli je díra v obalu tak si vzit jinou a hodit do ni svoje vnitřnosti
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"

l86m

Příspěvek od l86m »

No a v cem je problem tu diru zavarit??? Hod to nekomu kdo vari hlinik nebo se to da i na COcku pokud tam loupnes hlinikovej drat ale chce to nekoho zrucnejsiho na svareni neni to zas takova prdel

icespeed

Re: Prevodovka

Příspěvek od icespeed »

weyr píše:Cus Ibizaci.Vcera sem zjistil ze olej z prevodovky mam pod autem a ne v aute ,takze sem rozhodil prevodovku a myslel sem ze vymenim gufero...ale kdyz sem vydel tu prevodovku chtelo se mi blejt..dira asi 2cm..bleee.takze mam dva dotazy:1)nemate nekdo prevodovku??2)jde tam prevodovka z 1.5??
jo mam 1.2 r.v. 90

www.weyr.trabik.com
budu měnit 1.2 za 1.5 budeš li mit zajem o převodovku dej vědět nebo třeba jen o tu čast kde maš diru
:lol:

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Mno to je sice krasny,ale je blbost to varit kdyz nevim jak vypadaj kola...navic nevim o nikom kdo by mel doma prostredky na to aby vymezoval vule..je to docela blazinec...

l86m

Příspěvek od l86m »

hmm to ti nezavidim:-/

JamesT

Příspěvek od JamesT »

Mám 1.2kovou převodovku, jen se nemůžu zaručit za stav.......nevim!!! Kdyžtak bych ji vyměnil za 1.5kovou!!!
$

Odpovědět

Zpět na „Ibiza 021A“