tak pánove a dámy dovolte mi abych vám představil taky svůj malej minituningovej projekt

něco málo nastíním jak to všechno je jedná se o model auta Alfa Romeo 156 v nejsijnější verzy GTA... ve velikosti 1:18 od RICKA... jednou jsem ho dostal k narozeninám původně bylo červené otevírání všech dveří kufru kapoty všechny kola odpružený s krásným černým interiérem podlaha kufr v semiši... tak jsem si stím nějakou dobu hrál a pak odložil na jeden z repráků u počítače abych na něj pořádně viděl jak jinak

po nějaký době co jsem nacházel jak v tunigových časopisech a na internetu upravené i málé modely autíček rozhodnul jsem se že udělám taky nějakou decentku doma mi říkají že musím všechno zkurvit ale oni doma nechápu co je to tuning a že tomu pomáhám

tak to nějak pomalu začalo jiný kolečka z jiněho modelu a pár píčovinek jako změna barvy z červéné na černou a nalakování pár dílů... do barvy slonové kosti

zdřívější doby fotky nemám tak jsem je nějaký nastahoval z netu aby bylo přiblíženo jak to vypadalo... pak jak šel čas nastaly jiný problémy a stavba modelu se musela odložit na dlouhé dva roky

je to teprve tejden co jsem se rozhodnul auto doskládat a doladit trosku pozměnit a jako vrchol poslat foto do tuningmagaínu aby autíčko otiskly (ale stím otištěním počkám do dokončení) byl bych rád kdyby jste autíčko komentovaly a řekly svůj názor jak by to nemuselo bejt takle a takle špatný atd... doufám že budete sledovat díky