Jak zadělat díry v plastu?
- Nalim VWClub
- Kontaktovat uživatele:
Jak zadělat díry v plastu?
Budu dávat přední nárazník do laku a tak jsem uvažoval,že bych sundal tu černou lištu a tu díru zadělal a nechal to stříknout do laku.
Je to Golf4.
Takže otázka zní jak nejednodušší systém zvolit?
Chtěl bych to udělat nějak v domácích podmínkách.
Existuje přimo nějaký kit na plasty??
Je to Golf4.
Takže otázka zní jak nejednodušší systém zvolit?
Chtěl bych to udělat nějak v domácích podmínkách.
Existuje přimo nějaký kit na plasty??
- Nalim VWClub
- Kontaktovat uživatele:
nejjednodusi je tu listu sundat auto odvez do lakovny, a tam jim rict ze to chces proste zahladit oni si tam s tim umeji poradit 

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Dost casto som tu videl pokec ze nejaky spojler niekomu dobre nesedel.... a ze to musi prekitovat. Aky kit na to pouzivate? Klasika co sa kituje auto? Sklolaminatovy / nie? Drzi to na plaste?jarda píše:nejjednodusi je tu listu sundat auto odvez do lakovny, a tam jim rict ze to chces proste zahladit oni si tam s tim umeji poradit
ZAMETAC INZERCIE Na nevhodne OT/pokec v INZERECII ma upozornite stlacenim modreho tlacidla.
no nevim jak se spoilerama, ale treba takovyhle diry po liste si myslim ze v lakovne v pohode zvladnou zadelat, co pouzivaji nevim, asi jenom kit nejakej skllaminatovej, lamino myslim ze vubec neOndrejGTi píše:Dost casto som tu videl pokec ze nejaky spojler niekomu dobre nesedel.... a ze to musi prekitovat. Aky kit na to pouzivate? Klasika co sa kituje auto? Sklolaminatovy / nie? Drzi to na plaste?jarda píše:nejjednodusi je tu listu sundat auto odvez do lakovny, a tam jim rict ze to chces proste zahladit oni si tam s tim umeji poradit
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
no pokud bude cas tak klidne....akorad je celkem dobry vedet co je to za plast....SkejT píše:pokud by jsi chtel,tak me muzes taky zavarit plastem dva otvory na prednim spojleru.Chystam dalsi zmenuFiesta píše:nej bude to zavarit plastem.....to delam celkem casto a je to fakt nejlepsi zpusob

VW PASSAT B5
- Nalim VWClub
- Kontaktovat uživatele:
No pokud myslíš tmel,tak ano,ale pokud sadu na plasty,tak asi ne.Ivan píše:Sorry za OT, ale píše se KYT ne KIT !!!!!!!

Myslel jsem něco jako laminovací sadu,ale přímo na plasty.Kdysi jsem viděl nějakou hmotu a když se do ní dalo pár přísad,tak se z toho stala umělá hmota.
A co je to za tmel ze skelnými vlákny?A koupím normálně v obchodě?
Jinak nepočítám,že nárazník budu ohýbat a pokud se tak stane o obrubník,tak mi je to fuck,protože se stejně odře barva.