aktualní barva:

černa barva co jsem chtěl..:

pak je ale plno lidí co mi říka světlounce modrou metalízu

chtěl jsem se tedy poradit a zaroven i podělit o vaše rady s udržbou a tak..kdyby bylo VT určitě bych byl moc rad..

Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE)      -      Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion
             Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE)      -      Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion  bílá je nej
 bílá je nej  

Ale na dzapan karsBALI píše:bíloubílá je nej

chtěl jsem uplně obič černou a přesto dvojtej lak jako by se člověk díval do černého zrcadla.. ale nevim no
 chtěl jsem uplně obič černou a přesto dvojtej lak jako by se člověk díval do černého zrcadla.. ale nevim no
Esklado nejsem Komarovo kamarad tak se nevidim.....že jsem se neumistil,snim se nikdy nepohodnu,ale nebudu to tu rozebirat.Diks....dej červenou ,se k tomu pekne hodi a černa mi k tomu nesedi,ale asi mam jinej vkusEskláda píše:chtěl jsem uplně obič černou a přesto dvojtej lak jako by se člověk díval do černého zrcadla.. ale nevim no
jasso: nevim.. moc se mi ta barva nelíbí
Velbloud: krasný zrcadlo maš
Takeshi: je to srdeční zaležitost..
iwi: matnou ani boha
Tiger.s: Kubat v Kiselce
wsnw:chapu proč to říkaš.. máš to pěkný.. včera jsem tě viděl na aralu, s klukama jsme říkali že ty jsi měl v krajkový navíc..
jinak chci všechny upozornit že mám vrozenou VADU BARVOSLEPOST VIDÍM JEN OPRAVDU ZAKLADNÍ BARVY..

fšudeMirek999 píše:Ale na dzapan karsBALI píše:bíloubílá je nej

hlavně perleť
 hlavně perleť