nevít o něčem?
Nahoře maš hledat určite toho tu najdes spoustaIlegaltuner píše:potřeboval bych sehnat nějakou carbon folii, pokud možno nějakou reílnou, né žádný hnus![]()
nevít o něčem?
Tohle vypada už dost dobřemáca píše:http://www.bestway.cz/carbon.html
to je to jak sem na to posilal ty odkazy, jinak sem na to koukal v essenu, tam to primo pred tebou delali a vypadalo to fakt suprove,pak se to normalne jeste prelakovavalo bezbarvym lakem a hotovo,jinak po tom ponoreni se to jakoby natisklo na danej dil, nechalo se to oschnout a pak si to normalne vzal do ruky a drzelo to,nebyla cejtit zadna sruktura,nic,proste jak nastrikany a neslo to ani seskrabat, co sem zkousel, ten lak se dava kuli tomu, aby se to lesklo, jinak je to matny, dokonce se da delat jakoby barevnej ten karbon, pac ta folie je jen stribrnoseda ta struktura a pak zalezi na barve podkaldu, takze se to da uelat treba do cervena, nebo tammeli jeste dozluta a tak..Ludwig píše:Já těm nalepovacím fóliim taky moc nevěřim... zajímalo by mě jak drží ten carbon jak se nanáší tim ponořenim do vody (jak se položí ta folie na vodu, postříká se to nějakym aktivátorem a pak se zkrz to příslušnej díl ponoří).
Nejlepší je asi koupit karbonovou tkaninu a jako příslušnej díl olaminovat a pak bezbarvym lakem přestříknout... ale u těch lišt to bude asi dost problém