Ničení CD, DVD v Neru :( - Vyřešeno
Moderátor: Rudi
Ničení CD, DVD v Neru :( - Vyřešeno
Díky neru sem už zníčil 2 Cd a 1 DVD, dycky když dám vypálit nějaký data, tak se mi to v růzym počtu % sekne a nic s timnejde dělat akorát stornovat vypalování, vypalovačkou to neni, když sem vypaloval cd v Clone CD a DVD Clone DVD tak to bylo bez nejmenšího problému, nevíte čim to můž bejt? A neznáte jinej program, pomocí kterýho můžu vypalovat data na CD a DVD ?
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
Re: Ničení CD, DVD v Neru :(
eazy CD creator?! 
novej firmware zkusit?

novej firmware zkusit?
NA PRODEJ!!!!!!
Brock B1 17" 5x100
http://tuning-forum.org/viewtopic.php?f=89&t=117931" onclick="window.open(this.href);return false;
Brock B1 17" 5x100
http://tuning-forum.org/viewtopic.php?f=89&t=117931" onclick="window.open(this.href);return false;
Nevíš kde bych ten program našel? Na stahuj a slunecnici neniblah píše:eazy CD creator?!
novej firmware zkusit?

No já mam nainstalovanou verzi 6.3.1.6 to asi nebude ta nejnovější co ?
Jo a když mam doma originál Cd nera, ale je to eště stará 5 a v tý době DVD vypalovačky eště neexistovali, myslíte že najde tu DVD Vypalovačku ?
Jo a když mam doma originál Cd nera, ale je to eště stará 5 a v tý době DVD vypalovačky eště neexistovali, myslíte že najde tu DVD Vypalovačku ?
Tak to netušim, ale stáhni nějakou novou trial verzi a "odemkni" jí a je to........Trhyy píše:No já mam nainstalovanou verzi 6.3.1.6 to asi nebude ta nejnovější co ?
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
hele jako Nero pouzivam uz hodne dlouho a sem tam se nejaky to Cd vypali spatne ale to je tak 1 z 20ti... takze zkus udelat nejakej update a uvidis ze to pofachá 

štyrykrátštyry tédéí
jj, taky používám Nero už pěkně dlouho a není problém. Jaká je konfigurace PC a jaká je ta mechanika?Mám Nero 7 Premium a v poho...iwi píše:Používám Nero asi 5 let a zatím v poho, občas udělá chybu ale to se mi stává i Easy, Clone i jiných softech. Podle všeho to vypadá na chybu HW. Co to máš za mechaniku?