Chtel bych neco graficky dobře propracovanyho
 a ne moc naročnyho...
  a ne moc naročnyho...pač ješte přesně nevim jakej bude ten muj druhej komp

koukal sem na netu a nekde se psalo o naky hodne 3D provedení...ale vuuubec nevim

Moderátor: Rudi
 a ne moc naročnyho...
  a ne moc naročnyho... 

tak mi dej naky odkaz..AdieuD píše:Precti si neco o linuxu a pak nebudes mit pitome dotazy...
Precti si jak to funguje, o grafickem rozhrani a pak se ptej
P.S. Mozna by sis mel polozit zakladni dotaz: PROc linux chci a VYUZIJI ho?
KROK 1) napis www.google.com aqwer píše: tak mi dej naky odkaz..
proc chci? protoze chci vyzkouset neco NEW..
vyuziji ho ? no tak to nevim no... to uvidim...

no tak na to nemusim pouzivat google.. linux.cz me napadlo hnedAdieuD píše:KROK 1) napis www.google.com aqwer píše: tak mi dej naky odkaz..
KROK 2) tam nadatluj "linux" a
KROK 3) kupodivu ti vypadne stranka linux.cz a tam si cti a ptej se.
Jo a BEFORE ASKING DUMB QUESTION USE GOOGLE, ale to jako budouci uzivatel linuxu, a cehokoli slozitejsiho jako jsou Wokna, musis vedet
 ale tak stejne tomu nerozumim...
  ale tak stejne tomu nerozumim...                
   hlavně že vsechno vite vy

jojo.. takový sou všichni linuxáři, na to si zvykej a proto se radši na jejich forech ani neregistruj, jen tě zprcajqwer píše:no tak na to nemusim pouzivat google.. linux.cz me napadlo hnedAdieuD píše:KROK 1) napis www.google.com aqwer píše: tak mi dej naky odkaz..
KROK 2) tam nadatluj "linux" a
KROK 3) kupodivu ti vypadne stranka linux.cz a tam si cti a ptej se.
Jo a BEFORE ASKING DUMB QUESTION USE GOOGLE, ale to jako budouci uzivatel linuxu, a cehokoli slozitejsiho jako jsou Wokna, musis vedetale tak stejne tomu nerozumim...
no co.. tady ste vsichni strsane chytry ale poradit neumite

jj.. zní to zajímavě, ale nepatřim k těm co pomlouvaj věci už jen z principu, vyzkoušel sem si obě variantyStrby píše:jim.vw: kvuli stabilite jsi presel na widle???zajimave....

na lamer.cz jsem cetl ze na nejakym irc je typek fakt poslechl
 na lamer.cz jsem cetl ze na nejakym irc je typek fakt poslechl   chjooo linuxacky vtipy...
 chjooo linuxacky vtipy... 
 Strby píše: no a snad na zaver abych jenom neplacal tak zminim proc jsem na linux presel ja: ze zacatku to byla zvedavost ale casem me uchvatilo ze muzu zit i bez antiviru pochybnych win firewallu (iptables je prec jenom trochu lepsi) a dalsi tuny programu na odstranovani spywaru cisteni registru atd